imah » wartos » Atomos ngamungkinkeun Apple ProRes RAW ngarekam nepi ka 120fps sareng fp SIGMA

Atomos ngamungkinkeun Apple ProRes RAW ngarekam nepi ka 120fps sareng fp SIGMA


AlertMe

Juni 29, 2020

Atomos sareng SIGMA ngumumkeun RAW dina ngarékam HDMI ngagunakeun kaméra fp eunteung na Atomos Recorder monitor Ninja V HDR. Kalayan fp sareng Ninja V bakal ngarekam Apple ProRes RAW nepi ka DCI 4Kp24 atanapi UHD 4Kp30 langsung tina sensor pigura pinuh kaméra. Éta ogé bakal janten kaméra cermin munggaran di dunya pikeun ngarékam RAW HDMI video dina HD jam 120fps pikeun nembak laju tinggi. ProRes RAW masihan panyipta kontrol kreatif anu endah kalayan kalenturan pikeun ngaluyukeun warna sareng tampilan video, bari manjangkeun kacaangan sareng jéntré bayangan. Kaduatan tiasa réngsé dina kualitas anu paling luhur sareng rentang dinamis pikeun boh HDR atanapi SDR (Rec.709).

SIGMA fp ogé janten kombinasi kaméra pangleutikna pikeun ngarekam ProRes RAW, muka sababaraha pilihan pikeun moto. Ukuran leutik kaméra mangrupikeun anjeun tiasa moto kalayan fleksibilitas pinuh ku RAW ampir di mana waé. Awak fp sampurna pikeun dipasang salaku POV atanapi kaméra kacilakaan, kanggo dianggo dina gimbals atanapi disalut dina awak. Alternatipna, sareng tambahan Ninja V, kandang sareng asesoris sanés, fp tiasa ogé diwangun kana kaméra gaya bioskop anu lengkep kalayan pilihan pikeun nganggo lénsa l-mount lég asli, atanapi PL Mount, EF mount sareng seueur lénsa anu sanés nganggo pangguna adaptor.

Tampilan anu tepat 5 ”1000nit HDR anu luhur pikeun tampilan V V ngamungkinkeun para pangguna ningali sinyal SIGMA fp RAW dina HDR dina pilihan format HLG sareng PQ (HDR10) pikeun paparan optimal. Monitor ogé nawiskeun aksés layar demek ka alat sapertos gedekeun 1-1 sareng peaking kanggo fokus anu akurat, ditambah gelombangform, vectorscope, sareng warna palsu pikeun paparan paku pikeun HDR atanapi SDR anu sampurna.

Atomos CEO Jeromy Young ceuk: "Kalayan SIGMA ngiringan Atomos RAW diatas HDMI kulawarga urang ayeuna gaduh pilihan anu pikaresepeun pikeun produser film némbak Apple ProRes RAW sareng kaméra full-frame leutik anu ogé unggul dina tingkat shooting tingkat 120fps tinggi. Kaméra ieu nyayogikeun pendekatan unik SIGMA ka industri poto kana video sareng kami resep janten inovasi babarengan sareng aranjeunna pikeun fp némbak codec RAW anu paling serbaguna sayogi. The Atomos Ninja V, SIGMA fp, sareng ProRes RAW muka sajumlah kasempetan kreatif pikeun konsumén urang sareng kuring teu sabar ngantosan ningali naon anu tiasa dilakukeun ku pangguna. "

The Ninja V ogé tiasa ngarekam video 422 ProRes sareng DNx dugi ka 4kp29.94 sareng 120p119.88 tina standar 8-bit HDMI kaluaran SIGMA fp. Pikeun réliabilitas na mampuh, ProRes RAW atanapi file video standar dirékam kana drive SATA AtomX SSD mini dina Sato V.

SIGMA mangrupikeun perusahaan utama anu paling anyar pikeun ngumumkeun dukungan ProRes RAW HDMI. ProRes RAW ngagabungkeun kauntungan visual sareng workflow tina video RAW kalayan kinerja ProRes sacara real-time anu luar biasa. Formatna nyababkeun film produsen garis anu ageung nalika nyaluyukeun tampilan gambarna sareng ngalegaan kacaangan sareng jéntré bayangan, sahingga cocog pikeun HDR workflows. Duanana ProRes RAW, sareng jalur lebar anu langkung luhur, kirang ProRes RAW HQ henteu dikomprés didukung. Ukuran file anu tiasa diurus nyepetkeun sareng nyederhanakeun transfer file, manajemén média, sareng arsip. ProRes RAW dirojong dina Final Cut Pro X, Adobe Premiere sareng Grass Valley Edius, sareng kumpulan aplikasi sanésna kaasup ASSIMILATE SCRATCH, Colorfront and FilmLight Baselight.

Rekam ProRes RAW ngabutuhkeun update firmware SIGMA V2.00 gratis pikeun fp anu sayogi ayeuna, sareng anu gratis AtomOS update pikeun Ninja V anu bakal sayogi dina usum panas 2020.


AlertMe