imah » wartos » Bannister Lake Announces Pamaduan MAM Kana Anak Solusi Zeus Digital Media Panyimpenan na Playout

Bannister Lake Announces Pamaduan MAM Kana Anak Solusi Zeus Digital Media Panyimpenan na Playout


AlertMe

Cambridge, Ontario - March 14, 2019 - Bannister Lake dinten ngumumkeun yén gudang média dumasar browser-na playout na leyuran, Zeus, bisa pinuh terpadu kalayan média populér manajemén asset (MAM) sistem. Kalawan kustomisasi minimal solusi Zeus bisa ngakses eusi dina MAM sarta masih ngamangpaatkeun pinuh fitur pilarian impressive Zeus 'sarta sered merenah na tur teundeun playlist tur runtuyan wangunan kamampuhan.

Zeus mangrupa solusi idéal pikeun Productions anu merlukeun jumlah tinggi gambar na klip video nu perlu ngancik sabudeureun gancang di lingkungan gancang-paced jeung unpredictable. saluran Imah balanja, sarta warta, hiburan, jeung Productions olahraga kasus pamakéan has.

Zeus pitur struktur manajemén asset terpusat sahingga sababaraha pamaké pikeun ngaksés sistem sakaligus, bari mastikeun sistem sakabéh anu konsistén nyingkronkeun. Ieu nyirorot speeds nepi ka workflow produksi nyadiakeun sakabéh tim produksi kalawan aksés ka solusi. Produser anu bisa ngagunakeun panyungsi wéb maranéhna pikeun ngakses Zeus jeung ngawangun nempokeun atawa urutan eusi offline nyimpen waktos produksi studio berharga. Hiji UI intuitif ngamungkinkeun pamaké ngimpor polder tur merenah mindahkeun aset kana framebuffer kaluaran luyu.

"Productions anu gumantung kana jumlah anu kacida gedéna di klip jeung gambar na kudu ngaksés éta pisan gancang merlukeun solusi anu complements workflows maranéhna," ceuk Georg Hentsch, Presiden, Bannister Tasik. "Zeus boga pungsi pikeun ngahontal ieu sareng kalawan integrasi MAM produk nu aya malah kuat".

Zeus ngarojong nepi ka 4 SDI (HD/ SD) saluran salaku ogé NDI sarta ogé ngarojong kamampuhan pikeun ngarékam pidio asup.

Inpo ngeunaan Zeus jeung solusi séjén Bannister Lake nyaéta sadia dina www.bannisterlake.com. Bannister Lake bakal di 2019 nu NAB Tembongkeun, Stan SL5616.

# # #

Ngeunaan Bannister Lake Inc.
Bannister Lake mangrupakeun panyadia anjog sahiji solusi tampilan grafis video profésional pikeun siaran televisi, kabel, satelit, Aplikasi audio / visual jeung informasi presentasi, eSports, sarta digital signage di sakuliah dunya. solusi parusahaan ngahijikeun seamlessly kalawan infrastructures nu aya bari automating integrasi sarta tampilan tina sumber data éksternal, ngaronjatkeun produktivitas organisasi nanaon. Didatangan Bannister Lake online di www.bannisterlake.com.

Sadaya merek dagang na mérek dagang kadaptar disebutkeun di dieu mangrupakeun hak milik nu bogana.

PR Patalina: www.ingearpr.com/BannisterLake/190314BannisterLake.docx

Poto Tumbu: www.ingearpr.com/BannisterLake/BL_Zeus.png
caption: gudang média dumasar browser-na playout Bannister Lake urang solusi, Zeus, tiasa ayeuna jadi terpadu pinuh ku sistem manajemen asset média populér.

Didatangan Bannister Lake di 2019 NAB Tembongkeun, Booth SL5616

Bagikeun eta on Twitter:twitter.com/intent/[EMAIL PROTECTED]%20adds%20MAM%20integration%20into%20its%20%23Zeus%20digital%20media%20storage%20and%20playout%20solution.%20%23Broadcasters%20can%20now%20access%20to%20a%20ton%20of%20clip%20and%20image%20content%20with%20advanced%20search%20and%20playlist-building%20capabilities%20%23NAB2019%20-%20http://bit.ly/2HoHlMH%[EMAIL PROTECTED]

Tuturkeun Bannister Lake
Facebook: www.facebook.com/BannisterLake/
LinkedIn: www.linkedin.com/company/bannister-lake-software/
Twitter: twitter.com/bannisterlake
YouTube: www.youtube.com/channel/UCyztFDpw_dx278QdroHlbDg


AlertMe