imah » jobs » Part-Time Production Crew - Audio Engineer

Bubuka Proyék: Bagean Produksi Bagian-Time - Audio Engineer


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Pusat Phillips Dr.
location: Orlando FL US
Kamajuan dina audio, pidéo, tukang kayu / rigging sareng / atanapi téknik pencahayaan sareng peralatan. Anggota Crew Production nyaéta bagian tina Dinas Operasi Téater…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)