imah » diulas » ATTO Bakal Showcase Produk Penyambungan Panyimpen Anyar @IBCShow

ATTO Bakal Showcase Produk Penyambungan Panyimpen Anyar @IBCShow


AlertMe

Konéktipitas mangrupikeun faktor penting pikeun prospek efisiensi téknologi. Ieu ukur tiasa langkung penting ngaliwatan évolusi anu terus aya budaya data digital urang ayeuna nuju nalika manajemén sareng neundeun maénkeun peran anu langkung penting dina nanganan data. Beuki jumlah data anu terus gancang ningkat, maka tah cara sareng paménta kumaha disimpen sareng dikirimkeun. ATTO'S slogan perusahaan mangrupikeun "The Power Behind The Storage," sareng ka tempat anu lumayan, éta pasti ngiringan motto na. Kusabab genesis na dina bulan Nopémber 1988, ATTO Téhnologi parantos kéngingkeun jalan-jalan tungtung-kualitas luhur pikeun langkung saé nyimpen, ngatur sareng nganteurkeun data.

Salaku produsén host adaptor, adaptor jaringan, Controllers Panyimpen, sareng adaptor ThunderboltTM, ATTO henteu kantos gagal nyayogikeun panyambungan anu luhur pikeun sadaya antarmuka panyimpen, kalebet Serat Channel, SAS, SATA, iSCSI, Ethernet, NVMe sareng Thunderbolt. Upami perusahaan anu tiasa hirup ku misina langkung efektif batan buta téknologi ieu, maka ATTO leres-leres "Daya Balik Balik Panyimpen." IBC 2019 konperénsi kurang ti sabulan, ATTO bakal nunjukkeun sababna aranjeunna tiasa nyumponan 4K sareng 8K panyambungan kontén video pangabutuh sakumna panyimpen sareng jinis jaringan nalika nunjukkeun dua produk panyambungan neundeun énggal sareng inovatif. Produk anyar anu diwanohkeun ieu ogé bakal nyampurnakeun naha perusahaan parantos tiasa ngiringan IT sareng média & pasar hiburan kalayan henteu pondok dina inovasi téknologi sareng kamekaran dina manajemén data sareng neundeun data.

ThunderLink NS 3252 Thunderbolt 3 ka 25Gb Sareng ATTO 360 Janten Debut Dina SM 2019

Sajauh ieu, sadayana Produk Thunderbolt ATTO parantos nunjukkeun pangabisa aranjeunna pikeun ngamangpaatkeun téknologi streaming data canggih, anu dianggo pikeun maksimalkeun maksimal prosés CPU supados nganteurkeun transper data anu lancar sareng dipercaya kalayan pagelaran anu konsisten. Ayeuna, sareng ngabéwarakeun énggal guruh Link NS 3252 Thunderbolt 3 ka 25Gb, para ahli téknologi bakal kagum kana naon anu pasti aya konéktipitas anu luar biasa anu ngahususkeun-spésifik dina nyayogikeun kalenturan endah pisan sareng konektipitas skala tiasa dina lingkungan panyiptakeun eusi bandwidth anu luhur. Éta ogé bakal janten panyambungan konéksi hébat pikeun anu nembé diumumkeun iMac Pro®, nu Apple Mac Pro®, sarta Mac mini®. Produk Thunderbolt énggal ieu ogé ngagaduhan kauntungan konpigurasikeun port dual, faktor bentuk profilna rendah, sareng panyambungan Thunderbolt 3. Kapabilitas bandwidth adaptor ATTO ThunderLink® NS 3252 25GbE ngadukung transfer file video 4K sareng pidangan dina skala serentak sareng citakan modul SFP28 pluggable. Ogé anu diwanohkeun di IBC 2019, bakal janten ATTO 360 Tuning, Monitoring and Software Software, anu mangrupikeun alat tujuan sadayana pikeun optimasi jaringan Ethernet, anu khusus pikeun muka konci poténsi ATTO anu leres FastFrameTM sareng adaptor ThunderLink.

Naon Anu Diarepkeun Tina ATTO Di IBC 2019

Pangembangan Bisnis Global, Téhnologi Média di ATTO Technology, Inc.

Kalayan dua produk anu luar biasa ieu ngan ukur sababaraha minggu jauh teu diumumkeun, teu aya patarosan naha ATTO bakal tiasa ngirim antarmuka manajemén anu gampang dimangpaatkeun nalika éta langkung sual kumaha. Jawaban basajan, sareng nuhun berkat kaahlian perusahaan dina jaringan penyimpanan, sareng kamampuan pikeun ngahijikeun sadaya pakakas sareng téhnik pembuangan tim rékayasa anu luar biasa. Tinjauan optimis di sebalik unveiling ieu ogé dirojong ku Jeff Lowe anu damel dina Business Development, Media Technologies at ATTO. Lowe nyatakeun yén "Produk anyar anu kami tunjukeun di IBC taun ieu mangrupikeun hasil tina ATTO ngalayanan pasar Media & Hiburan kanggo leuwih ti tilu puluh taun," "Broadcasters terang yén ahli panyambungan sapertos ATTO ngartos alur kerja anu unik sareng tiasa nyayogikeun solusi anu paling pas." Teu aya ragu dina kapercayaan Lowe dugi ka Séptémber nalika ATTO nunjukkeun deui kamampuan produk na kumaha aranjeunna tiasa ngaleungitkeun poténsial jaringan produksi jaringan sareng panyambungan panyambungan.

Konperénsi IBC 2019 bakal diayakeun dina Séptémber 13-17 di Pusat Konvénsi RAI Amsterdam di Amsterdam, Belanda, sareng pameran Téknologi ATTO bakal diayakeun 7.A26. Sadayana anu hadir pisan didorong ngadaptar di IBC 2019 langsung.

Kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal kumaha ATTO tiasa dilaksanakeun pikeun nyayogikeun aliran optimasi alit, teras parios: www.atto.com ngagaduhan pamahaman anu langkung saé pikeun panginten tilu taun ka pengker, aranjeunna parantos janten pimpinan global jaringan sareng konéksi panyambungan, ogé tiasa nerapkeun solusi prasarana pikeun lingkungan komputasi anu intensif data.


AlertMe