imah » wartos » ATEME AND ANEVIA ENTER INTO NEGOTIATIONS EXCLUSIVE FOR ACQUISITION BY ATEME OF 87% OF SHARE CAPITAL AND 90% OF THE VOTING OF ANEVIA

ATEME AND ANEVIA ENTER INTO NEGOTIATIONS EXCLUSIVE FOR ACQUISITION BY ATEME OF 87% OF SHARE CAPITAL AND 90% OF THE VOTING OF ANEVIA


AlertMe

ATEME (ISIN: FR0011992700) sareng pemegang saham utama na ANEVIA (ISIN: FR0011910652) (éta "pausahaan") Sasarengan gaduh 87% modal saham[1] sareng 90% hak hak téoritis[2] Parusahaan (anu "Pemegang Saham Seueur"), Parantos ngalaksanakeun negosiasi eksklusif pikeun mindahkeun minatna kana modal saham Perusahaan kana kauntungan ATEME. Transaksina parantos kéngingkeun dukungan sateuacana sateuacanna tina direksi kadua pihak. Hiji "konsultasi-konsultasi"Prosedur sareng wawakil karyawan Perusahaan sareng ATEME bakal diluncurkeun.

Kana parantos dilereskeun tinakonsultasi-konsultasi”Prosedur, ATEME bakal kéngingkeun sadaya saham Perusahaan anu dipegang ku shareholder mayoritas (kalebet saham anu bakal dikaluarkeun nalika ngalaksanakeun jaminan masihan aksés kana modal saham Perusahaan), sabagian ku cara méré sumbangan ("sumbangan") Sareng kanggo sésana, dina artos (anu"hal nu dihasilkeun"). Pangalihan saham Perusahaan ka ATEME bakal dituturkeun ku pengajuan ku ATEME tina tawaran tender mandatory alternatip anu disederhanakeun kalebet tawaran tender campuran anu disederhanakeun ("OPM"), Sareng salaku tawaran alternatif, tawaran tender anu disederhanakeun (anu"OPAS"Sareng, sareng OPM,"tawaran") (Kontribusi, Akuisisi sareng Tawaran anu salajengna disebatkeun babarengan salaku"transaksi") Dina sadaya saham sareng sekuritas anu masihan aksés kana modal saham Perusahaan anu moal dicekel ku ATEME dina tanggal éta, saluyu sareng undang-undang sareng peraturan anu berlaku, dituturkeun, upami aya kasus, ku dipencét (anu "Kantos-Kaluar").[3]

Kombinasi tina dua perusahaan bakal nyiptakeun pamuter utama dina infrastruktur siaran video, sareng pendapatan gabungan langkung tina 80 juta juta (pro forma 2019).

Michel Artières, Pupuhu sareng CEO ATEME, nyatakeun: "Penggabungan sareng ANEVIA sareng solusi kinerja-na pikeun ngaoptimalkeun pangiriman aliran pidéo mangrupikeun léngkah konci dina strategi ékspansi kami dina ranté nilai konsumén sareng penakupan pasar énggal. Duanana perusahaan ngabagi nilai hormat sareng inovasi anu sami. Dumasar kana misi kami pikeun nganteurkeun kualitas pangalaman anu pangsaéna, cita-cita urang pikeun janten solusi pidéo pikeun miliaran konsumén. Visi anu dibagi tina dua perusahaan sareng budaya anu kuat kedahna pikeun urang gancang nyiptakeun nilai anu signifikan pikeun palanggan, padamel sareng pemegang saham. "

Laurent Lafarge, Pupuhu sareng CEO Anevia, nyatakeun: "Manajemén ANEVIA resep sareng proyék ieu ngagabung sareng ATEME, pamimpin infrastruktur distribusi pidéo. Kombinasi ieu mangrupikeun kasempetan anu luar biasa pikeun ngagancangkeun pangwangunan dina pasar anu saé, berkat usulan nilai anu euyeub tur kuat dina inovasi. "

Dina tahap diskusi ieu, istilah sareng kaayaan di handap ieu dirésponasi pikeun Kontribusi sareng akuisisi total 87% tina modal saham Company 1 (90% tina hak pamilih téoritis Company):

  • Ngeunaan Kontribusi, nganggo rombongan anu dipasihkeun ku rapat umum para pemegang saham ATEME anu diayakeun dina tanggal 10 Juni 2020, saluyu pikeun resolusi dua puluh, ATEME bakal (x) ngaluarkeun sareng masihan alihan ka Majelis Pemegang Saham 1 saham ATEME biasa anyar sareng ( y) mayar pertimbangan kas 20 euro, tukeran pikeun 10 saham Syarikat;
  •  Saham Perusahaan anu sésana dicekel ku Majelis Saham Pemilik (saluyu pikeun masing-masing kurang tina 10) bakal dijual saluyu ku Acquisition, pikeun harga sami sareng 3.5 euro per saham anu dijual;
  • Istilah ieu bakal netepkeun nilai perusahaan Perusahaan dina € 19 juta, nyaéta 1.2x kali penghasilan Perusahaan taun 2019;
  •  Déwan direksi Perusahaan bakal nunjuk ahli mandiri anu bertugas nyiapkeun laporan ngeunaan istilah kauangan tina Penawaran sareng ngeunaan Squeeze-Out anu tiasa, upami aya, tiasa dilaksanakeun ku ATEME saluyu sareng undang-undang sareng peraturan anu berlaku. Perusahaan bakal komunikasi dina tahapan engké ngeunaan prosés ahli mandiri ogé dina istilah kauangan tina Penawaran sareng Squeeze-Out, saluyu sareng undang-undang sareng peraturan anu berlaku. Salaku tambahan, aplikasi bakal diajukeun dina nami sareng atas nami ATEME sareng Présidén Pengadilan Komersial Versailles, pikeun pengangkatan auditor kontribusi anu tanggel waler pikeun meunteun nilai sumbangan anu aya hubunganana sareng Kontribusi sareng Tawaran sareng kaadilan tina babandingan bursa anu diusulkeun.

Dina kontéks Tawaran poténsial anu bakal dilaksanakeun saatos Kontribusi sareng akuisisi, pemegang saham Perusahaan bakal ngagaduhan kasempetan pikeun:

  • boh tenderkeun sahamna ka OPM mertimbangkeun pambayaran awis 20 euro sareng 1 saham biasa ATEME biasa pikeun 10 saham Syarikat, sacara dasar, kasaimbangan sahamna (pakait sareng masing-masing ka anu langkung handap tibatan 10) dipertimbangkeun pikeun tinimbangan 3.50 euro per saham perusahaan;
  • • atanapi ngirangan sahamna ka OPAS mertimbangkeun 3.50 euro per saham ti Perusahaan.

Tujuanana pikeun nyandak pamanggih ngeunaan badan-badan perwakilan karyawan Perusahaan sareng ATEME sareng laporan ahli bebas bebas sareng juruaudit kontribusi, Transaksi akuisisi sareng Kontribusi tiasa réngsé sateuacan ahir saparapat katilu 2020 sareng Penawaran sateuacan na. tungtung saparapat kaopat 2020.

Ngeunaan ATEME: Ateme mangrupikeun pamimpin énggal dina infrastruktur distribusi pidéo, ngaladénan kontén premium sareng panyadia jasa pangageungna. Didaptarkeun di Euronext Paris ti saprak 2014, ATEME parantos ngarobih bidang penyiaran pidéo. ATEME mangrupikeun perusahaan munggaran anu masarkeun solusi 10-bit 4: 2: 2, anu pangheulana nawiskeun solusi HEVC sareng HDR operasional lengkep, sareng nembé ngaluncurkeun solusi parangkat lunak NFV anu munggaran pikeun nyiarkeun pidéo, didesain pikeun ngadukung transisi jasa panyadia pikeun datacenters video. Pikeun ngalengkepan téknologi canggihna, ATEME mitra sareng pamimpin téknologi sapertos Intel, Apple sareng Microsoft ngadamel solusi pangiriman video pangsaéna. ATEME mangrupikeun anggota aktif di kelompok sareng organisasi sapertos DVB sareng SMPTE. ATEME parantos ilubiung aktip dina pagawéan ITU pikeun standarisasi codec HEVC di 2013. Dina Juni 2014, ATEME ngagabung sareng Alliance for Open Media pikeun ngabantosan ngembangkeun codec video anu terbuka sareng gratis. ATEME kantor pusatna di Vélizy, Ile de France, sareng ngagaduhan R&D sareng kantor dukungan di Rennes, Denver, Sao Paulo, Singapura sareng Sydney. Kalayan ayana komérsial di 24 nagara, ATEME gaduh 300 padamel, kalebet 100 ahli pidéo luhur sadunya. Dina 2019, ATEME ngalayanan ampir 400 palanggan di sakumna dunya sareng ngahontal omzet 66.4 juta euro, 93% diantarana kahontal ngalangkungan ékspor.

Ngeunaan ANEVIA: Anevia, penerbit software pikeun OTT sareng IPTV distribusi langsung, ditunda sareng on-demand (VOD) televisi sareng video, nawiskeun portofolio lengkep solusi komprési video, layar multi IPTV headline, Cloud DVR sareng CDN. Anevia ngamekarkeun téknologi épéktip anu tiasa ningali TV dimana waé, iraha waé sareng dina terminal waé, kalebet 4K ultra HD. Anevia nyarioskeun pasar pasar telekomunikasi anu saé dunya sareng mayar operator TV, penyiar kontén, sareng panyadia jasa pidéo di hotél, kasehatan sareng perusahaan perusahaan, umum sareng swasta. Diadegkeun dina taun 2003, Anevia mangrupikeun pelopor dina kamampuan solusi software anu fleksibel sareng scalable. Pausahaan mangrupikeun panyumbang aktip pikeun sababaraha asosiasi dina tivi, kasehatan sareng sektor perusahaan dimana éta ahli.Headquartered di Perancis, kalayan kantor régional di Amérika Serikat, Dubai sareng Singapura, Anevia didaptarkeun dina pasar Pertumbuhan Euronext di Paris. . Kanggo inpo nu langkung lengkep, kunjungan www.anevia.com

Footnotes:

1) Ngalebetkeun éncér waran sareng BSPCE anu bakal dilakukeun ku Majelis Saham sareng anu Sumbangan.

2) Ngalebetkeun éncér waran sareng BSPCE anu bakal dilakukeun ku Majelis Saham sareng anu Sumbangan.

3) Perusahaan parantos ngaluarkeun 11 kategori waran (BSA) dina tanggal siaran pers ieu, kalebet salah sahiji kategori anu kadaluwarsa 29 Juni 2020. Majelis Pemegang Saham ayeuna nyekel BSA anu masihan hak ngalanggan 828,286 saham anyar tina 1,053,581 saham anyar anu dikaluarkeun janten hasil tina sakumna BSAs. Saatos akuisisi saham sareng BSAs ti Majelis Ségoriasi, 5 kategori BSA bakal tetep, masihan hak ngalanggan jumlahna 225,295 saham, nyaéta kirang langkung 4% tina modal saham sacara dasar. 5 kategori BSA sésana ngagaduhan ciri kieu: BSA 4 (500 BSA kalayan harga latihan 7.30 euro, 1 BSA masihan hak 20.35 saham), BSA 2017C (12,500 BSA dina harga latihan 2.86 euro, 1 BSA masihan leres ka 1.00 saham), BSA 2019A (50,000 BSA kalayan harga latihan 2, 07 euro, 1 BSA masihan hak 1.00 pangsae), BSA A (776,873 BSA didaptarkeun harga latihan 2.25 euro, 1 BSA masihan hak 0.18 dibagikeun ), BSA B (11,370 BSA didaptarkeun dina harga latihan 2.00 euro, 1 BSA masihan hak 1.00 pangsae). Waran anu didaptarkeun BSA A didaptarkeun umumna ku Pemegang Saham Majelis (2,487,685 BSA A kanggo 3,264,558 BSA A). Patali kana BSAs anu sasar ku tawarkeun, hargana anu ditawarkeun pikeun BSA bakal konsisten sareng harga anu ditawarkeun pikeun saham.


AlertMe