imah » wartos » Maén Bal Austria anu Dibunakeun ka Broadcast sareng OTT Viewers Di sakuliah dunya Nganggo Range Téhnologi LiveU Téknologi

Maén Bal Austria anu Dibunakeun ka Broadcast sareng OTT Viewers Di sakuliah dunya Nganggo Range Téhnologi LiveU Téknologi


AlertMe

Dimimitian ku usum 2018 / 2019, Sportradar Media Services, bagian tina Sportradar, ngutangkeun unggal tajongan, nyocogkeun sareng ngawangkong tina patempuran 240 patandingan Liga Kadali Percakwa Austria di panongton sadunya ngagunakeun unit unit LiveU LU600 HEVC barengan péstasi manajemén LiveU Central anu pakait sareng solusi LiveU MultiPoint pikeun ngabagikeun eusi sareng disebarkeun. Teknologi ieu disayogikeun ku pasangan Awas Austria Live ET High-Tech Systems.

Sportradar Media Services nyaéta bagian produksi A / V Sportradar, anu nyadiakeun jasa kontribusi, produksi jeung distribusi TV online sareng liniér. Atesta ngajalankeun Laola1.tv saluran olahraga internasional sareng platform OTT, nu mangrupakeun portal portal olahraga Austria urang.

Christoph Reiermann, Manajer Produksi, Broadcast, di Sportradar ngadawuh: "Dina 2018, Sportradar meunang hak ekslusif ka Football Liga Kadua Austria. Dina raraga sanggup méré tingkat cakupan, dinamisme sareng kalenturan anu urang hayang, dina hiji harga harga béaya rendah, kami nyawang beungkeutan sélular. Kami uji coba seueur sistem anu béda sareng nyaan yén LiveU nganggur nganteurkeun sinyal anu paling kuat kalayan kualitas gambar saé pisan di sakedik latency. ETAS ogé parantos dileueogkeun pangrojong anu kuat. "

Sakabéh awak produksi anu dilengkepan unit LU600 HEVC. Nepi ka dalapan eupan sakaligus dikirimkeun ka pangladén LiveU di Sportradar Master Control Room (MCR) di mana eupan satuluyna diolah satuluyna: nambihan panambahan langsung, eusi dikodekeun kanggo live streaming sareng dikirimkeun ka TV anu linier. Samentara sadaya patandingan ieu sadia live online on Laola1.tv (www.laola1.tv); sahenteuna panandingan 30 ditembrakkeun sacara éksklusif di Laola1TV (OTT sareng linear line) sareng cocok 30 sejen disiarkeun dina TV Austria.

Sportradar Media Services ogé ngagunakeun LiveU MultiPoint pikeun gampang bagikeun eupan sareng takers eusi sanés di sakuliah dunya. MultiPoint seamlessly integrasi kana workflows poean pamaké, sahingga aranjeunna babagi eupan live asup ku sababaraha titik tungtung ti dina LiveU Central panganteur anu sami aranjeunna dianggo kalayan sapopoé.

Reiermann nambihan: "Keur sanggup gampang ngabagikeun eupan, anu satuluyna dirékam sareng diédit ku pamaké ahir, éta penting pisan pikeun proyék ieu. LiveU MultiPoint idéal pikeun ieu, ku antarmuka anu jelas sareng gampang pikeun maké sareng kamampuan pikeun nyambung ka mitra sakuliah dunya pikeun babagi eusi. Kami bagja pisan sadayana LiveU téknologi LiveU na naon anu urang diidinan. Ieu kontrak hak-istilah panjang, ogé penting pisan yén téknologi dijalankeun dina tingkat anu konsistén luhur. "

Sion Eilam, Daerah VP Penjualan (EMEA), LiveU, nyarios: "Jarak anu aya di pasar produksi olahraga teras lénggal sabab kinerja, kalenturan sareng kos-efektip kulawarga produk kami malah langkung kenalkeun pangakuan. Proyék ieu sareng Sportradar Media Services ngagunakeun seueur téknologi LiveU pikeun nyieun polumeu eusi anu peryogi teras bagikeun sateuacana


AlertMe

Luncat

Luncat mangrupakeun agénsi komunikasi B2B nu nyadiakeun PR bespoke, pamasaran jeung jasa kreatif pikeun pausahaan téhnologi peuntas industri video profésional, ti akuisisi eusi liwat pangiriman pikeun imah.