imah » wartos » ATEME nyandak VSTV K + pikeun maksimalkeun pungsi Bandwidth Tabungan jeung Pajeg

ATEME nyandak VSTV K + pikeun maksimalkeun pungsi Bandwidth Tabungan jeung Pajeg


AlertMe

Paris, Denver, Singapura, São Paulo, 08 November 2018 - ATEME, Pamingpin munculna di solusi pangiriman video pikeun siaran, kabel, DTH, IPTV sarta OTT ngumumkeun dinten anu Viétnam Satelit Digital Télévisi (VSTV K +), pangbadagna satelit operator di Vietnam, geus hasil deployed na Titan solusi pikeun (DTH) jasa na langsung-to-Imah.

Hatur nuhun kana ATEME urang Titan, anu operator Vietnam geus kahontal OPEX jeung tabungan rubakpita beredar di MPEG-2 na H.264, hasilna signifikan satelit pamakéan transponder. Sajaba ti éta, leyuran nyadiakeun parusahaan jeung kauntungan handap:

  • Kalenturan: dipilih platform anu fléksibel tur siap pikeun upgrades kahareup mun 4K na HEVC tanpa parobahan sistem nyusahkeun
  • Pangluhurna Quality Video: ATEME urang Titan delivers kualitas video pangluhurna di bitrate panghandapna mungkin nu krusial pikeun meunangkeun pangalaman pamaké pangalusna
  • Gampang Operasi: Titan solusi software murni simplifies integrasi JEUNG KOPERASI berkat abstraksi hardware na kesederhanaan operasional

"Saatos lila tina nguji kalayan sagala ngical paralatan konci sejenna, urang mutuskeun pikeun milih ATEME sabab ditawarkeun kualitas video pangalusna sarta kalenturan pangluhurna", ceuk Mr. Do Van Phuc - Diréktur Téknis di VSTV K +. "Platform ATEME urang téh gampang pikeun ngatur, pisan lugas tur inovatif. Leyuran dipilih moal ukur ngamungkinkeun urang pikeun ngalakukeun naon urang kudu kiwari (SD, HD, MPEG2, H.264) tapi ogé ensures urang investasi dina masa depan (4K, HEVC) ".

Anjeunna ditambahkeun: "Tim ATEME éta pisan profésional sarta supportive sakuliah prosés, utamana dina mangsa tahap krusial of deployment".

"ATEME geus hasil dilaksanakeun sababaraha deployments DTH di Asia jeung urang pisan reueus pikeun nambahkeun VSTV K + pikeun portopolio tumuwuh urang. Salaku operator DTH pangbadagna di Vietnam, VSTV K + geus fokus kana nyadiakeun eusi premium ka pemirsa anak, ngagunakeun paling canggih téknologi tv, "ceuk Duc Long Nguyen ATEME Penjualan Diréktur. "Kalayan solusi ATEME urang

VSTV K + kiwari bisa kos-efektif nganteurkeun kualitas video pangluhurna di sakuliah saluran na. "

Ngeunaan VSTV (K +):

Vietnam satelit Digital Televisi (VSTV) mangrupakeun joint venture antara dua mitra ngarah dina widang ie televisi VTV na Terusan Overseas. VTV teh penyiar televisi nasional pikeun Vietnam bari Terusan Overseas teh cabangna distribution asing di Terusan + Grup, operasi 7 satelit platform leuwih 5 buana kalawan jutaan palanggan sakuliah dunya.

Ngeunaan ATEME:

ATEME (Paris: ATEME), transforming Video Pangiriman. ATEME mangrupakeun pamimpin global dina AV1, HEVC, H264, MPEG2 solusi komprési video pikeun siaran, kabel, DTH, IPTV sarta OTT. Inpo leuwih mangrupa sadia dina www.ateme.com. Tuturkeun kami on Twitter: @ateme_tweets jeung LinkedIn


AlertMe
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!