imah » wartos » Audio NUGEN ngumumkeun Update Software SigMod di AES 2019

Audio NUGEN ngumumkeun Update Software SigMod di AES 2019


AlertMe

New York, Oktober 14, 2019 - NUGEN audio ngumumkeun pamutahiran plug-in Sigmod Software pangahirna di AES 2019 (Booth 504I - karanjingan Mitra Paviliun). Pembaruan ngamungkinkeun SigMod janten host sababaraha instansi tina modul Selapkeun sareng ngalebetkeun dukungan hosting kanggo VST2 pihak katilu sareng AU plug-in. Hal ieu ngamungkinkeun para pangguna aksés kolam renang anu langkung ageung - khususna dina DAW anu ngadukung format plug-in terbatas - sareng ningkatkeun aksés kanggo pilihan rute kreatif sapertos pertengahan / pangolahan pikeun mana wae stereo atanapi plug-in multi-mono.

Perusahaan ogé ngalaksanakeun kontrol baseuh / garing pikeun modul Selapkeun. Hal ieu masih nunjukkeun kalenturan langkung saé, anu ngamungkinkeun para pengguna nyampur sinyal anu ditingali ku sora aslina tanpa nganggo ngirim AUX. Ningkatkeun kontrol navigasi kanggo plug-in pihak katilu, kalebet pungsionalitas bar pencarian, ngamungkinkeun para pengguna nyaring nami sareng ningkatkeun efisiensi sareng betah dianggo.

Parangkat lunak SigMod NUGEN nyayogikeun arsitéktur sinyal adat, arsitéktur sederhana sareng modul prosés tunggal 12 pikeun ningkatkeun plug-in sareng fungsionalitas DAW. Ieu nawiskeun cara énggal kreatif pikeun didamel ku pangguna anu gampang ngintunkeun, swap sareng mindahkeun modul kanggo cocog kana koréksi, konvérsi sareng tweaking audio. Kaasup kana modul anu sayogi nyaéta Mid / side; Jaga; Toél; Kawin; Selapkeun - ayeuna sareng VST2 / 3 sareng AU; Jempekeun / Solo; Trim; Ngalih; DC Pareum-Atur; Mono; Fase; sareng Tunda.

Sababaraha modul ieu nawiskeun aksés gampang pikeun fungsional anu sering leungit atanapi sesah pikeun diakses dina DAWs tertentu. Kalayan rute sinyal intuitif SigMod, pilihan kreatif henteuna. Piranti na sayogi dina format AAX, VST 2 / 3, AU sareng AudioSuite dina boh versi 32- sareng 64-bit, sareng sayogi dina duanana Mac sareng Windows OS.

"Pelepasan kami tina SigMod VST2 mangrupikeun conto anu hadé kumaha urang terus narékahan pikeun janten payuneun téknologi," saur Paul Tapper, CEO, NUGEN Audio. "Kami mendakan yén ngahijikeun produk kami pikeun kaperluan profesional tina profesional audio ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngalaksanakeun visi kreatif pinuh ku cara-waktos sareng hasil anu berorientasi. Kami bungah pikeun ngaleupaskeun produk ieu sareng ngarepkeun nyarios sareng pro audio di AES pikeun ngabahas fitur na langkung rinci. "

Ngeunaan NUGEN Audio

NUGEN Audio nyadiakeun solusi paling canggih siaran na pos-produksi industri pikeun Sakuliling upmixing na tungtung-to-tungtung manajemén loudness, Pangukuran, sarta koreksi ti akuisisi eusi liwat ka playout. Reflecting pangalaman produksi real-dunya tim design NUGEN Audio, produk parusahaan nyieun leuwih gampang pikeun nganteurkeun-kualitas luhur, audio patuh bari nyimpen waktos, ngurangan biaya, jeung preserving proses kreatif. parabot NUGEN Audio urang pikeun analisis audio, loudness Pangukuran, Pergaulan / mastering, sarta tracking dipaké ku Ngaran luhur di dunya di siaran, pos-produksi, jeung produksi musik. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka nugenaudio.com.

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.

Tuturkeun NUGEN:

www.facebook.com/nugenaudio twitter.com/NUGENAudio


AlertMe