imah » wartos » Mitra Axon Ku Applléktronika Terapan Ngalengkepan Peringkat Kanada

Mitra Axon Ku Applléktronika Terapan Ngalengkepan Peringkat Kanada


AlertMe


Axon Digital, ngarah spesialis Broadcast and IP, parantos ngumumkeun bubuka kanal anu anyar sareng Kanada basis Applied Electronics Limited, panyadia dipercaya tina solusi média terpadu sareng téknologi audio visual, siaran jeung panyimpenan media panarjamah. Hubunganna bakal dilegakeun jangkauan Axon sapanjang Kanada, sareng fokus kuat dina ngawangun sareng ngarojong lingkungan IP.

Applied Electronics, anu suplai, ngahubungkeun sareng ngarojong téknologi siaran anu panganyarna pikeun siaran, produksi sareng pos-produksi tina lokasina di Toronto, Ottawa, Montréal, Calgary, Edmonton sareng Vancouver, bakal nyadiakeun jualan sareng kapendahan téknis dina éta-taneuh wewengkon, dimana Axon boga basa customer tumuwuh.

Tekenan anu kuat bakal ditempatkeun dina platform kontrol sareng mantau Cronbrum Axon urang - solusi pilihan pikeun olahraga utama sareng operasi warta ka sakuliah dunya - sarta ngindénkeun Axon's Neuron, Network Processor Attached Network mimiti di dunya (NAP) mikeun ngolah sinyal IP anu nganggo kamampuan rubakpita dijamin pikeun format anyar sapertos 4K.

"Solusi anu urang pijon pikeun Axel ngolah sinyal sareng kontrol henteu ngahijikeun sacara integrasi kana portopolio téknologi urang sareng nguatkeun tarjamahan kurban urang, nyadiakeun kalenturan sareng pilihan pikeun konsumén urang", nyebutkeun Paul Stechly, Présidén Applied Electronics. “Reputasi sakumna dunya Axon pikeun solusi infrastruktur siaran anu bisa dipercaya jeung aman sareng pamaké kadua nganggur tur kami bungah pikeun ngagambarkeun merek Axon salaku pasangan régional.”

"Nalika gerakan ka IP beuki meunang moméntum, ogé kedah malire perampuranna ngintegaan téknologi anyar," nyebutkeun KOO Karel van der Flier Axon. “Ku ngahubungkeun para panyadia téknologi lokal, sapertos Applied Electronics, Axon tiasa nawiskeun solusi anu masihan pangérésénsi atanapi saderhana pajeulitna IP anu pajeulit ku rojongan lokal lokal 24 / 7. Kombinasi solusi kami sareng Applied Electronics 'pangaweruh ka hareupeunana sareng kaahlian integrasi téknologi anu didasarkeun-IP anyar, kami saéranna supaya ngagancangkeun kéngingkeun kana IP sareng ngaleutikan résiko. "

Kanggo inpo nu salajengna, mangga buka www.axon.tv atanapi ngahubungan ngagambarkeun jualan Applied Electronics lokal anjeun.

-ends-

ngeunaan Axon

Kantor pusatna di The Walanda, sarta kalawan kantor ka sakuliah dunya, Axon tumuwuh, manufactures tur pasar alat siaran kualitas luhur keur konversi, pamrosésan tur patuh rekaman sinyal audio jeung video. Produk ngahijikeun téhnik ngolah sinyal canggih, rékayasa inovatif sarta kalenturan modular sarta nyadiakeun kualitas luhur, affordability jeung reliabilitas dina aplikasi siaran misi-kritis. Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.axon.tv.


AlertMe