imah » wartos » Bannister Lake Announces Partnership kalawan Live Data Grafika Desain teguh Motion Path

Bannister Lake Announces Partnership kalawan Live Data Grafika Desain teguh Motion Path


AlertMe

Cambridge, Ontario - Nov. 8, 2018 - Bannister Lake nyaeta pleased ngembarkeun yen eta Maskumambang ku basis Montréal teguh design siaran Motion Path nyadiakeun solusi data visualisasi lengkep pikeun siaran jeung komunikasi visual industri. software Bannister Lake urang manajemén data kawasa, solusi ngembangkeun custom, jeung kaahlian palaksanaan digabungkeun jeung-unggul pangajén kamampuhan desain grafis Motion Path urang nyiptakeun seru efficiencies storytelling anyar jeung kemungkinan pikeun warta jeung olahraga produser, grup stasiun, produser acara, sarta jaringan signage digital.

Bannister Lake nyadiakeun siaran ku mesin manajemén data live otomatis pangkuatna industri urang, sahingga rupa-rupa format data bisa parsed, diédit, moderated, sarta disebarkeun strategis. Data mucunghul dina hawa dina bentuk tickers, bug olahraga, grafik pigura pinuh, sarta elemen branding. Gerak Path geus ukiran mangrupa Ecological unik dina industri siaran na signage digital ku cara méré jasa desain grafis utamana dijieun pikeun lingkungan data hirup. Ku ngagabungkeun antara dua, data disetir Bannister Lake bakal populate Motion Path grafik, delivering a amalgamation kuat rékayasa beredar, workflows produksi inovatif, sareng rarancang compelling.

"Gaduhan pasangan design internasional kuat kawas Motion Path ngabantuan kami nambahkeun nilai na efisiensi keur klien anu néangan cara fléksibel tur kuat nepi ka populate grafik kalawan data live ti sumber sagala," ceuk Georg Hentsch, presiden Bannister Tasik. "Urang kungsi hiji pangalaman alus teuing gawe bareng anyar dina pamilihan Ontario kalawan TFO sarta kami kasampak maju ka gawé dina loba proyek-euyeub data leuwih babarengan."

"Solusi data Bannister Lake urang bakal masihan klien kami cara lugas pikeun ngatur data susunan kompléks anu bakal ngahijikeun beautifully kana desain kami," ceuk Anton Maximovsky, presiden Motion Path. "Mindeng pisan, manajemén data éta hal klien kami Cut Nyak Dien kalawan, needing mun custom ngawangun solusi atanapi kapaksa kompromi ekspektasi maranéhanana. Ku linking grafik urang pikeun solusi Bannister Lake urang, kami geus dibuka nepi loba kemungkinan langkung kreatif pikeun klien urang. "

Duanana Bannister Lake na Motion Path aya spesialis pamilihan Samaun jeung geus disadiakeun klien siaran jeung sistem software lomba pamilihan tur bungkusan grafik pamilihan visinil. pengumuman partnership dinten ieu bakal nguatkeun kurban pamilihan duanana pausahaan 'sarta nyadiakeun solusi lengkep tungtung-to-tungtung keur produser pamilihan. partnership nu oge mantuan gawé narabas kakuatan Motion Path di kanyataanana maya jeung kanyataan augmented ku incorporating Bannister Lake urang parabot data ngajalankeun presentasi dina hawa. Saluareun pamilu, duanana pausahaan kasampak maju ka nyadiakeun solusi visualisasi real-time inovatif pikeun olahraga, warta finansial, acara, eSports, sarta signage digital.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang partnership Bannister Lake urang kalawan Motion Path na leyuran Bannister Lake urang, mangga ngahubungan Vern Freedlander, partnerships strategis.

# # #

Ngeunaan Motion Path Inc.
Gerak Path mangrupakeun panyadia jasa kreatif jeung tekenan kana real-time grafik 3D keur televisi siaran. Tim comprised professional Industri seasoned ti dunya siaran anu geus dikirimkeun sababaraha Productions profil pangluhurna di televisi kaasup bungkusan pikeun Super Saeful; Series Dunya; AS pamilu Présidén; sarta newscasts pikeun ABC, Néglasari, CNN, CNBC, ESPN, Rubah News, Rubah olahraga, sarta loba batur. Tim nu ogé geus meunang sababaraha panghargaan design bergengsi pikeun gawé dina proyék desain dina AS, Kanada, sarta Éropa. Inpo leuwih mangrupa sadia dina www.motion-path.com.

Ngeunaan Bannister Lake
Bannister Lake mangrupakeun panyadia anjog sahiji solusi tampilan grafis video profésional pikeun siaran televisi, kabel, satelit, Aplikasi audio / visual jeung informasi presentasi, eSports, sarta digital signage di sakuliah dunya. solusi urang ngahijikeun seamlessly kalawan infrastructures nu aya bari automating integrasi sarta tampilan tina sumber data éksternal, ngaronjatkeun produktivitas organisasi nanaon. Didatangan kami online di www.bannisterlake.com.

Sadaya merek dagang na mérek dagang kadaptar disebutkeun di dieu mangrupakeun hak milik nu bogana.

PR Patalina: www.ingearpr.com/BannisterLake/181108BannisterLake.docx

Poto Tumbu: www.ingearpr.com/BannisterLake/BannisterLake_MotionPath.jpg

Bagikeun eta on Twitter:twitter.com/intent/tweet?text=.@BannisterLake%20partners%20with%20live%20data%20graphic%20design%20firm%20%23MotionPath%20to%20provide%20complete%20%23datavisualization%20for%20the%20broadcast%20and%20visual%20communications%20industry.%20-%20http://bit.ly/2QvQFzc

Tuturkeun Bannister Lake
Facebook: www.facebook.com/BannisterLake/
LinkedIn: www.linkedin.com/company/bannister-lake-software/
Twitter: twitter.com/bannisterlake
YouTube: www.youtube.com/watch?v=TXTIsyZeK5U


AlertMe
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!