imah » wartos » Bayangkeun Komunikasi Ngamutahirkeun Téhnologi Treuk Teras pikeun NEP Bélgia

Bayangkeun Komunikasi Ngamutahirkeun Téhnologi Treuk Teras pikeun NEP Bélgia


AlertMe

Pembaikan truk utama sareng mung lima minggu di jalan

MUNICH, 5 Nopémber 2019 - ngabayangkeun Communications parantos ngirimkeun téknologi inti pikeun nyegerkeun sékor siaran luar pikeun NEP Bélgia. Kitu ogé nyayogikeun solusi anu canggih sareng masa depan anu kabuktian, bagian konci tina tantangan kasebut nyaéta timescale anu ketat pisan diperyogikeun pikeun ngarengsekeun perbaikanna. ngabayangkeun Communications sanggup nganteurkeun kana jadwal tangguh kalayan dukungan ti operator Belgia sareng pasangan na, VP Media Solutions.

"Unit 14 kami masih seueur kilomèter dina éta, tapi sareng platform téknologi anu ngancik umur," saur Geert Thoelen, manajer transisi di NEP Belgia. "Kami miharep solusi anu cocog sareng rohangan anu aya, bakal nyayogikeun sagala fungsi anu urang butuhkeun ayeuna, sareng siap pikeun masa depan, kalebet ningkatkeun konektipitas IP. Sareng urang leres-leres ngan tiasa nyandak treuk di luar jalan langkung ti sasih langkung ti awal taun ayeuna, ku kituna pasangan kami kedah tiasa ngalih sacara gancang masang sareng komisi. ”

ngabayangkeun Communications sanggup meryogikeun sarat sarat. Prasarana anyar diwangun di sabudeureun platform Platinum ™ IP3. Dina sasis 15RU tunggal, router ieu nyayogikeun saklareritas kakuatan tinggi dina SDI- ayeunaHD sinyal. Éta ogé sanggup ngahijikeun pidéo dina henteu lancar dina IP, janten siap ngawangun dasar migrasi ka konektipitas IP - contona, pikeun ngenalkeun ultra HD sinyal. Dina Unit 14, Platinum IP3 router ogé dipasang kalayan kartu multiviewer Platinum SX Pro, nambahan fungsionalitas nalika ngirangan pengeusian rak sareng konsumsi kakuatan.

Bayangkeun Magellan ™ SDN Orchestrator nyayogikeun kontrol sistem umum dina treuk. Hal ieu dirarancang khusus pikeun nyayogikeun antarmuka operasional anu ngahijikeun dina lingkungan hibrida, ngagampangkeun transisi antawis téknologi tradisional, sambungan SDI sareng arsitéktur-dihartikeun software, arsitektur-IP.

"Ukuran kerangka leutik dipasang kana treuk, tapi naon anu leres ngajantenkeun pilihan anu cocog pikeun urang, nyaéta multiviewer terpadu," saur Thoelen. "Multiviewer ogé langkung fleksibel ti setelan monitoring kuno urang. Unit 14 mungkin ngalakukeun sepak Jumaah, Saptu sareng Minggu, teras hiburan sareng konsér salami saminggu, janten urang teras-terasan kedah ngarobah konfigurasi. Kami tiasa nyetél saloba PiP salaku anu peryogi pikeun diréktur anu dipikahoyong. "

"Ieu proyék anu peryogi pisan kolaborasi," saur Mathias Eckert, SVP & GM EMEA / APAC, Playout & Networking, di ngabayangkeun Communications. "NEP mangrupikeun organisasi anu terampil sareng profésional, sareng terang naon éta anu dipikahoyong. Desain, integrasi sareng tim palaksanaan kami - diwangun ku staf lokal anu damel bareng pasangan VP Media Solusi urang - ngagaduhan kaahlian pikeun ngawujudkeun saratana.

"Fungsionalitas inti Platinum IP3 kami sareng kontrol Magellan SDN Orchestrator parantos kabuktosan - dina aplikasi siaran luar, ogé situs tetep - salami sababaraha taun, ku kituna urang tiasa nyayogikeun kabutuhan NEP langsung dina rak. "Anjeunna nambahan. "Babarengan, Bayangkeun sareng NEP ngirimkeun téknologi nyegerkeun dina waktos anu luar biasa."

Unit 14 ngiringan lima minggu di jalan sareng balik ka jasa pikeun nyertakeun konsér Ladies of Soul di Amsterdam. Karya instalasi na dilaksanakeun di bengkel NEP di Rotselaar, kalér-wétaneun Brussel.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep ihwal ngabayangkeun Communications'Produk na leyuran, mangga buka www.imaginecommunications.com

###

kira-kira ngabayangkeun Communications
ngabayangkeun Communications empowers industri média jeung hiburan ngaliwatan inovasi transformative. Broadcaster, jaringan, panyadia ladenan video na usaha di sakuliah dunya ngandelkeun dioptimalkeun, futureproof, video jeung bagi hasil solusi enablement multiscreen kami unggal dintenna pikeun ngarojong operasi misi-kritis maranéhanana. Kiwari, méh saparo video saluran di dunya Plawangan produk urang, jeung solusi software urang ngajalankeun nutup ka katilu tina pendapatan ad global. Ngaliwatan inovasi kontinyu, urang téh delivering paling canggih IP, awan-diaktipkeun, jaringan software-dihartikeun na workflow solusi di industri. nganjang www.imaginecommunications.com kanggo inpo, sarta turutan kami on Twitter @imagine_comms.


AlertMe