imah » diulas » Atomos Perolehan Sistem Timecode hartosna Langkung Nyiptakeun Kandungan Multicamera

Atomos Perolehan Sistem Timecode hartosna Langkung Nyiptakeun Kandungan Multicamera


AlertMe

Salaku parusahaan software jeung téknologi global, Atomos nyiptakeun, ngamekarkeun sareng nga-komersial sababaraha produk kreasi kontén taneuh paling lega pikeun pasar téknologi anu ngan ukur ngalaman kamekaran éksponénsial. Produk perusahaan ngamungkinkeun panyipta kontén dina pasar sosial, pro-video sareng hiburan hiburan anu langkung gancang, sistem produksi anu langkung gancang, langkung saé, sareng sistem produksi anu langkung mirah.

Atomos diadegkeun dina 2010 nalika nyiptakeun monitor recorder pidéo munggaran di dunya. Ayeuna kalayan nyiptakeun kontén multicamera ngalaman dorongan pertumbuhan pesat, era anyar nembé Atomos dina pengumuman panganyarna nembe ngartos kumaha perusahaan parantos kaala Timecode Systems.

Naon Nyaéta Sistem Timecode

Timecode Systems nyaéta timecode nirkabel nirkabel anu ngarah di dunya. Ayeuna aranjeunna parantos digabungkeun sareng kapinteran inovatif na Atomos, duanana perusahaan bakal tiasa ngawangun solusi aliran aliran multicamera anu terintegrasi anu tiasa dianggo pikeun ngahijikeun sadaya parangkat anu dirékam dina set, anu bakal ngamungkinkeun aranjeunna gawé bareng dina cara anu langkung padet.

Nalika datang ka pilem sareng acara televisi panglegana, Timecode Systems 'dipercaya unit singkronisasi nirkabel jeung modul kontrol atos aya ubiquitous. Sababaraha préparasi ngalibetkeun ngagunakeun unit sinkronisasi nirkabel Timecode Systems sareng modul kontrol kalebet:

  • Seri Film James James
  • Grand Wisata
  • Pilem Marvel

Naon Atomos Sareng Kolaborasi Sistem Timecode Sumber Pikeun Pangalaman Multicamera

nu Teknologi Timecode Systems ayeuna bakal Fitur dina Kisaran produk Atomos sareng éta bakal ditawarkeun salaku SDK gratis kanggo kaméra pihak katilu, alat pinter, sareng produsén audio. Kolaborasi ieu bakal ngajantenkeun multicamera pucuk sareng sinkronisasi audio saderhana sareng langkung éfisién pikeun pangguna ampir sagala kaméra profésional atanapi bioskop.

Nalika datang ka inovasi balik precision Timecode Systems mangrupikeun standar standarna. Sinkronisasi nirkabel RF unikna tina kaméra sareng alat audio ngagentos kabel konvensional Genlock.

Sanaos nambahan paménta pikeun kaméra multi-kaméra, panyipta tetep dibatesan ku waktu waktu anu diédit, align sareng salse pidéo anu ngagabungkeun sababaraha sumber video sareng audio. Kombinasi tina Atomos sareng Sistem Timecode bakal masihan para pangguna aksés ka alur kerja multi-kaméra anu tiasa dimekarkeun, streamlines. Éta ogé bakal ngantep aranjeunna ngarékam sareng metadata ditingkatkeun anu tetep tetep ku standar industri. Karek ngahijikeun sareng sistem anyar Atomos sareng Sistem Timecode bakal tiasa dianggo sareng sababaraha alat sacara lancar. Ieu kanggo prosés ngesting, ngédit pidio, sareng audio, anu bakal ngahapus jam anu teu perlu ku organisasi anu euweuh hartina, dina dasarna nyalametkeun waktos sareng artos.

Atomos CEO na pangadeg, Jeremy Young

Efisiensi waktos bakal janten komponén utama dina ningkatkeun prosés nyiptakeun eusi sareng hal ieu salajengna dirojong ku Atomos CEO na pangadeg, Jeromy Ngora, anu nyatakeun éta "Kalayan paménta pidéo langkung ageung ti kantos, jalma-jalma ngagunakeun alat anu langkung saé sareng janten kreatif. Tapi panyipta kontén diwatesan ku waktos anu diperyogikeun pikeun ngédit, ngarobih sareng salse pidéo anu ngagabungkeun seueur sumber video sareng audio, khususna nalika nganggo prosumer sareng alat konsumen pikeun pilem sareng kaméra pro. Ayeuna, pegatkeun ieu nyepeng nyiptakeun kontén video multicamera. "

Ngora langkung ngajelaskeun yén "Kanggo leres-leres nembak kolaborasi, sadayana kedah dianggo sareng sampurna, singkatan sareng pigura - pasti aya sambungan nirkabel anu teguh ieu. Protokol Timecode Systems RF mangrupikeun tautan anu kalebet pelapor. Kalayan standar Timecode Systems, urang ayeuna gaduh lem pikeun nyieun solusi multicamera anu dihubungkeun sareng sadayana. "

Kalayan kolaborasi tina Atomos sareng Sistem Timecode, produksi multicamera bakal gaduh demokrasi pinuh. Sababaraha conto dimana lingkup ieu tiasa ngahontal kisaran ti:

  • YouTuber
  • Perusahaan produksi
  • penyiar
  • Produksi pilem indie
  • Sakur perusahaan anu tiasa nganggo sistem ieu
  • Garéja atanapi kelompok agama

As Atomos sareng sistem Timecode ngahiji, para pelanggan ayeuna tiasa ngaharepkeun mendakan nilai anu langkung ageung ti sistem-sistem na ayeuna ogé kamajuan énggal anu aya ogé dina jalur pipa. Ieu teu tiasa ngajelaskeun deui anu langkung saé nalika Timecode Systems CTO sareng pangadeg ko, Paul Bannister nyarios "Cita-cita urang kedah ngadamel solusi anu tiasa ditubuskeun sareng tiasa digabungkeun pikeun nyampurnakeun sababaraha jinis syuting lingkungan. Atomos ngabagi komitmen ieu. Ayeuna, ngahiji, urang tiasa nyandak sadayana perusahaan anu parantos diciptakeun kanggo ngadasar sareng nyorong langkung jauh deui. ”

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Atomos sareng Sytem Timecode, teras parios www.atomos.com jeung www.timecodesystems.com/.


AlertMe