imah » Taliwang eusi » AYEUNA TV naek Konsumsi Kandungan!
Langit Online Auf einem Android-Tablet Weiterer téks Uber ots und www.presseportal.de/pm/33221 / maot Verwendung dieses Bildes ist bulu redaktionelle Zwecke honorarfrei. Veröffentlichung bitte unter Quellenangabe: "obs / Langit Deutschland"

AYEUNA TV naek Konsumsi Kandungan!


AlertMe

langit urang leuwih deui-luhur (OTT) jasa TV AYEUNA TV sarta layanan mobile, langit Go nyaeta leveraging unsur software pikeun kakuatan sarta nganteurkeun jasa -na pikeun konsumsi disetir eusi klien. Unsur jeung Langit executives disadiakeun peta jalan definitif pikeun industri pangiriman video ku bringing dina seru sadaya-IP, multi platform ramalan kahareup!

nu langit ranté suplai eusi mangrupa workflow tungtung-to-tungtung éféktif jeung sagemblengna otomatis tina ingest mun nyebarkeun. sky_nowPamakéna hoyong pilihan jeung eusi video - kalenturan nonton deui nalika, kumaha, jeung dimana aranjeunna hoyong. komitmen langit pikeun ngaronjatkeun platform nu bisa nyieun ieu lumangsung nyaéta rongkah. Ti titik kualitas of view, pangalaman customer sarta kualitas gambar pikeun alat, eusi genre, sarta bandwidth sadia nyaeta dimana Langit excels. Aranjeunna miara jeung terus ngaoptimalkeun leuwih ti 20 propil béda pikeun eusi VOD nyadiakeun keur fitur anyar sarta kamampuhan.

250px-ETI_Logo_beveled_smallunsur aya dina puseur operations- powering mesin Langit jeung sakabéh aset VOD. "Unsur sits katuhu di jantung ranté suplai urang, powering engine ieu sareng sadayana aset VOD urang. Naha unsur? Urang milih unsur kahiji jeung foremost kusabab kasaimbangan. Urang diperlukeun kualitas gambar peuntas sagala bitrates béda jeung urang diperlukeun pangolahan-speed tinggi. Unsur bener pencét tanda jeung puas kaperluan kami; eta mangrupakeun produk transcode well-rounded, nyatakeun Matt McDonald, Diréktur Broadcast Services dina Langit. "Architecturally, unsur teh pas katuhu pikeun urang. Simkuring terang eta tiasa skala kana puncak processing badag sarta éta integrates ogé kana mesin workflow kacida otomatis urang. "

Sky_News_Insider_v.1Langit urang masif headend IP nyieun kaasup platform transcode na leyuran unsur pangabisa anyar pikeun nganteurkeun kualitas sakuliah bitrates béda, jeung arsitéktur sora dijieun paling rasa pikeun nyadiakeun layanan OTT dinamis. "The arsitéktur software basis mangrupakeun fit bener alus. pintonan sarta roadmap maranéhanana anu pisan Blok kalawan dimana urang bade. Ngaliwatan sababaraha bulan hareup, urang bakal geus digulung kaluar jasa premium linier kami dina platform unsur tur bakal maju ngembang kalayan unsur, ceuk Matt McDonald, Diréktur Broadcast Services dina Langit.

Kalawan pilihan eusi dina skala masif dina méré nasabah nu pangalusna pangalaman hiburan mungkin nalika maranéhna rék dinya! Unsur jeung Langit nyadiakeun konsumsi eusi dina 2.6 miliar undeuran jeung aliran dina taun dibikeun! Unsur téh reueus ngarojong Langit unggal hambalan jalan dina satisfying kaperluan konsumsi kantos dahar klien!


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

Matt Harchick

Mateus geus digawé di duanana swasta sarta dina atikan luhur pikeun leuwih dua puluh taun. Anjeunna specializes di wewengkon manajemén proyék média digital, rékayasa disiarkeun jeung produksi media. Mateus boga pangaweruh éksténsif dina produksi digital pos, manajemén asset digital, produksi bioskop digital, sarta integrasi fasilitas siaran. Bapak Harchick aktip researches kaayaan tina siaran seni, motong ujung bioskop digital sarta téknologi pinter visual audio pikeun palaksanaan klien tur geus sadia pikeun kaperluan rundingan Anjeun.

Matt jeung kulawargana ayeuna reside di wewengkon metro Washington DC.
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)

  • 2019 #NABShow: Sorotan produk: HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ku Blackmagic Desain - April 8, 2019
  • 2019 #NABShow: $ 1 Milyar tur cacah, SPROCKIT Announces Final Babak Startups! - April 3, 2019
  • 2019 #NABShow Adobe Announces badag Kreatif Awan Release! - April 3, 2019