imah » jobs » Asisten Editor VFX

Pembukaan Pakasaban: Asistén Editor VFX


AlertMe

Asisten Editor VFX

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
waktu
teu disadiakeun
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Abdi peryogi asistén editor VFX kanggo sababaraha wengi (biasana 6:30 sonten dugi ka 2 enjing) minggu ieu atanapi salajengna kanggo ngabantosan acara Union TV di Sony.

Kedah terang Pilemaker sareng karanjingan ogé kumaha carana ngalakukeun omzet.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)