imah » wartos » Bannister Lake Software a Smash di 2018 AS Buka

Bannister Lake Software a Smash di 2018 AS Buka


AlertMe

Cambridge, Ontario - Dec. 5, 2018 - Bannister Lake maénkeun peran penting dina taun ieu urang AS Buka di USTA Billie Jean Raja Center Nasional ténis (NTC) dina Flushing Meadows, New York. engine data kuat Bannister Lake urang, Chameleon, dilayanan salaku real-time solusi manajemen data pikeun sababaraha data eupan ti set sagala rupa sumber. Chameleon ieu dipaké pikeun reformat, filter, sedeng jeung ngadistribusikaeun data jeung grafik keur puluhan rupa ngawangun tanda digital sapanjang NTC.

Bannister Lake éta instrumental di devising nu workflows jeung prosés nu diatur leuwih 250,000 file XML pakait jeung partisipasi leuwih ti 1,000 pamaén maén ratusan patandingan. Pajeulitna proyék ieu diperparah ku Chameleon ogé nyokot on tanggung jawab menata sumber data sejenna kaasup cuaca, warta acara, média sosial, jadwal, headshots, skor, winners set, standings tur data turnamén patali lianna. data pribadi biographical Pamaén 'kayaning tempat kalahiran, jangkungna, beurat, dibikeun, sareng inpo sejenna ieu ogé kaasup.

"Urang éta yakin Chameleon bisa ngokolakeun pajeulitna proyek AS Buka, delivering engine aggregation data kuat pikeun sagala jenis data," ceuk Georg Hentsch, presiden Bannister Tasik. "Tim Bannister Lake éta bisa narik ati acara ieu dina konstrain waktos ekstrim, sarta kuring teu bisa prouder gawé teuas maranéhanana."

"Karya éksténsif kami di pasar olahraga siaran tur leuwih anyar dina eSports disiapkeun kami keur tantangan produksi AS Buka," ceuk Alain Savoie, diréktur kreatif sarta teknis, Bannister Tasik. "Chameleon geus Powered rupa-rupa Productions dumasar-acara, nu ilaharna ngawengku ratusan patandingan maén leuwih jumlah pondok tina waktos sareng angka nu gede ngarupakeun pamaén. Ku kituna, kami leuwih ti siap. "

workflow unik Bannister Lake urang ieu diwangun di sabudeureun leveraging single cocok ID identifier yén ieu dipaké pikeun ngajalankeun sagala data pakait sareng cocok tangtu. Chameleon éta lajeng bisa make automation mun populate rupa témplat grafik na tickers nya éta dina gilirannana disebarkeun ka mesin grafik na kana layar sakuliah fasilitas nu. Dina total saluran kaluaran 15, mintonkeun 15 gaya perenah layar béda sakaligus, anu garapan. Sajaba ti éta, 11 tickers ngajalankeun eusi béda dina layouts béda ogé dipaké.

Salian Chameleon, Bannister Lake disadiakeun sistem cadangan dumasar-awan lengkep jeung layanan data Komunitas unik. Komunitas diwenangkeun redaksi jeung produksi tim di AS Buka nyumbangkeun warta sarta informasi penting ka ratusan rébu fans ténis nu dihadiran acara.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang Chameleon na leyuran séjén Bannister Lake, mangga buka www.bannisterlake.com.

# # #

Ngeunaan Bannister Lake Inc.
Bannister Lake mangrupakeun panyadia anjog sahiji solusi tampilan grafis video profésional pikeun siaran televisi, kabel, satelit, Aplikasi audio / visual jeung informasi presentasi, eSports, sarta digital signage di sakuliah dunya. solusi urang ngahijikeun seamlessly kalawan infrastructures nu aya bari automating integrasi sarta tampilan tina sumber data éksternal, ngaronjatkeun produktivitas organisasi nanaon. Didatangan kami online di www.bannisterlake.com.

Sadaya merek dagang na mérek dagang kadaptar disebutkeun di dieu mangrupakeun hak milik nu bogana.

PR Patalina: www.ingearpr.com/BannisterLake/181205BannisterLake.docx

Poto Tumbu: www.ingearpr.com/BannisterLake/BL_USOpen_Signage.jpg
caption: Signage di AS Buka ku Bannister Lake

Bagikeun eta on Twitter:twitter.com/intent/[EMAIL PROTECTED]%20Chameleon%20real-time%20data%20management%20solution%20powered%20%23digitalsignage%20at%20the%202018%20US%20Open.%20%20-%20http://bit.ly/2KXICJy

Tuturkeun Bannister Lake
Facebook: www.facebook.com/BannisterLake/
LinkedIn: www.linkedin.com/company/bannister-lake-software/
Twitter: twitter.com/bannisterlake
YouTube: www.youtube.com/watch?v=TXTIsyZeK5U


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!