imah » wartos » Bagéan SMPTE Hollywood pikeun Jelajah "Deepfakes" dina Rapat Nopémber

Bagéan SMPTE Hollywood pikeun Jelajah "Deepfakes" dina Rapat Nopémber


AlertMe

Panél ahli bakal nguji téknologi munculna ngamungkinkeun nyiptakeun manusa sintétik pikeun hiburan sareng tujuan anu langkung écés.

Los Angeles - The Hollywood bagian tina SMPTE®, organisasi netepkeun masa depan bercerita, bakal nguji jangji, sareng poténsi bahaya, tina manusa digital sareng anu disebut jero lebaran dina rapat bulananna dina Salasa, Nopémber 19, dina Hollywood. Dilaksanakeun bareng sareng Radio, Télévisi, Asosiasi Pariwara Digital (RTDNA), acara gratis bakal ngalebetkeun diskusi panél para ahli dina médan paréka sintétis anu muncul.

Gambar jero nyaéta gambar manusa anu tiasa disintésis tina téknik intelijen buatan tina lengkep anu sanés nyata sareng sanés-sanés atanapi sanés "palsu". Di Hollywood, manusa digital, cukup ngayakinkeun pikeun ngabahas pamiarsa, parantos suci tina pangaruh visual mangtaun-taun. Duanana téhnik dirancang pikeun tipu daya panempo, tapi, sedengkeun manusa digital diwangun pikeun ngahibur, jero réncang tiasa dianggo pikeun nyalahgunakeun sareng nyalahgunakeun, sering pikeun tujuan anu teu sacara sanés.

SMPTE Hollywood sareng RTDNA bakal nawiskeun presentasi anu saé pisan pikeun jero sareng manusa digital. Panel éta bakal ngajelaskeun sajarah manusa digital sareng jero, tantangan anu diciptakeun nyiptakeun aranjeunna anu ngayakinkeun, sareng upami / kumaha berita sareng hiburan hiburan tiasa narik jalan anu hadé.

Hadir kalebet ketua panaliti sareng pamekaran Chaos Group Lab Christopher Nichols, anu mingpin Liga Digital Human, sponsor sumber Wikihuman open source; Niko Pueringer Koridor Digital, anu parantos ngahasilkeun kontén internét pondok kalayan langkung dasawarsa sareng ahli dina nyiptakeun sareng ngadeteksi jero; sareng Shruti Agarwal, hiji Ph.D. murid di Jurusan Téknik Eléktro jeung Élmu Komputer di University of California, Berkeley, anu ngalaksanakeun panalungtikan di multimedia forensics. Wartawan Freelance Debra Kaufman (USC Entertainment Technology Center, New York Times, Los Angeles Kaping, Wired, Reuters, Bloomberg American Cinematographer, Magazine Cinematographers Internasional Guild Magazine) bakal sedeng sawala.

Kaufman sareng Linda Rosner mangrupikeun produsén kagiatan.

Naon: SMPTE Hollywood Bagéan, Rapat Nopémber

topik: Manusa Digital sareng Deepfakes: Jangji Kreatif sareng Peril

Iraha: Salasa, Nopémber 19, 2019. 6: 30 pm - panarimaan 7: 30 pm - Pembentangan sareng Diskusi Panel

Emana: Hollywood Kirimna Legion Amérika 43, 2035 N. Highland Ave., Los Angeles, CA 90068

ngadaptar: www.eventbrite.com/e/digital-humans-and-deep-fakes-creative-promise-and-peril-tickets-79380345751

TAMAN: Parkir terbatas pikeun anu ngagaduhan papan tulis HANDIKAN atanapi saha waé anu peryogi parkir nutup sayogi sayogi di tukangeun LEGI AMERIKAN. Sakumna hadirin anu sanés kedah pasang taman di ACROSS Highland di Camrose Dr / Milner Road. Ieu pisan anu aya di payuneun Hollywood Gudang milik DeMille.

TOUR KHAS: Tur dipandu tina Legion Amérika bersejarah #43, diwangun dina 1929 bakal sayogi sayogi pikeun awal awal. Wisata wisata bakal kalebet stan proyéksi modern sareng 35 /70 mm FILM sareng ningalikeun Christie 4K DIGITAL Dugaan. Punten nunjukkeun kana EVENTBRITE pilihan anjeun tur di 5, 5: 30 atanapi 6 WIB.

SMPTE Hollywood Rapat Bagian anu PERCUMA. Wilujeng sumping non-anggota.

ngeunaan SMPTE® Hollywood bagean

nu Hollywood bagian tina SMPTE® ieu mimitina diayakeun salaku Bagéan West Coast di 1928. Kiwari, sakumaha sorangan SMPTE Region, eta ngawengku leuwih ti 1,200 SMPTE Anggota ku kapentingan umum dina téhnologi gerak-Imaging di Greater Los Angeles Daérah. The Hollywood Bagian nawarkeun rapat bébas bulanan anu kabuka jeung SMPTE Anggota jeung non-anggota sapuk. Émbaran ngeunaan rapat geus dipasang dina ramatloka Bagéan di www.smpte.org/Hollywood.

kira-kira SMPTE®
Paguyuban Motion Picture sarta Télévisi Engineers®, atawa SMPTE, Anu nangtukeun masa depan storytelling. Misi Paguyuban Masarakat Asosiasi nyaéta ngaktifkeun kerangka téknis anu ngamungkinkeun masarakat profésional global nyiptakeun média pikeun artis, atikan, sareng hiburan sareng ngadistribusikeunana eusi ieu pikeun kapentingan sareng kasihatan jalma di sakuliah dunya. Salaku masarakat global anu dilaku ku volunteer téknologi, pamekar, sareng pengobatan, SMPTE dina aktipitas nyetir kualitas sareng évolusi gambar gerak, télévisi, sareng média profésional. Paguyuban netepkeun standar industri anu ngabantosan usaha ngamaksimalkeun pasar-biaya langkung efektif, nyayogikeun pendidikan anu sasuai anu ngarojong pertumbuhan karir anggota, sareng nyorong komunitas kaanggotaan anu aktipitas sareng rupa-rupa.

Émbaran on ngagabung SMPTE geus sadia di smpte.org/join.

Ngeunaan RTDNA

Asosiasi Berita Televisi Radio (RTDNA) nyaéta organisasi profésional panggedéna di dunya khusus pikeun nyebarkeun siaran sareng jurnalisme digital. Diadegkeun salaku organisasi akar umbi dina 1946, misi RTDNA nyaéta pikeun ngamajukeun sareng ngajagaan jurnalisme anu tanggung jawab. RTDNA mertahankeun hak-hak Amandemen Pertama wartawan éléktronik di sakuliah nagara, ngajantenkeun padamelan anu luar biasa dina profési ngalangkungan Edward R. Murrow Awards sareng nyayogikeun anggota pikeun latihan pikeun nguatkeun standar étika, kepemimpinan ruangan sareng inovasi industri.

www.rtdna.org/

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek sipat nu bogana.


AlertMe