imah » wartos » ATEME APPOINTS RAY Fitzgerald AS VP AND GM kalér Amérika

ATEME APPOINTS RAY Fitzgerald AS VP AND GM kalér Amérika


AlertMe

ATEME announces nu Ngiring of Ray Fitzgerald salaku Wawakil-Présidén & GM di na organisasi Amérika Kalér. Fitzgerald brings leuwih 25 taun jualan na pangalaman manajemén eksekutif mun ATEME. Saacanna gabung ATEME, Fitzgerald diayakeun kalungguhan kapamimpinan konci di Tepi Gravitasi (Ericsson), SeaChange Cibeureum, ActiveVideo Jaringan na BigBand Jaringan. Sapanjang karirna, Fitzgerald geus instrumental di berkembang watesan nu buka strategi pasar jeung organisasi jualan ngajalankeun pertumbuhan sharing jeung ngadegkeun leuwih dominan pasar pikeun maranéhanana pausahaan.

Ray Fitzgerald, anu anyar Wawakil-Présidén & GM di na organisasi Amérika Kalér

"Kami bungah mun gabung ATEME tim manajemen luhur sarta nyandak tanggung jawab operasi Amérika Kalér. ATEME geus ngadegkeun sorangan salaku pamingpin industri dina HEVC, H264, MPEG2 solusi komprési video pikeun Broadcast, MVPD, DTH, IPTV jeung bagéan pasar OTT. obyektif kuring, sarta tujuan pikeun sakabéh organisasi téh neruskeun innovating na delivering palaksanaan unggulan peuntas bagéan pasar ngajalankeun pertumbuhan sharing jeung kapamimpinan pasar jelas ku ngarojong konsumén urang ku solusi komprési kelas dunya. "ceuk Mr. Fitzgerald.

"Eusi and Services Mayor panyadia geus standarisasi ATEME salaku panyadia pangiriman video rujukan maranéhanana ngaliwatan sababaraha taun katukang. Ieu hébat pikeun ngukur notoriety tumuwuh tina ATEME on pasar AS ngaliwatan kualitas sahiji Ngalamar for posisi kieu "ceuk Mr. Artières. "Ray mangrupakeun tambahan hebat mun tim manajemen ATEME urang jeung mah teu bisa sabar for geus pindah ATEME ka tahap salajengna babarengan".

Ngeunaan ATEME: pamingpin munculna infrastruktur pangiriman video, ngalayanan nu greatest eusi na layanan panyadia dunya.

ATEME diadegkeun dina 1991 salaku imah design sareng fokus dina ngolah video. Dina 2000s, ATEME husus di komprési video jeung lila afterwards diwanohkeun leyuran pangiriman video nu lengkep. Dina 2014 ATEME ngumumkeun kurban publik mimiti na di Euronext Paris.

ATEME boga tur bakal neruskeun transformasi pangiriman video. ATEME éta kahiji ka pasar ku 10-bit 4: leyuran 2, produksi munggaran siap HEVC & setelan HDR, sarta anyar, nu leres solusi pangiriman video software NFV heula, dirancang mingpin sarta meunang panyadia ladenan transisi ka video datacenter: 2 . Pikeun ngalengkepan téhnologi motong-ujung urang, ATEME geus partnered kalayan tokoh sapertos Intel, Apple sarta Microsoft nyieun pangalusna dina leyuran pangiriman kelas video.

ATEME mangrupakeun anggota ngarah tina panglawungan, sarta organisasi, kayaning DVB jeung SMPTE. ATEME aktip milu di ITU dina standarisasi of HEVC di 2013. Dina Juni 2014 ATEME ngagabung di Aliansi pikeun Buka Media pikeun mantuan ngamekarkeun AV1 kabuka sarta royalti-gratis video codec.

markas ATEME anu Vélizy-Paris, kalayan rojongan sakuliah dunya sarta kantor R & D di Rennes, Denver, Sao-Paulo sarta Singapura. Ku ayana komersial di nagara 18, ATEME mangrupakeun pagawé 250 kuat, kaasup 100 tina dunya finest ahli video R & D. Dina 2018 ATEME dilayanan deukeut 400 klien sakuliah dunya kalawan revenues of € 56.5 juta, 93% diantarana éta ti luar negeri.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!