imah » wartos » ATEME Ngahasilkeun Aliran Work-IP & Jasa Multi-layar di NPC Media

ATEME Ngahasilkeun Aliran Work-IP & Jasa Multi-layar di NPC Media


AlertMe

ATEME, Pamingpin munculna di solusi pangiriman video pikeun siaran, kabel, DTH, IPTV sareng OTT, ngumumkeun dinten ayeuna yén NPC Media, Operator Operator Terpadu sareng usaha gabungan antara Nine Entertainment Co sareng Seven West Media, parantos ngalaksanakeun solusi TITAN ATEME pikeun nawiskeun Main Screen DTT sareng TV dimana-mana saluran OTT dina SD sareng HD pikeun pamirsa sakuliah Australia.

ATEME nyayogikeun NPC Media nganggo solusi di-IP anu lengkep, anu kalebet TITAN Live Software, TITAN Mux, sareng Sistem Manajemén ATEME (AMS). Solusi anu disayogikeun ngajadikeun alur kerja sederhana, efisien sareng skala bari nyayogikeun NPC Media kalayan kauntungan ieu:

  • Éfisién Bandwidth Superior: Solusi anu dikaluarkeun ngamungkinkeun Kualitas pidéo anu luhur dina bitrates low anu ngamungkinkeun NPC maksimalkeun pangalaman pangguna akhir DTT sareng ningkatkeun jangkauan pelanggan OTT
  • Solusi hareup-Buktina: pendekatan ngan ukur software ngungkabkeun panalungtikan sareng inovasi sinambung ATEME dina kualitas video, ngamungkinkeun épolusi salaku standar video anyar anu diadopsi ku industri
  • Full-IP Workflow Turunkeun OPEX sareng CAPEX: NPC nganggo kamampuan maju ATEME sareng kapadetan anu luhur SMPTE Input 2022-6 ngaoptimalkeun alur kerja na
  • Pendekatan kolaborasi: ATEME bakal terus-terusan ngadukung NPC dina transformasi digital anu lengkep pikeun ningkatkeun kapamimpinan na di pasar Australia.

"NPC ngembangkeun solusi anu fleksibel sareng efisien, pinuh IP, ngaladénan sababaraha pelanggan sareng kabutuhan khususna. ATEME, contona, ngaktifkeun urang ngahijikeun syarat Broadcast sareng OTT, ngadukung kabutuhan kualitas, lokalisasi sareng pangiriman pamiarsa target - konci pikeun kasuksésan klien urang, ”saur Chris Howe, GM Komersial jeung Téknis, NPC Media.

"Solusi téknis unparalleled ATEME sareng ayana lokal anu kuat ngaktifkeun urang pikeun nantang tantangan dina proyék Landmark ieu. Kudos ka tim di NPC Media sareng tim téknis di ATEME Australia pikeun prestasi. Kami gumbira pikeun neraskeun perjalanan sareng NPC nalika platform na ningkat, ”saur Will Munkara-Kerr, manajer nagara ATEME pikeun Australia sareng Selandia Baru.

Ngeunaan ATEME:

ATEME (Paris: ATEME), transforming Video Pangiriman. ATEME mangrupakeun pamimpin global dina AV1, HEVC, H264, MPEG2 solusi komprési video pikeun siaran, kabel, DTH, IPTV sarta OTT. Inpo leuwih mangrupa sadia dina www.ateme.com. Tuturkeun kami on Twitter: @ateme_tweets jeung LinkedIn

ATEME Pencét Kontak:

Dorota Bouskela ATEME Corporate Marketing T: + 33 169-358-988

E: [EMAIL PROTECTED]


AlertMe