imah » jobs » Asisten Editor - 60 Menit

Bubuka proyék: Asistén Editor - 60 Menit


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: BPS
location: New York NY US
Adobe Media Encoder, Perdana, Photoshop sareng Saatos Balukar. Ngarekam klip pidio (anu ngan aya ngan ukur online) sareng konversi scan Mata Terang….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)