imah » wartos » Barnfind AS nunjukkeun demonstrating Frame at InfoComm 2019 that Simplifies Design System sareng Serat Transport, Routing, Distribution, sarta Konversi Sareng hiji Paket merenah

Barnfind AS nunjukkeun demonstrating Frame at InfoComm 2019 that Simplifies Design System sareng Serat Transport, Routing, Distribution, sarta Konversi Sareng hiji Paket merenah


AlertMe

Perusahaan nguatkeun dukungan pikeun pasar Pro AV kalayan solusi anu cocog sareng buktina

Propinsi Sulawesi Tenggara - (Mei 14, 2019) - Barnfind AS, Anu basis AS rojongan, layanan na jualan panangan tina Barnfind Panyiaran, nyaéta nguatkeun dukungan pasar pro-AV ku nyangking host téknologi anyar sareng solusi kana InfoComm 2019 (Booth 469), acara panggedéna di Amérika Kalér fokus kana industri pro-AV. Jantung kandang Barnfind bakal dipuseurkeun di sekitar BTF1-41 Frame anyarna anu ngagampangkeun desain sareng instalasi ku ngagabungkeun tambaga-serat-((visa-versa) panutupanana, sinyal jalan sareng panyebaran kana hiji 12G-SDI / payus anu hadé.HDMI Paket patuh 2.0.

Barnfind, pamimpin internasional pikeun solusi transportasi serat, ngusahakeun kasuksésan téknologi anu parantos dilebetkeun kana produk pikeun siaran, produksi sareng pasar produksi pos pikeun ngawangun ayana dina aplikasi pro-AV, kalebet: signage digital, militér, rumah sakit. minyak & gas, CCTV / panjagaan, IT, olahraga, House of Ibadah, sareng jauh & produksi langsung.

"Kami bungah ngenalkeun BFT1-41 anu ngarobih game urang, unit anu paling maju dugi ka ayeuna sareng BarnOne anu munggaran kalayan kapasitas 12G multi-format sareng HDMI Patuh 2.0, ka pasar Pro AV di InfoComm taun ieu, ” ceuk George Gonos, Barnfind USA VP. "Salaku tambahan bingkai BTF1-41 kami gaduh host tawaran anyar anu urang bakal nunjukkeun di stan urang sareng senang ngumumkeun yén Barnfind ayeuna gaduh ayana premanent di Amérika Serikat pikeun ngadukung konsumén urang nganggo produk canggih, dukungan luar biasa sareng palayanan. Kami nyorong pamiarsa hadir ku booth kami pikeun henteu ngan ukur pigura BFT1-41 kami sareng bentang anyar BarnMini-22, tapi ogé sadayana solusi maju urang anu nunjukkeun di lantai acara. "

PRODUKS AT InfoComm 2019:

NEW BTF1-41 - anu ngagentos palebah nganggo jaringan fungsi

Barnfind urang BTF1-41 Pigura incorporates téhnologi hareup-bukti pikeun alamat munculna format sapertos 4K, HDMI 2.0 sareng IP, tapi ogé ngadukung sadaya format warisan (kaasup video analog) anu ngamungkinkeun para désainer sareng insinyur produksi nganggo téknologi anu anyar sareng dewasa kalayan mulai tur tekenan henteu kawates. Hasilna mangrupikeun platform multi-fungsi anu boga sinyal nétral serat anu ngalegaan kamampuan desain sistem samentawis ngijinkeun sistem Sukuna (on-the-fly).

The BTF1-41 tumbuh kalayan fasilitas anu janten peryogina parobihan. Unit kasebut diwangun dina router 36 x 36 sareng dilengkepan slot kartu anu dihubungkeun sareng hiji 16 x 16 router anu ngamungkinkeun éta pikeun nyayogikeun aplikasi tambahan kalayan langkung kamampuan. Fungsina ditingkatkeun anu sayogi ayeuna, atanapi dijadwalkeun pikeun diluncurkeun dina waktos anu badé, kalebet konvérsi up & handap, pamrosesan A / V, komprési, sareng dukungan pikeun sababaraha pamirsa. Bagian anu pertengahan pilihan anu ngamungkinkeun ngamungkinkeun téknologi ngajual pihak katilu ka lebet kana platform, ngajamin umur panjang, ditambah pungsionalitas ditingkatkeun anu terus-terusan sahingga teu tahan deui.

The multi-rentang / multi format BTF1-41 nyaéta 12G sanggup, ngalebetkeun diwangun GPIO, Tally sareng kontrol UMD. Pigura pitur BarnStudio, Software kontrol Barnfind urang, sarta ogé nawarkeun kontrol fléksibel sami pihak-katilu salaku aya BarnOne Sistim 3G.

NEW BarnMini-22

BarnMini-22, modul BarnMini énggal sareng penyuluhan séri, nuturkeun kana jejak BarnMini-02 anu terkenal sareng BarnMini-12, dua modél anu parantos dirangkul ku nungtut para klien di sakumna dunya kalayan rébuan. BarnMini-22 nawiskeun manajemén régulator anu diwangun sareng kontrol sinyal via BarnStudio sareng sanggup ngadukung sinyal sanés dugi ka 12G. Barnfind mangrupikeun salah sahiji pabrik pisan anu nawiskeun unit leutik sareng 2 x SFP pikeun konvérsi sinyal protokol agnostik. BarnMini-22 sampurna pikeun seueur aplikasi, khususna kaméra CCTV / panjagaan luhur.

BarnMini-05

BarnMini-05 mangrupikeun modul BarnMini anu paling maju mangrupikeun solusi idéal pikeun, sareng parantos dipasang dina seueur van OB, kapal terbang sareng helikopter. Faktor bentuk leutik nya ngagabungkeun data séri RS422 / RS485, 4 x GPI sareng 4 x GPO dina hiji unit, bisa dikonci via palabuhan Ethernet / SFP. Unit kasebut tiasa dijalankeun salaku jembatan calakan antara seueur alat pihak katilu, sapertos ngirimkeun sinyal RS422 atanapi Tally antara dua lokasi. Éta ogé tiasa ngoper switch switchover optik éksternal (BarnMini-06) dina setélan redundansi, sareng pemicu gampang diatur. BarnStudio, gampang disetél sareng fungsionalitas GPIO anu béda, tiasa dianggo pikeun ngonpigurasikeun sareng ngawas BarnMini-05.

BarnOne Panggung Box putus-kaluar sistem panel
Panel Stage Box Break-out anyar Barnfind nyederhanakeun pamasangan sareng ngajadikeun aranjeunna langkung aman sareng langkung fleksibel. A kedah pikeun proyek AV naon waé, éta ngamungkinkeun panel payun supados ngaropéa dumasar kana panyambungna anu diperyogikeun. Pilihan dalapan modul bakal dianggo salaku titik sambungan ka hiji atanapi langkung unit BarnOne sareng BarnMini, éta ogé tiasa dianggo sacara mandiri pikeun 3rd produk sareng pamasangan. Sadaya modul sareng casis 2RU didamel tina aluminium anodized padet, kalayan konektor kinerja anu luhur. Barnfind nawiskeun BNC, RJ45, awéwé XLR sareng jalu, Kaméra hibrid sareng konektor CCU ogé konektor optik LC / PC serat standar.

Sistem HiLo SFP unik pikeun 36-Channel CWDM
Sf Barnfind HiLo dirancang pikeun nyumponan kabutuhan density langkung tina sinyal dina hiji serat tunggal. Ku nganggo satengah tina jarak dina unggal panjang gelombang CWDM, hiLo SFP tiasa dua kali kapasitas transmisi bi-arah tradisional CWDM tradisional. Ieu ngamungkinkeun jumlah 18 hubungan bi-arah (hasilna saluran 36 dina hiji serat tunggal). HiLo SPFs dirancang pikeun dipaké sareng panawaran multipliker CWDM standar optik. Produk ieu nunjukkeun kaahlian Barnfind salaku spesialis serat optik.

BTF1-10-AA

BTF1-10-AA nawiskeun input audio 8x analog, kaluaran audio analog 8x dirobah kana / ti MADI. Bingkai kalebet dewan utama standar sareng port 16 x SFP sareng dewan top 8 x BNC kalebet. BTF1-10-AA nawarkeun pungsionalitas anu sami sareng sadaya kerangka BarnOne. Sinyal MADI bisa diidentifikasi dina pigura pikeun transportasi audio analog. Papan audio nawiskeun 264 × 264 audio saluran matrix tunggal kalayan aliran MADNNXX bidirectional MADI ngahubung sareng palabuhan BNC sareng SFP BarnOne. Hal ieu ngajantenkeun router MADI anu kuat sareng antarmuka analog sareng MADI salaku medium transportasi serat.

Ayeuna sareng Ember +

Barnfind parantos nambihan dukungan ti Ember + protokol kontrol portopolio manajemén perusahaan pikeun ngical paralatan manajemén. Pangwangunan ieu ngamungkinkeun 3rd platform kontrol pésta aksés ka sadaya fungsional sareng fitur tina seri BarnOne sareng sacara signifikan ngalegaan kamampuan sistem manajemén, kalebet kamampuan ngawas status SFP sareng kontrol (bahkan pikeun 3rd pésta SFPs), sareng manajemén kaleuleuwihan. Tambihan Ember + ngabuka kasempetan kanggo integrasi langkung maju unit Barnfind kana naon waé pamasangan.

Sinyal Redundancy Pindah

Pelepasan firmware paling anyar di Barnfind kalebet fungsionalitas tambahan anu édisi via switch redundansi sinyal terpadu anu tiasa dikonpigurasi kanggo sadayana kaluaran BarnOne. Henteu paduli format format, bandwidth, optik atanapi listrik, unggal kaluaran masing-masing tiasa dikonpigurasikeun nganggo input "alternatif" sareng sadayana tiasa ngajalankeun sacara paralel atanapi masing-masing. Saklarna nyayogikeun kadali kendali sinyal, kualitas sareng status, sareng nyayogikeun sistem redundansi maju anu kompleks. Fungsi tiasa dikonpigurasi sareng diawas dina antarmuka Wéb BarnStudio anyar.

Protokol transportasi agnostik ngalangkungan hiji serat
Barnfind urang solusi angkutan ngarojong protokol digital naon waé, naha listrik atanapi optik. Sistem anu canggih sareng kompak ngaleungitkeun kabutuhan pikeun cabling anu beurat sareng mahal kalayan ngamungkinkeun sinyal 36 ngarambat dina hiji serat mode tunggal jarak jauh dugi 80km (50 mil). Router matrix internal ngamungkinkeun pangguna pikeun mindahkeun sumber anu asup ka mana waé port kaluaran. Produk Barnfind janten alat angkutan pikeun sinyal sapertos MADI, SDI, SDTI, Ethernet, CVBS, AES, KVM, HDMI sareng ASI sareng protokol propriétasi anu teu dipikanyaho.


AlertMe

Gurun Moon Communications

Kusabab 1994, Gurun Moon Communications geus mantuan ngamimitian-up, kitu ogé pausahaan ngarah mangtaun traction sarta cicing "luhur-of-pikiran" dina lingkungan bisnis ngarobah gancang dinten ieu.

Simkuring boga dasi kuat ku penerbit industri jeung rai mun ngarojong usaha urang atas nama anjeun kalawan ongkos ad pisan nguntungkeun sarta placements redaksi. Kami reueus geus kahontal sinyalna éksténsif pencet, placements ad perdana, sarta sababaraha panghargaan industri pikeun klien urang.

Gurun Moon fungsi pausahaan di:
Video Profésional
siaran
audio Video
pos Produksi
TV Nyambung
digital Signage
OTT
kabel
satelit

Tim gurun Moon ngeunaan dedicated, sumberdaya profésional nyaéta sadia pikeun mantuan perusahaan ngahontal tujuan na, lajeng sababaraha. Simkuring didieu pikeun anjeun!