imah » diulas » Atomos Perolehan Sistem Timecode hartosna Langkung Nyiptakeun Kandungan Multicamera

Atomos Perolehan Sistem Timecode hartosna Langkung Nyiptakeun Kandungan Multicamera


AlertMe

Salaku parusahaan software jeung téknologi global, Atomos nyiptakeun, ngembangkeun sareng ngicalkeun sababaraha produk kreasi kontén paling seueur pikeun pasar tech anu teras-terasan ngalaman kamekaran éksponénsial. Produk perusahaan ngamungkinkeun panyipta eusi di pasar sosial, pro-video sareng hiburan anu ngembang pesat langkung gancang, kualitas anu langkung saé, sareng sistem produksi anu langkung terjangkau.

Atomos didirikeun taun 2010 nalika nyiptakeun monitor-recorder video munggaran di dunya. Ayeuna ku nyiptakeun eusi multicamera ngalaman lonjakan pertumbuhan anu gancang, éra anyar parantos hudang Atomos dina pengumuman panganyarna nembe ngartos kumaha perusahaan parantos kaala Timecode Systems.

 

Naon Nyaéta Sistem Timecode

 

 

Timecode Systems nyaéta timecode nirkabel nirkabel anu ngarah di dunya. Ayeuna aranjeunna parantos digabungkeun sareng kapinteran inovatif na Atomos, duanana perusahaan bakal tiasa ngawangun solusi aliran aliran multicamera anu terintegrasi anu tiasa dianggo pikeun ngahijikeun sadaya parangkat anu dirékam dina set, anu bakal ngamungkinkeun aranjeunna gawé bareng dina cara anu langkung padet.

 

 

Nalika datang ka pilem sareng acara televisi panglegana, Timecode Systems 'dipercaya unit singkronisasi nirkabel jeung modul kontrol anu parantos di mana-mana. Sababaraha produksi anu ngalibatkeun panggunaan unit sinkronisasi nirkabel Timecode Systems sareng modul kontrol kalebet:

  • Seri Film James James
  • Grand Wisata
  • Pilem Marvel

 

Naon Atomos Sareng Kolaborasi Sistem Timecode Sumber Pikeun Pangalaman Multicamera

 

 

nu Teknologi Timecode Systems ayeuna bakal Fitur dina Kisaran produk Atomos sareng éta bakal ditawarkeun salaku SDK gratis kanggo kaméra pihak katilu, alat pinter, sareng produsén audio. Kolaborasi ieu bakal ngajantenkeun multicamera pucuk sareng sinkronisasi audio saderhana sareng langkung éfisién pikeun pangguna ampir sagala kaméra profésional atanapi bioskop.

Nalika datang ka inovasi balik precision Timecode Systems mangrupikeun standar standarna. Sinkronisasi nirkabel RF unikna tina kaméra sareng alat audio ngagentos kabel konvensional Genlock.

Sanaos nambahan paménta pikeun kaméra multi-kaméra, panyipta tetep dibatesan ku waktu waktu anu diédit, align sareng salse pidéo anu ngagabungkeun sababaraha sumber video sareng audio. Kombinasi tina Atomos sareng Sistem Timecode bakal masihan para pangguna aksés ka alur kerja multi-kaméra anu tiasa dimekarkeun, streamlines. Éta ogé bakal ngantep aranjeunna ngarékam sareng metadata ditingkatkeun anu tetep tetep ku standar industri. Karek ngahijikeun sareng sistem anyar Atomos sareng Sistem Timecode bakal tiasa dianggo sareng sababaraha alat sacara lancar. Ieu kanggo prosés ngesting, ngédit pidio, sareng audio, anu bakal ngahapus jam anu teu perlu ku organisasi anu euweuh hartina, dina dasarna nyalametkeun waktos sareng artos.

 

Atomos CEO na pangadeg, Jeremy Young

Efisiensi waktos bakal janten komponén utama dina ningkatkeun prosés nyiptakeun eusi sareng hal ieu salajengna dirojong ku Atomos CEO na pangadeg, Jeromy Ngora, anu nyatakeun éta "Kalayan paménta pikeun pidéo langkung ageung tibatan anu kantos, jalma-jalma nganggo seueur alat anu misah pikeun kreatif. Tapi panyipta eusi dibatesan ku waktos anu diperyogikeun pikeun ngédit, ngarobih sareng ngarengsekeun pidéo anu ngagabungkeun seueur sumber pidéo sareng audio, utamina nalika nganggo alat palanggan sareng konsumén pikeun pilem sapanjang kaméra pro. Ayeuna, pegatkeun sambungan ieu nahan panyipta eusi pidéo multicamera. ”

Ngora langkung ngajelaskeun yén "Kanggo leres-leres nembak kolaborasi, sadayana kedah dianggo sareng sampurna, singkatan sareng pigura - pasti aya sambungan nirkabel anu teguh ieu. Protokol Timecode Systems RF mangrupikeun tautan anu kalebet pelapor. Kalayan standar Timecode Systems, urang ayeuna gaduh lem pikeun nyieun solusi multicamera anu dihubungkeun sareng sadayana. "

Kalayan kolaborasi tina Atomos sareng Sistem Timecode, produksi multicamera bakal gaduh demokrasi pinuh. Sababaraha conto dimana lingkup ieu tiasa ngahontal kisaran ti:

  • YouTuber
  • Perusahaan produksi
  • penyiar
  • Produksi pilem indie
  • Sakur perusahaan anu tiasa nganggo sistem ieu
  • Garéja atanapi kelompok agama

 

 

As Atomos sareng sistem Timecode ngiringan ngiringan, palanggan anu ayeuna pasti tiasa ngarepkeun mendakan nilai anu langkung ageung tina sistem anu ayeuna ogé ogé pamekaran énggal anu pikaresepeun ogé dina pipa. Ieu henteu tiasa diklarifikasi langkung saé nalika Timecode Systems CTO sareng ko-pendiri, saur Paul Bannister "Cita-cita urang kedah ngadamel solusi anu tiasa ditubuskeun sareng tiasa digabungkeun pikeun nyampurnakeun sababaraha jinis syuting lingkungan. Atomos ngabagi komitmen ieu. Ayeuna, ngahiji, urang tiasa nyandak sadayana perusahaan anu parantos diciptakeun kanggo ngadasar sareng nyorong langkung jauh deui. ”

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Atomos sareng Sytem Timecode, teras parios www.atomos.com sareng www.timecodesystems.com/.

 

 


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)