imah » jobs » Audio and video equipment technician

Job Opening: Audio and video equipment technician


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: OVASEA
location: Atlanta GA US
Video Equipment Technicial:. Video Technician needed to set up a 3-camera and video system for a live studio project in Lagos, Nigeria….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!