imah » wartos » Atom nyatet 4K 10-bit 422 ProRes atanapi DNx ti Canon EOS R5 sareng EOS R6

Atom nyatet 4K 10-bit 422 ProRes atanapi DNx ti Canon EOS R5 sareng EOS R6


AlertMe

nu Atomos Ninja V, Shogun 7 sareng Sumo19 recorder monitor HDR bakal ngarékam 4kp59.94 10-bit 422 Apple ProRes atanapi karanjingan Video DNx anyar Canon EOS R5 sareng EOS R6 kaméra mirrorless full-frame. Duanana kaméra nawiskeun fitur anu saé pikeun panyipta pidéo sareng Atomos aya senang ngadukung 4K sareng HD rekaman video ti EOS R5 sareng EOS R6 via HDMI dina industri-standar codecs dina sadaya monitor-recorder anu ayeuna, langsung kana média, SATA SSD anu mampu dimungkinkeun, tiasa dipercaya.

Poto sareng catetan Log atanapi PQ HDR
Pangguna tiasa tiasa ngawas sareng ngarékam 10-bit Canon Log atanapi output PQ HDR tina EOS R5 sareng EOS R6 dina Atomos alatna. Nganggo téknologi AtomHDR anjeun tiasa ningali unggal jéntré sénsor anu motret dina layar sacara real-time. Alternatipna, sababaraha 3D LUT ogé tiasa dieusian Atomos monitor anu tiasa nunjukkeun Canon Log kaluaran kaméra kalayan tampilan kreatif diterapkeun.

Canon Sinyal log tiasa ditingali dina standar PQ atanapi HLG HDR dina Ninja V, Shogun 7 sareng Sumo19 pikeun ngajamin paparan sareng warna anu sampurna. Nalika syuting dina PQ HDR dina EOS R5 sareng EOS R6 Atomos monitor tiasa disetél pikeun nunjukkeun gambar HDR akurat. Gambar tina log log atanapi PQ HDR ogé tiasa langsung dipidangkeun dina televisi HDR anu cocog atanapi monitor dina standar PQ atanapi HLG.

Kauntungan ProRes sareng DNx
Rékam ProRes atanapi DNx codecs mastikeun yén rakaman tina EOS R5 atanapi EOS R6 parantos produksi-siap sareng kasaluyuan anu paling gedé sareng ngédit sareng parangkat lunak grading. Ieu mangrupikeun francais paling luhur 4K 10-bit HDMI kaluaran vidéo éta Canon parantos ditawarkeun tina kaméra anu teu tiasa terang. Video 10-bit nawiskeun akurasi langkung ageung sareng miliar kombinasi warna. Ieu sacara lega mangpaat nalika ngamangpaatkeun pamrosésan komputer pikeun pagawean. Ilaharna, para pangguna bakal ningali kecerunan warna anu langkung halus, ngaleungitkeun banding anu sering katingal di daérah kalayan parobahan nada bertahap sapertos langit biru. Rékam kana an Atomos parékam sacara sampurna ngajagaan inpormasi ieu dina cara pamungkas.

 

Pamotretan kaméra multi gampang
EOS R5 sareng EOS R6 tiasa gampang dihijikeun kana pucuk multi cam dimana alat-alat sanésna ogé néwak dina ProRes atanapi DNx ku ngagunakeun Atomos monitor-recorders. Operasi multi kaméra EOS R5 sareng EOS R6 ogé ditingkatkeun pisan sareng pilihan singkronisasi nirkabel canggih ditawarkeun ku Atomos Modél clip-on AtomX SYNC pikeun Ninja V. Ieu ngahubungkeun sababaraha ATV VN-ATNC dilengkepan ku kaméra kaméra sareng perekam audio ku ngagunakeun téknologi nirkabel RF jarak jauh dipatenkeun sareng jarak jauh ka 200m. Dina waktos anu sami, modul tiasa nyangking alat-alat sanésna kana sistem anu disinkronikeun nganggo Bluetooth. Dina iPhone jeung iPad ieu tiasa dianggo sareng aplikasi sapertos Perékam audio MetaRecorder Apogee pikeun ngawenangkeun pangaturan ngarékam audio dua kali saderhana sareng EOS R5 sareng EOS R6. Éta ogé tiasa dianggo sareng aplikasi sapertos kaméra Mavis Pro sareng logging MovieSlate8, ogé sareng perékam audio profésional sapertos Zoom F6 sareng F8n. Hasilna nyaéta sadaya gambar sareng audio sacara langsung disinkronisasi nalika datang pikeun ngédit éta - henteu aya deui waktos anu disiksa nyobian align klip atanapi ngajalankeun parangkat lunak tambahan salaku pidio sareng sumber audio sadayana cocog sampurna unggal waktu.

Ergonomik anu cocog
EOS R5 sareng EOS R6 ditambah ku Ninja V nyaéta pertandingan ukuran idéal. Layar 5 incina ngan ukur beurat 360g sareng calik dina luhureun kaméra. Sakabeh setelan gampang diatasi, sanaos nembak sadinten sadinten. Upami layar anu langkung ageung langkung saé dibutuhkeun, Shogun 7 mangrupikeun pilihan anu atra. Pindahkeun kana set, sareng Sumo19 sareng seri Neon produksi monitor-recorder pasihan. Naon waé syarat monitor-recorder anjeun pikeun EOS R5 endah pisan sareng EOS R6, Atomos geus anjeun katutupan.

Kanggo langkung seueur naroskeun palanggan mangga ngahubungi Atomos pusat dukungan support.atomos.com/hc/en-us

 


AlertMe