imah » diulas » ATTO na avid: Certified Collaborations pikeun Leuwih 20 Taun

ATTO na avid: Certified Collaborations pikeun Leuwih 20 Taun


AlertMe

ATTO Téhnologi, Nyarita., Ngumumkeun yén maranéhna ThunderLink® 40GbE jeung 10GbE ThunderboltTM 3 adapters na 40GbE FastFrameTM Network Kartu Interface (NICs) geus Certified pikeun pamakéan ku panganyarna karanjingan® NEXIS® kolaborasi dibagikeun solusi gudang.

"ATTO ThunderLink adapters jeung Network Kartu Interface aya alusna-diposisikan nyadiakeun éta 40GbE panganyarna na konektipitas 10GbE ka karanjingan NEXIS na karanjingan NEXIS | solusi gudang Pro " ceuk Ed Halah, Senior Produk Manajer dina karanjingan Téhnologi. "Kalayan sertifikasi ieu Birokrat eusi gawe dina macOS®, Windows jeung Linux Ubuntu lingkungan anu assured of a pinuh diuji sarta dirojong,-kinerja tinggi pilihan pikeun nanganan sarat data-intensif of workloads media digital."

The sertifikasi tina 40GbE na 10GbE solusi pinuh diuji sarta dirojong, nyaéta garis panjang collaborations suksés diantara ATTO na karanjingan Manjang leuwih 20 taun. Collaborations nu diaktipkeun professional hiburan digawekeun gancang, leuwih hadé, sarta kalawan kapercayaan sistem. ATTO ThunderLink adapters na NICs FastFrame nyadiakeun pilihan konektipitas alus teuing pikeun pamaké néangan gudang data pikeun video kolaborasi, kaasup-kinerja tinggi 4K na workflows 8K. ATTO 40GbE na 10GbE Thunderbolt 3 adapters ngagabungkeun fitur ATTO proprietary anu nyadiakeun konektipitas fléksibel tur scalable keur Thunderbolt sangkan sarwa panganyarna, kaasup Apple iMac® jeung iMac ProTM. ATTO 40GbE NICs manjangkeun pilihan konektipitas sahingga pikeun Windows® na Linux® pamaké pikeun ngahontal throughput idéal pikeun kolaborasi redaksi real-time.

"Kombinasi karanjingan dibagikeun neundeun jeung ATTO adapters Ethernet Thunderbolt jeung Network Interface Kartu ngamungkinkeun para nasabah gampang ngasupkeun workstations di lingkung na rohangan ngédit-kinerja tinggi, " ceuk Tom Kolniak, Diréktur Senior of Marketing di ATTO Téhnologi. "Salaku workflows mekar akur resolusi luhur ongkos pigura, pamaké baris merlukeun tingkat anyar ieu pagelaran leyuran."

Pastikeun pikeun didatangan ATTO Téhnologi, Inc. di #IBC2018 stan 7.A26. karanjingan at #IBC2018 stan 7.B55

ATTO Ngeunaan

Pikeun 30 taun, ATTO Téhnologi, Inc. geus pamingpin global peuntas IT jeung média & pasar hiburan, specializing di gudang na konektipitas jaringan sarta infrastruktur solusi pikeun lingkungan komputasi intensif paling data-. ATTO jalan kalawan mitra pikeun nganteurkeun solusi tungtung-to-tungtung ka toko hadé, ngatur jeung nganteurkeun datana. Sakumaha hiji penyuluhan tim design customer urang, ATTO manufactures host na razia adapters, adapters jaringan, Controllers gudang, adapters ThunderboltTM, sarta software. solusi ATTO nyadiakeun tingkat luhur konektipitas ka sadaya interfaces gudang, kaasup Serat Channel, Sas, Kang Tata, iSCSI, Ethernet, NVMe na Thunderbolt. ATTO teh Power Tukangeun Panyimpenan nu.

Ngeunaan karanjingan

Carita geus salawasna geus ngeunaan jalma duaan. Carita kalibet kami. Aranjeunna ngawartosan urang. Aranjeunna enlighten kami. Salami aya jalma, bakal aya carita. Sarta salami aya gagasan babagi, bakal aya storytellers. di karanjingan urang mantuan Birokrat ngabejaan carita maranéhanana. Paling listened-ka, paling-diawaskeun, sarta média paling-dipikacinta di dunya. Kusabab ngarah revolusi di na rohangan ngédit non-liniér leuwih 25 sababaraha taun ka pengker, karanjingan terus investasi di panalungtikan sarta pamekaran sarta nyepeng leuwih patén-patén 200. karanjingan solusi geus dipikawanoh ku loba industri jeung téhnologi panghargaan, kaasup dua Oscars®, a Grammy®, sarta 15 Emmys®.


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

Matt Harchick

Mateus geus digawé di duanana swasta sarta dina atikan luhur pikeun leuwih dua puluh taun. Anjeunna specializes di wewengkon manajemén proyék média digital, rékayasa disiarkeun jeung produksi media. Mateus boga pangaweruh éksténsif dina produksi digital pos, manajemén asset digital, produksi bioskop digital, sarta integrasi fasilitas siaran. Bapak Harchick aktip researches kaayaan tina siaran seni, motong ujung bioskop digital sarta téknologi pinter visual audio pikeun palaksanaan klien tur geus sadia pikeun kaperluan rundingan Anjeun.

Matt jeung kulawargana ayeuna reside di wewengkon metro Washington DC.
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)

8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!