imah » diulas » Seminar Nawarkeun Audinate ngeunaan Adapting Education Music pikeun COVID sareng Dante Salami NAMM 2021

Seminar Nawarkeun Audinate ngeunaan Adapting Education Music pikeun COVID sareng Dante Salami NAMM 2021


AlertMe

Latihan ngeunaan Dante AV sareng Dante Certification Level 1 sareng 2 ogé sayogi

Audinate nawiskeun seminar gratis salami NAMM 2021 ngeunaan topik "Meunangkeun Balik deui kana Pendidikan Musik sareng Pintonan Langsung Profesional." Seminar ngajajah kumaha Dante ngamungkinkeun sababaraha jinis pertunjukan langsung bari ngajaga jarak sosial sareng penjagaan kamar pikeun sadayana.

Sadia ogé aya gambaran anyar ngeunaan solusi D-AV video-over-IP réolusionér ti Audinate, sareng Level 1 sareng 2 tina Kursus Sertifikasi Dante anu populér. Éta hartosna henteu dimana waé anjeun di dunya, sareng henteu paduli anjeun wawuh sareng Dante, anjeun tiasa kéngingkeun palatihan anu berharga sareng wawasan praktis ngeunaan ngagunakeun Dante dina integrasi AV-over-IP nyata-dunya.

Seminar sareng sési latihan langsung dipidangkeun dina 18 Januari, Nanging, pidéo bakal sayogi paménta dugi ka Pébruari. Pendaptaran pikeun acara parantos sayogi ayeuna di www.audinate.com/NAMM21

 

Ngalangkungan Atikan Musik Ayeuna

Upami anjeun parantos nyobian nganggo Zoom Meetings pikeun acara band atanapi paduan suara, anjeun terang yén tunda (latency) sistem teuing ka luhur pikeun kolaborasi musik. Anjeun bakal tiasa tampil pikeun silih, tapi anjeun henteu tiasa tampil babarengan. Nanging, jaringan low-latency Dante parantos janten pokok produksi langsung salami dasawarsa sareng tiasa méréskeun masalah ayeuna.

Gabung sareng kami pikeun sawala ngeunaan carita inspirasi pendidik musik di tingkat SMA sareng universitas nganggo Dante pikeun ngaitkeun palaku ti tempat anu béda. Ieu carita anu tiasa ditiru dina program anjeun ayeuna, ayeuna. Naséhat ngeunaan perencanaan ruang, ngahubungkeun sababaraha rohangan pikeun nampung ensembel lengkep anu teu aya deui di hiji rohangan, bahkan cara-cara pikeun ngamodalan jaringan kampus anjeun bakal dibahas.

Akhirna, urang bakal nunjukkeun kumaha jaringan Dante anu anjeun bina bakal teras dilayanan dina dunya paséa-pandemi sareng janten alat anu nyiptakeun kasempetan pendidikan anyar.

 

Ngenalkeun Dante AV - Video pikeun Solusi Dante

Dante mangrupikeun solusi jaringan audio anu nyetir dunya audio, sareng ayeuna Dante AV nyangking pidéo kana platform. Gabung sareng kami pikeun sési latihan ngeunaan manpaat ngahijikeun audio sareng video Dante sasarengan, sareng tingali demonstrasi ngeunaan solusi anyar anu endah ieu!

 

Tingkat Pelatihan Dante

Sertifikasi Dante Tingkat 1: Dante mangrupikeun solusi jaringan AV anu terkenal di dunya sareng standar de facto dina sora profesional ayeuna. Kelas ieu nyayogikeun dasar dina konsép audio, pidéo sareng jaringan - sareng tiasa waé anu diperyogikeun pikeun ngarakit sareng ngoperasikeun sistem Dante alit dina saklar anu tunggal, khusus. Saatos sési ieu, hadirin kedah cekap cekap pikeun ngarengsekeun Tés Sertifikasi Tingkat Dante 1.

Sertifikasi Dante Tingkat 2: Kelas ieu neraskeun tina konsép dasar ti Dante Certification Level 1, 2021 Edition. Hadirin bakal diajar katerampilan ngawangun sareng ngoperasikeun jaringan Dante sedeng-ageung dina sababaraha saklar, kalayan jaringan anu kaleuleuwihi sareng ngabagi rubakpita sareng jasa sanés. Saatos sési ieu, hadirin kedah cekap cekap pikeun ngalengkepan Tés Sertifikasi Dante Level 2.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Audinate, kunjungi www.audinate.com

###

Ngeunaan Audinate Group Limited:

Audinate Group Ltd (ASX: AD8) ngagaduhan visi pikeun naratas masa depan AV. Audinu urang anu kéngingkeun penghargaan Dante AV ngalangkungan solusi jaringan IP mangrupikeun pamimpin sadunya sareng dianggo sacara éksténsif dina sora live profesional, pamasangan komérsial, siaran, alamat umum, sareng industri rékaman. Dante ngagentos kabel analog tradisional ku ngirimkeun sinyal audio sareng pidéo anu sampurna nyinkronkeun dina jarak anu jauh, ka sababaraha lokasi sakaligus, henteu nganggo ukur kabel Ethernet. Audinate kantor pusatna di Australia sareng ngagaduhan kantor régional di Amérika Serikat, Inggris sareng Hong Kong. Produk kakuatan téknologi Dante sayogi tina ratusan pabrik AV terkemuka di panjuru dunya. Saham biasa perusahaan diperdagangkan di Australia Securities Exchange (ASX) dina kode ticker AD8.

Dante sareng Audinate mangrupikeun mérek dagang kadaptar ti Audinate Group Ltd.


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!