imah » wartos » Pembin Pangajén Daptar Daptar Beusi Lampu Beusi Pos
DSC00869.ARW

Pembin Pangajén Daptar Daptar Beusi Lampu Beusi Pos


AlertMe

lampu Beusi, hiji perusahaan Panavision khusus dina jasa produksi pos, sakali deui maénkeun peran kolaborasi penting sareng séri épodis kasohor musim ieu. Kurban aliran khusus anu disahkeun tina Beungeut Béntang kanggo BETTER THINGS, THE GOOD FIGHT, THE OA, RAMY, SHRILL, THE MARVELOUS MRS. MAISEL, sareng APA KITA BISA DI SHADOWS, kalebet dailies, perantara digital, arsip, sareng jasa data, antara kontribusi kreatif sareng téknis. Ti San Fransisco sareng Los Angeles ka New York sareng Toronto, Light Iron ngalayanan produksi ti sababaraha lokasi kalayan tim warna sareng tim payun-hareup aub tina pre-produksi pikeun pangalaman anu lancar sareng efisien.

"Kami ngahormatan pikeun ngadukung proyék-proyék anu luar biasa ieu," saur Peter Cioni, manajer General Iron Light. "Pangertian unik kami pikeun nungtut jadwal épodika ditambah ku kaahlian téknis urang dina alur kerja berbasis file ngahasilkeun kamampuan kami pikeun minuhan visi kreatif dina waktos sareng anggaran. Light Iron di intina ditumpeskeun dina inovasi sareng, salaku bagian tina kulawarga Panavision, kami nawiskeun kaahlian urang ti pre-produksi ngaliwatan pagawean, nyiptakeun efficiencies sapanjang ranté imaging. "

Panempoan anu caket kana proyék-proyék nunjukkeun kemungkinan pikeun solusi tungtung-to-end ti Light Iron sareng Panavision:

  • ANTARA BETTER, usum 3 (FX) - Parantos diperyogikeun kanggo usum kaopat, BETTER THINGS nuturkeun cobaan sareng kasangsaraan Sam Fox (Pamela Adlon), indung tunggal sareng aktor anu damel henteu aya saringan, ngangkat tilu putrana di Los Angeles. Musim ieu ditémbak ku Paul Koestner anu digawé sareng pewarna Light Iron dailies Gregory Pastore sareng colorist DI Corinne Bogdanowicz. Panavision Hollywood pakét kaméra sareng lensa.
  • THE GOOD FIGHT, usum 3 (CBS Sadaya Aksés) - Hiburan Mingguan hairan pangolahan katilu THE GOOD FIGHT salaku "acara pangsaéna dina TV." Ditémbak ku Fred Murphy, ASC, usum ieu dirojong ku Light Iron with dailies ku Andrew Hodgdon sareng warna ahir tina Steven Bodner. Produksi ogé disayogikeun ku Panavision New York.
  • THE OA, usum 2 (Netflix) - Usum mimiti THE OA gancang ngamekarkeun basa kipas budidaya. Pikeun installment kadua anu diantisipasi pisan, Light Iron damel sareng hubungan DPs Steven Meizler sareng Magnus Nordenhof Jønck pikeun mastikeun padamelan anu dilakukeun ku pewarna dailies Andrew Hodgdon sareng George Thomas dicerminkeun dina kelas warna akhir sareng Ian Vertovec. Ladenan kalebet dukungan lokasi di San Fransisco sareng Los Angeles.
  • RAMY, usum 1 (Hulu) - Juara 2019 SXSW Pamirsa Pamirsa, bintang-bintang RAMY aktor-diréktur-pelawak Ramy Youssef minangka putra pendatang Mesir di New Jersey. Light Iron damel bareng sareng panggung sinematographers Adrian Peng Correia sareng Ashley Connor pikeun netepkeun tampilan di dailies, anu dialihkeun sacara mulus kana DI dimana kelas warna akhir dilaksanakeun ku Steve Bodner. Kaméra sareng élmu optik dibéré ku Panavision New York.
  • SHRILL, usum 1 (Hulu) - Tina produsén eksekutif Lorne Michaels sareng Elizabeth Banks sareng showrunner Ali Rushfield, bintang SHRILL Aidy Bryant (tina SATURDAY NIGHT LIVE) salaku Annie, saurang awéwé ngora kaleuwihan beurat anu hoyong ngarobih kahirupanna - tapi henteu awakna. Dumasar kana memoir 2016 ku Lindy West, Vox nyauran séri éta "gambaran anu sepi tina diajar kumaha nyaah ka diri anjeun." Pewarna Light Iron Nick Lareau nyayogikeun kelas warna akhir dina kolaborasi sareng sinematographer Joe Meade.
  • THE MARVELOUS MRS. MAISEL, usum 2 (Amazon) - Light Iron damel sareng cinematographers M. David Mullen, ASC sareng Eric Moynier, dugi ka usum kadua séri-penghargaan ieu anu diciptakeun ku Amy Sherman-Palladino. Light Iron's Aaron Burns ngadamel warna dailies sareng Steve Bodner gawé bareng sareng dua DP nalika parantos réngsé. Pikeun pilihan kaméra sareng lensa, Panavision New York mangrupikeun sumberdaya lebet.
  • Naon anu Kami laksanakeun dina bulan, usum 1 (FX) - Dumasar kana pilem fitur anu nami anu sami, AYA KITA ANU DI KANGGOAN mangrupikeun gaya anu dokumenter kana kahirupan opat vampir anu "tos wujud" babarengan salami ratusan taun di Staten Island. Sinematographer pilem DJ Stipsen balik pikeun séri, anu parantos ngahontal rating 96% ti kritik Tomatometer dina Tomat Rotten. Christian Sprenger nyéwa pilot. Pewarna Light Iron délies Gregory Pastore sareng Jacob Doforno nyokong pangwangunan awal di Toronto ku fasilitas Panavision lokal, anu teraskeun dina DI ku Ian Vertovec.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.lightiron.com.


AlertMe