imah » jobs » asisten Editor

Bubuka proyék: Asisten Editor


AlertMe

Landmark
lokasi: Holden MA US
Pangalaman jeung video nu tambah, tapi teu wajib. Pilari a, panulis profésional gairah saha cukup serbaguna nutupan hiji ngamen kota lokal, ngawula ka salaku ...

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)