imah » wartos » Ayeuna Narima usul presentasi kanggo IP showcase Teater di METExpo 2019 di Sydney

Ayeuna Narima usul presentasi kanggo IP showcase Teater di METExpo 2019 di Sydney


AlertMe

Australia Bagéan tina Paguyuban Gambar Gambar sareng Televisi Insinyur®(SMPTE®), Alliance kanggo IP Media Solutions (AIMS), sareng IABM parantos ngumumkeun yén maranéhna bakal panggung IP showcase pikeun kahiji kalinya di Australia ditéang ku Media + Entertainment Tech Expo (METExpo 2019) di Sydney, 17-19 Juli.

IP Showcase di METExpo 2019 bakal paviliun pendidikan sareng démo nyorot mangpaat sareng moméntum balik ganti kana IP kana dumasar standar-média pikeun profésional média real-time pikeun ngalebetkeun sagala rupa aplikasi sareng jalma, ti televisi sareng film ka pro AV, fasilitas leutik, sareng operasi bebas.

Nu datang bakal tiasa ningali heula kumpulan hadwér katut sofwérna, terpadu jeung operasi, sareng presentasi-jejer teknis, studi kasus, sareng arsitéktur anu diaktipkeun ku SMPTE ST 2110 kulawarga standar dibuka.

IP showcase bakal Fitur karya industri kolaborasi ngarah-ujung keur facilitated ku mitra industri handap: the Audio Téknik Society (AES), tujuan, Association Advanced Media Workflow Association (AMWA), Union Broadcasting Union (EBU), IABM, SMPTE, jeung Forum Layanan Video (VSF).

Kiwari ogé, sponsor ngumumkeun panggero kanggo presentasi kanggo IP showcase Teater. Kawaran parantosan anu diawarkeun nyaéta 14 Juni 2019.

Tahap presentasi dina bioskop IP showcase saméméhna geus dilongok ku ratusan hadir anu unggal dintenna dina péran saprak 2016, sering sareng panongton-hijina kamar-kamar. Kalayan kapentingan nu dipikaresep dina palaksanaan IP ku siaran dunya, kahadiran METExpo2019 diperkirakeun kuat. Nyoko mimiti awal tina SMPTE Produk sareng arsitéktur ST 2110 ku panyiaran sareng panyadia siaran di luar di Australia nyampurkeun jalan kanggo mili ku bagean industri audiovisual sareng industri-seueur sanés. Presenter di Teater Pembrés dina METExpo2019 IP, pausahaan mangtaun kasempetan anu henteu cocog pikeun nawiskeun sudut pandang anu unik dina pidéo IP sareng audio pikeun produksi nganggo SMPTE ST 2110 na AES67, kitu ogé dina perkembangan panganyarna dina tumpukan téknologi AMWA NMOS.

Pamaké tungtung, asosiasi industri, panyadia solusi, sareng pamekar teknologi sadayana diondang pikeun ngabagikeun pangaweruh sareng perspéktif ngeunaan cara pamekaran sinyal IP bakal mangaruhan kana industri siaran, pro AV, operasi leutik leutik, sareng pengaratas ayeuna sareng di mangsa nu bakal datang.

Kecap pihihi diwates dina paméran beurang tilu dinten, sareng pausahaan didorong pikeun meta gancang sareng ngalebetkeun usulan. Panitia seléksi pilari milarian langkung kanggo presentasi:

  • Tutorial (dasarna, panengah, maju)
  • studi kasus
  • Sawala panel
  • Analisis hal Pasar / bisnis
  • Titik-of-view / advokasi
  • Standar kamajuan / update

Leuwih sering dipake tinimbang bakal dibikeun ka presentasi patali wewengkon téhnologi handap dina Tugas Force Joint on Networked Media (JT-nm) Roadmap:

  • AES67
  • SMPTE ST 2110 suite standar pikeun Profesional Media Leuwih IP Jaringan Diurus
  • Spésifikasi AMWA NMOS sapertos IS-04, IS-05, IS-07, sareng IS-08
  • Timing sareng singkronisasi nganggo SMPTE ST 2059-1 / 2
  • Kerangka JT-NM TR-1001-1 pikeun masang, ngonpigurasi, sareng ngahubungkeun peralatan

Pamaké mungkas sareng operator fasilitas dina siaran sareng AV pro anu utamana didorong nampilkeun wawasan sareng pangalaman anu patali sareng pamutahiran anu téknologi daérah di luhur. Sistem integrator, panyadia ladénan, sareng pabrik ogé didorong panawaran. Proprésasi pamasaran produk parantos ngabantosan, sabab téater mangrupa kasempetan pikeun ngabahas hasil kéngingkeun anu nganggo média nganggo téknologi anu didasarkeun-IP.

Jejer séjén sarta wewengkon téhnologi bakal dianggap. Leuwih rinci jeung formulir kaluman anu aya di www.ipshowcase.org/call-for-presentations/.

IP showcase bakal lumangsung dina lanté acara tina Konvénsi Center Internasional Sydney salaku bagian tina mastaka IP di METExpo 2019 sarta bakal kabuka pikeun sadaya nu datang. Pikeun mempermudah perdagangan komérsial anu aya dia nampilkeun dina IP Showcase, sajumlah lapangan skéma-cangkang bakal disayogikeun sabagé paviliun.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Témbongkeun IP sareng presentasi, ngahubungan:

John Maizels: [EMAIL PROTECTED]

Kanggo inpormasi ngeunaan ngadamel pamendak anu dimaksudkeun, kedah:

Kajadian kaahlian: [EMAIL PROTECTED]| + 61 2 9452 7575

# # #

Informationmbaran langkung seueur ngeunaan organisasi-sponsor anu parantos sadia di situs wéb anu di handap:

Alliance pikeun IP Media Leyuran (tujuan): www.aimsalliance.org

IABM: www.theiabm.org

Paguyuban Motion Picture sarta Télévisi Insinyur®(SMPTE®): www.smpte.org

Bagéan Australia ti Paguyuban Gambar Gambar sareng Télévisi Insinyur (SMPTE): www.smpte.org.au

Média + Hiburan Tech Expo: www.metexpo.com.au

Link kana Word Dok:www.wallstcom.com/IPShowcase/190521IPShowcase.docx

Poto Patalina: www.wallstcom.com/IPShowcase/IPShowcaseLogo.jpg

Poto Patalina: www.wallstcom.com/IPShowcase/IPShowcase-METexpo_SMPTEheader.png

Agénsi Contact:
Chris Lesieutre
Wall Street Communications
Tel: + 1 503 610 0842
surélék: [EMAIL PROTECTED]


AlertMe