imah » jobs » Asisten Editor VFX

Bubuka proyék: Asisten Editor VFX


AlertMe

Asisten Editor VFX

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
waktu
teu disadiakeun
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Abdi peryogi asistén pangropéa VFX salami sababaraha wengi (biasana 6: 30pm ka 2am) minggu atanapi salajengna pikeun ngabantosan acara TV Union di Sony.

Kedah terang Filemaker sareng karanjingan ogé kumaha cara milarian élmu élmu.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)