imah » jobs » Asisten Broadcast produser (2)

Bubuka proyék: Asisten Broadcast produser (2)


AlertMe

Mullen
lokasi: Boston MA US
Kami néangan dua Asisten Broadcast produser pikeun gabung tim produksi siaran Boston urang. Nyiapkeun perkiraan produksi ....

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)