imah » wartos » AWS awan Ngeridakeun animasi Tangsi kanggo "Gen-salajengna salajengna" sareng Cicih

AWS awan Ngeridakeun animasi Tangsi kanggo "Gen-salajengna salajengna" sareng Cicih


AlertMe
Fitur sci-fi animasi "Next Gen" nyarioskeun carita budak awéwé sepi, doraka anu ngiringan sareng robot top-rahasia pikeun ngeureunkeun plot madman pikeun dominasi dunya. Ngayakeun bakat sora John Krasinski, Charlyne Yi, Jason Sudeikis, Michael Peña, David Cross sareng Constance Wu, CG aksi-petualangan didamel salaku usaha gabungan ku Baozou sareng Animasi Tangent, cabang tina Tangent Studios.
Dileupaskeun global ku Netflix pikeun ulasan anu nguntungkeun, "Next Gen" nandaan proyék panggedéna anu Tangent Animation dugi ka ayeuna ukuran sareng skop, ngabutuhkeun opat paméran résolusi 2K, kalebet versi mono sareng stereo dina basa Inggris sareng Mandarin. Kalayan ngan 25 persén rendering proyék na réngsé sareng tilu bulan dugi pangiriman, Tangenten katingali Thinkbox AWS pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun sumber itungan skala nganggo Amazon Web Services (AWS) Elastis Compute Cloud (EC2), pamustunganana ngalengkepan langkung ti 65 persén film sareng AWS.
"AWS Awan mangrupikeun dewa pikeun urang dina 'Next Gen;' éta ngawenangkeun kami pikeun masihan dua sareng satengah vérsi pilem dina ngan sakedik dinten 36 sareng tebih kamampuan urang di premis. Tanpa éta, cahaya sareng rendering kedahna ngamimitian ampir dalapan bulan sateuacanna sareng éta peryogi strategi kreatif anu béda-béda, "saur Jeff Bell, Tangent Studios COO sareng Co-pangadeg. "Kami parantos biasa nganggo Deadline pikeun ngatur sumber daya dina enggon, tapi per jam kami ngitung biaya rendah teuing, kami henteu yakin naha awan éta pilihan anu tepat pikeun urang dugi ka jelas kami peryogi langkung seueur CPU pikeun kéngingkeun padamelan réngsé. Kami moal tiasa ngirangan wates anu teu kaébat ku AWS. "
Ken Zorniak, CEO sareng Présidén, Tangent Studios nambihan, "Nyoplokkeun watesan kebon pertanian ngamungkinkeun kréatif pikeun ngarobih carita na dugi ka menit pamungkas, teras komputerna angkat angkat. Kusabab seniman nampi nembak gancang deui nganggo AWS, aranjeunna tiasa jalanan langkung efektif. Éta pasti ningkat aliran sareng input studio urang sareng ngabantosan tetep sadayana ngamotivasi sareng aktipitas. "
Tangent ngaleupaskeun software sumber kabuka pikeun produksi 3D, utamana nganggo Blender pikeun nyiptakeun kontén. Ladang 600-simpenan lokal tangent dipasang di markas Winnipeg studio, anu ngagaduhan perkawis jalma 60 anu biasana fokus dina nyiptakeun aset, pencahayaan sareng VFX. Seueur animasi Tangentna dilakukeun tina studio Toronto, anu sakitar dua kali ukuran para wijaksana sareng dirancang supados langkung fleksibel.
"Kantor Toronto urang dijalankeun di pusat data sahingga ningali ka awan henteu konsép asing," jelas Bell. "Saatos ngan ukur dua bulan pangaturan, konfigurasi sareng uji - anu AWS Thinkbox ngabantosan kami, kami henteu ngalaman teu ngalaman nyobian instansi 3,000 AWS - lima kali kapasitas sumberdaya lokal urang."
Parantos janten produksi deui nalika aranjeunna mutuskeun ngungkit awan AWS, Tangent tiasa nganggo AWS Snowball, solusi angkutan data anu tiasa dikirim ka lokasi studio, pikeun gancang kaluhur kaluhurna 100TB data kana server AWS. AWS Thinkbox ngabantosan aranjeunna ngabéréskeun mana pikeun milarian data, sareng kumaha kasaimbangan kakuatan mesin sareng RAM kabutuhan kalayan harga sareng kasadiaan inti, ngangge pangémutan Spot Institusi dimana mungkin.
Ningali masa depan, Bell ngabayangkeun hubungan Tangent sareng AWS. Anjeunna dibagikeun, "Kuring tiasa ningali urang mindahkeun sadaya pipa produksi kami ka AWS: panyiraman disk pikeun neundeun tiis, pangguna jauh, cadangan, workstations maya, sareng saluareun. Kalayan AWS, urang ningali pasangan anu tiasa urang ngandelkeun jangka panjang, sanés ngan ukur nyandak langkung intip online pikeun ngarengsekeun hiji proyék tapi ogé sumberdaya pikeun pagawéan anu urang lakukeun saluareun studio animasi dina ngamekarkeun téknologi SaaS. "
Ayeuna, Tangent Animation berpungsi dina proyek anu anyar diperkirakeun pikeun ngumumkeun dina minggu-minggu anu bakal datang.

AlertMe