imah » jobs » Audio jeung video alat teknisi

Pembukaan proyék: Teknisi peralatan audio sareng video


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: OVASEA
location: Atlanta GA US
Alat Peralatan Video:. Teknér Video peryogi nyetél kaméra sareng kaméra video 3 pikeun proyék studio langsung di Lagos, Nigeria….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)