imah » Taliwang eusi » ATSC 3.0: Poténsial Revolusioner Dina nyieun

ATSC 3.0: Poténsial Revolusioner Dina nyieun


AlertMe

Greg Jarvis, Wawakil Présidén Eksekutif sareng General Manager di Fincons US

Mecenghulna standar ATSC 3.0 di cingcin AS dina jaman anyar pikeun siaran anu rék manggihan dipibanda arsip gabungan anyar pikeun ngungkitkeun poténsi Hybrid TV sareng saimbang pikeun ngayakinkeun saingana dina kantos langkung. pasar rame. Maskumambang tradisional siaran salu-hawa kalayan TV anu disambungkeun na nyandak kagiatan basajan tina ningali televisi kana jangkung anyar ku ngenalkeun pilihan sareng ngontrolik yén pemirsa dinten ieu biasa biasa. Pangalaman di Europeropa, dimana HbbTV geus baku pikeun dasawarsa ayeuna, nyadiakeun seueur conto metot sareng suksés siaran tradisional anu ngaluuhkeunana kana digital via Hybrid TV.

Panyiaran anu nyentos, jaringan kabel na malah produsen eusi kudu loba teuing; sanajan rangkeuan platform vying pikeun nengetan, ti média sosial kana konsol kaulinan, pamaké masih méakkeun ampir dua jam dina sapoé nonton TV1. Sabudeureun 10% tina populasi AS masih meakeun televisi ku nyintreuk tina saluran ka saluran. Kusabab kitu TV tradisional tetep médium signifikan pikeun iklan, henteu paduli kompetisi digital. Tambahkeun kana ieu anu pemirsa heubeul kalawan kakuatan belanja gede leuwih gampang nonton tipi televisi, sareng éta jelas yen binér OTT basajan vs division siaran tradisional ngan saukur henteu ngagambarkeun paménta panempo aya.

Pikeun mastikeun kasatiaan langgeng tur dipikaresep ti konsumén (padahal dibagikeun deui tina pengeluaran iklan), siaran kedah ngamangpaatkeun inovasi anu muka konci ATSC 3.0. Dina artikel ieu, urang ngupingkeun lampu kana tren anu luhur pikeun nerangkeun kahareupna pangiriman eusi TV AS sarta pangaruh poténsialna dina poténsial pangémutan sareng iklan.

1. Sasaran eusi

Ngarti préferénsi ngeunaan panempo sareng targeting bakal beuki penting di pambaian pikeun ngaleutikan saklar sareng ningkatkeun saluran kanal. Salah sahiji cara berharga pikeun tetep panempo dina saluran anu sarua nyaéta ngalamar eusi snipét ngeunaan tujuan nu sasuai pikeun rasa. Ieu mangrupikeun alat anu parantos dianggo ku panyadia OTT tapi kirang dina TV tradisional kusabab keterbatasan téknologi anu atra. Snipes anu ditempokeun di bagian handap layar nalika program keur ngajantenkeun inpormasi tambihan - sapertos tanggal episode salajengna bakal hawa - tiasa naék ningkatkeun deui teras janten langkung kuat; sareng siaran TV Next Gen tiasa nyelapkeun iklan pop kaluar anu némbongan nalika hiji episode nepi ka tungtung promosi episode sejen, saurna acara atanapi malah runtuyan anu sanés anu dipilih sacara otomatis dumasar kana karesep has panempo.

2. Iklan Adressable

Hybrid TV ogé penting ngarecuwarkeun potensi iklan anu sasaran sabenerna. Jinis Iklan ieu ngamungkinkeun merek pikeun nganteurkeun eusi anu sasuai pikeun rumahtangga séwang-séwangan, séwang séwangan saterasik pikeun iklan anu kontan anu aya dina sadérék anu sami, Ieu mangrupakeun alat anu digunakeun nalika éta bakal ngahontal jutaan panongton; tina TV TV 120 yuta di AS, langkung ti 65 yuta gaduh teknologi pikeun nampi alamatna ad.2 Unggal nyicingan rumah tangga tiasa nampi iklan anu disayogikeun umurna,

gender, lokasi, kapentingan sareng paripolah. Di Inggris, contona, dimana standar HbbTV geus norma pikeun 10 years3, 80% tina total pendapatan digital Channel 4 asalna tina Iklan addressable eta ngajual dina jasa video-on-demand na disebut Sadaya 44.

3. Geo-targeting

Sasaran sareng iklan alamat tiasa ogé ngabantah pikeun ngirangan biaya salaku panongton anu narima iklan tiasa dipilih sacara saksama dina cicingan anu ogé. Hiji pausahaan anu mangpaatkeun ieu mérek mobil méwah Maserati. Sakumaha anu kasebut mangrupa produk Ecological, kampanye TV tradisional anu narajang jumlahna lega panempoan runtah badag sumberdaya. Iklan addressable, di sisi anu sanésna, tiasa disebarkeun ngan aya dina lokasi anu deukeut deukeut dealerships, sareng ka audiences anu pakait jeung udagan sasaran brand. Dina 2018, Maserati ngintunkeun kampanye iklan nasional TV TV kahijina kalayan bantuan téknologi TV sasaran sareng dilacak kunjungan ka dealerships sapanjang panjang kampanye, anu ngamungkinkeun sumpulan data salajengna sareng analysis.5

Data lokasi ogé tiasa dianggo pikeun nyayogikeun apdet cuaca daérah atanapi berita lokal sacara real waktu ngaliwatan pamisar pop antara acara. Ieu ngandung harti pemirsa tiasa ngaksés karesep paporit sareng inpo anu dipaké anu sasuai dina hiji tempat, ngaleungitkeun channel channel switching. Tetepan pemirsa ku cara ieu mantuan nangkep pangsa ageungna anggaran iklan, sedengkeun ogé ningkatkeun kasatiaan ka penyiar.

4. Iklan Interaktif

Advertts tradisional ngandelkeun kamampuanna pikeun cicing di pikiran panongton batan kamampuan pikeun mere ilham tindakan langsung. Tapi, anu ngawanohkeun eusi tambihan ka advert anu ngamungkinkeun panongton ngaksés inpormasi tambahan sakaligus. Sektor otomotif nyadiakeun hal anu lian dina titik ku ngawanohkeun pilihan buku drive drive pikeun mobil diémbarkeun dina layar di pencet tombol henteu. Aya kasempetan teu aya watesna pikeun pangiklan pikeun berinteraksi sareng pamakéna ku cara ieu sareng nawiskeun inpormasi sareng panawaranana beuki anu cocog.

5. Panyiaran Radio sarta Télévisi Incentivized

Cara séjén berinteraksi sareng pemirsa nya éta nya éta pikeun nawarkeun insentif sapertos eusina dikonci atanapi hadiah anu khusus. Panyiaran vidéo anu diganjar digorang saos pikeun lingkunganana multisannel dinten ieu. Salasahiji conto pariwara anu ngahubungkeun nyaéta tawaran panongton kode voucher anu tiasa ditebus dina alat anu sanés sapertos komputer tablet atanapi smartphone. Panalungtikan némbongkeun yén loba konsumén dinten ieu nonton TV sareng alat sejen di payuneunana; contona, aranjeunna tiasa ngotéktak Twitter dina héndsét maranéhanana pikeun réaksi langsung kana program anu nuju aranjeunna-tingali. Ieu hartina memang maranehna tiasa sacara instan berinteraksi sareng adverts sareng nginpasikeun dina ganjaran.

Kebangkitan OTT parantos ngaluarkeun siaranana ku cara nambahan persaingan sareng révolusi cara pemicu dina eksakeun eusi, tapi upami aranjeunna tiasa ngungkitkeun poténsi badag Televisi Next Gen maranéhna bakal ditempatkeun bisi saingan dina pamaén OTT kitu ogé pausahaan siaran lianna. Henteu ngan baris aranjeunna tiasa ningkatkeun ketan ku nétélakeun panongton ku sababaraha cara anu sareng sasaran, tapi aranjeunna bakal ngamungkinkeun para pangiklan pikeun nyocogkeun iklanna ka préferénsina sareng rasa - ku kituna ningkatkeun kamampuan maranéhna pikeun kalibet sareng nyorong tindakan. Siaran siaran revolusi ATSC 3.0 bakal mendakan panerangan anyar sareng kantos ngalaman alat pikeun sasaran pemirsa ku cara langkung efektif sareng pribadi, pamustunganana mastikeun revenues pariwara sareng salamet jangka panjang.

Footnotes:
1 Kaayaan Siaran TV di 2019, Déb Ramat Global, February 13, 2019
2 Teu Percaya Sadaya anu Pangantenan Ngeunaan Kamekaran TV Senén, Jaman Ad, Oktober 24, 2018
3 DTG disatujuan spésifikasi HbbTV Inggris, Broadband TV News, 30 September 2011
4 Hatur nuhun ka TV anu bisa kajawab, anggaran mimitian ngajalanan ti Facebook, Digiday, Januari 24, 2019
5 Maserati Sigana pikeun Iklan TV sasaran pikeun mendakan pembeli mobil anu beunghar, Digiday, May 22, 2018

Ngeunaan Nagreg Jarvis
Nagreg mingpin bisnis IT perusahaan nu teguh jasa IT Fincons 'AS. Dina taun 18 anu baheula, anjeunna ngajalankeun sababaraha produk sareng jasa pikeun pangiriman OTT sareng TV. Anjeunna ayeuna miheulaan usaha mendesain sareng nyebarkeun Next Gen User Experiences sareng nembe ngarilis TV panganteur saluran pangalusna desain sareng ngalengkepan buku.


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!