imah » diulas » ATTO XstreamCORE® 7550 sareng 7600 Dupi Ayeuna VMware Siap Disertifikasi

ATTO XstreamCORE® 7550 sareng 7600 Dupi Ayeuna VMware Siap Disertifikasi


AlertMe

Nalika éta janten produsén panyambungan neundeun, ATTO Téhnologi, Nyarita parantos salawasna nganteurkeun solusi sareng tungtung-solusi anu luhur pikeun langkung saé, ngatur, sareng nganteurkeun data. Perusahaan parantos maréntah salaku pamimpin global dina IT sareng média & pasar hiburan saprak 1988, nganteurkeun jaringan efisien sareng panyambungan data. Éta teu parantos pondok tina nyadiakeun solusi prasarana pikeun lingkungan komputasi anu paling data. Ayeuna, sareng anu pangahirna Pengumuman VMware, éta bakal teraskeun ngarobih watesan neundeun data énggal dina tingkat anu langkung efektif.

Naon Status Sarana VMware siap ™ Pikeun ATTO

Pengumuman kasebut asalna ti AMHERST, NY, dina Senén, Agustus 26th, ngarahkeun yén ATTO XstreamCORE® FC 7550 jeung 7600 gancangan protokol gagancangan parantos kacumponan Status VMware Siap ™. Program VMware Siap mangrupakeun tingkat dukungan anu pangluhurna VMware, sareng éta padamelan salaku kauntungan koordinasi tina Program Alliance Partner (TAP) program. Gaduhan program ieu ngamungkinkeun para pelanggan ATTO gampang ngenalkeun produk mitra anu disertifikasi pikeun digawe sareng infrastruktur awan VMware. Hal ieu ngamungkinkeun para nasabah pikeun ngagunakeun produk ieu sareng solusi pikeun nurunkeun résiko proyék sareng sadar tabungan ongkos ngalangkungan solusi anu diwangun.

ATTO XstreamCORE FC 7550 sareng 7600

Kusabab ATTO XstreamCORE FC 7550 sareng 7600 gancangan protokol sasak gancang tiasa ngarobih SAS langsung-dipasang panyimpen kana panyimpen saluran serat berskala, ieu ngamungkinkeun para pangurus IT nyiptakeun jaringan réstoran panyimpen kinerja tinggi (SAN) langkung gancang sareng biaya -Ulatif standar, anu ngan ukur tiasa dilaksanakeun ku nyambungkeun SAS langsung anu disimpen nepi ka 64 host sarwa. Ngagaduhan status VMware Ready ™ hasil dina ngahontal kahasilan pelanggan anu langkung ageung, samentawis damel salaku kutang pikeun ATTO ngamajukeun efisiensi téknologi produkna.

Ngalebetkeun langkung jero kana watesan watesan watesan tina XstreamCORE, diréktur senior Marketing ATTO Téknologi, Tom Kolniak teu tiasa nyarios langkung hadé nalika nyatakeun "Gampang ngalukiskeun diri anjeun dina sudut IT kalayan henteu aya pilihan praktis pikeun perluasan sareng, dina seueur kasus, pamutahiran forklift mangrupikeun hiji-hijina jalan kaluar." Tom ogé nyarios anu "XstreamCORE mangrupakeun solusi praktis dina kaayaan ieu. Salaku conto, arsitéktur server anu diwangun dina server agul tiasa ngabebaskeun tina watesan neundeunana ku cara nambihan XstreamCORE. "

Kumisan ti ATTO Technology ATTO XstreamCORE FC 7550 sareng 7600, ATTO ogé ngahasilkeun produk sapertos:

  • Adapters Inangna
  • adapters Network
  • Spengendara siksaan
  • Adaptor Thunderbolt ™

Dina tilu puluh taun ti saprak ATTO mecenghul kana pamandangan téknologi, moto na parantos "The Power Behind Storage," dina teras nunjukkeun panyambungan tingkat luhur pikeun sadaya antarmuka panyimpen, anu parantos kalebet Serat Channel, SAS, SATA, iSCSI. Ethernet, NVMe sareng Thunderbolt. Ayeuna yén XstreamCORE FC 7550 sareng 7600 parantos ngahontal status VMware Ready ™, éta pasti bakal hirup ku slogan éta.

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan ATTO Téhnologi, Nyarita sareng dimana mendakanana, maka klik di dieu nganjang ka Solusi Exchange VMware (VSX), hiji pasar online dimana mitra sareng pamekar VMware tiasa nyebarkeun eusi pamasaran anu sugih sareng parangkat lunak anu tiasa diunduh pikeun konsumén.


AlertMe