imah » wartos » ATEME Ngaktifkeun Telepon Telepon QNET pikeun Nganteurkeunkeun Pamakéan Video Berkualitas Tinggi

ATEME Ngaktifkeun Telepon Telepon QNET pikeun Nganteurkeunkeun Pamakéan Video Berkualitas Tinggi


AlertMe

ATEME, Pamingpin munculna di solusi pangiriman video pikeun siaran, kabel, DTH, IPTV sareng OTT, parantos ngumumkeun yén QNET Telecom, perusahaan internét, telepon, sareng televisi utama di Paraná, Brazil, milih milih ATEME's TITAN Live solution pikeun transcode saluran-line na.

Solusi TITAN Live ATEME nawiskeun kualitas pidéo anu kualitas sareng panyebaran saluran saluran H.264 anu dirancang pikeun alamat aplikasi multi-alat. Inti pamodeuyan seni anu bakal ngamungkinkeun QNET ngahemat bandwidth sareng ngahontal panongtonna ku kualitas gambar anu dirobolisasi.

TITAN Live bakal dianggo barengan jaringan QNET pikeun nganteurkeun kualitas pidéo pikeun ningkatna broadband ahirna sareng ngadukung paménta pikeun eusi sareng encoding video anu kualitas luhur.

Diogenes Ferreira, CEO, QNET, nyarios: "Kami teras-terasan milari cara pikeun ningkatkeun kualitas layanan video urang sareng nyimpen bandwidth sareng panyebaran kontén dina jaringan kami sareng solusi ATEME parantos nyayogikeun tabungan penting sareng pangalaman video anu langkung saé pikeun konsumén urang. . ”

Bruno Targino, Diréktur Penjualan, ATEME, ngomentaran: "Kami bangga ngagaduhan QNET salaku klien sareng kasempetan ieu nunjukkeun kapercayaan dina solusi urang. Kami yakin yén TITAN Live bakal ngabantosan QNET pikeun terus nawiskeun jasa anu saé pikeun para nasabah, ogé basa langganan na bisnis bisnis régional. "

 

Ngeunaan ATEME:

ATEME (PARIS: ATEME), Ngarobihkeun Pangiriman pidéo. ATEME mangrupikeun pamimpin global di VVC, AV1, HEVC, H264, solusi komprési video MPEG-2 pikeun siaran, kabel, DTH, IPTV sarta OTT. Inpo leuwih mangrupa sadia dina www.ateme.com. Tuturkeun kami on Twitter: @ateme_tweets jeung LinkedIn


AlertMe