imah » wartos » BBright Milih Kartu Matrox SMPTE ST 2110 NIC kanggo rentang Anyar Pelayanan Produksi Media

BBright Milih Kartu Matrox SMPTE ST 2110 NIC kanggo rentang Anyar Pelayanan Produksi Media


AlertMe

MONTREAL, Quebec - Séptémber 13, 2019 - Matrox® Video, panyadia kelas dunya anu motong-ujung SMPTE Kartu Controller jaringan ST 2110 (NIC) kartu pikeun OEMs, suksés ngumumkeun yén BBright, panyadia solusi anu ngarah pikeun ultra HD penyebaran saluran, nyaéta ngaluncurkeun rentang inovatif server produksi média berbasis Matrox pikeun SMPTE Aliran ST 2110. Leveraging kartu jaringan Matrox ST 2110 25 GbE, UHD-Channel, pangheulana platform basis media basis BBright IP anu munggaran, bakal nunjukkeun acara canggih, video 4K I / O liwat 25 GbE di IBC 2019, dina BBright nangtung 2.B39.

Baris generasi generasi UHD, platform produksi média

Dina upaya nyayogikeun paménta konsumsi média anu kantos-ayeuna, BBright ngaleupaskeun gelombang épéktip anu énggal, lincah, sareng solusi berbasis IP. Pangladén produksi média BBright UHD-Channel anyar dilengkepan Matrox DSX LE5 D25, 25 GbE SMPTE Kartu ST 2110 NIC anu nawiskeun karusakan lengkep tina ST 2110 pikeun ngawétkeun sumber daya CPU pikeun operasi ngolah média. Ieu ngamungkinkeun solusi BBright UHD-Channel pikeun nganteurkeun pidéo canggih I / O nepi ka dua 4K / UHDp60 — kalebet 'bersih' sareng feed branded-sareng / atanapi dua input langsung 4K nganggo pautan 25 GbE, sareng SMPTE Ulang ST 2022-7. Kalayan dukungan terbina di Matrox pikeun Pendaptaran sareng Discovery Alat NMOS (IS-04), Manajemén Sambungan Alat NMOS (IS-05), sareng saran JT-NM TR 1001-1, solusi BBW's UHD-Channel tiasa sacara lancar ngahambat sareng beroperasi di SMPTE Lingkungan ST 2110.

"Ningali kartu Matrox ST 2110 NIC, éta langsung kabuktian yén kapadetan luhurna, 24 / 7-reliabilitas, sareng nol-CPU-anggoan-digabungkeun sareng aranjeunna SMPTE Kaahlian téknologi ST 2110 sareng tingkat interoperabilitas - bakal nyayogikeun kami kana pondasi anu dipikabutuh pikeun gancang transisi 4K basis XIUMXK basis SDI urang, "saur Laurent Appercel, sutradara pamasaran, BBright. "Kamampun ayeuna ayeuna nawiskeun rangkae anyar UHD solusi generasi anyar hartosna siaran pamikiran maju tiasa nganteurkeun playout 2110K anu teu pernah kantos sareng produksi média tina saluran kerja IP."

"Matrox gumbira tiasa gawé bareng sareng BBright sareng pasangan kelas best-kelas ST 2110 sareng profésional 4K pikeun ngawangun yayasan anyar tina serangan taneuh SMPTE Solusi ST 2110, "saur Alberto Cieri, diréktur senior jualan sareng pamasaran, Matrox Video. "Minangka panaratas dina pamekaran UHD, BBright masih langkung sanés reputasina salaku pamimpin dina panyiaran 4K kalayan panyebaran high-game, server produksi video anu ngarobah game pikeun nyandak eusi dimana waé."

BBright UHD-Channel (Nangtung B39, Aula 2) sareng Matrox SMPTE Kartu ST 2110 NIC (Nangtung B15, Aula 7) bakal katingal dina aksi di IBC 2019 ti Séptémber 13-17.

###

ngeunaan BBright

Perusahaan BBright fokus kana peralihan pasar gancang sakitar 4K - ultra HD, HEVC, multinasel sareng delinearization eusi. BBright ngamekarkeun téknologi basis software 4K sareng HEVC anu ngajalankeun dina alat-alat siaran sapertos live Pelancongan Ingest & Replay Playout (baseband atanapi angkutan aliran), Decoders profésional sareng rujukan sareng sistem UCC pikeun sistem. ultra HD ekosistem video. BBright ngaladénan rupa-rupa konsumén di dunya anu pabrikan alat siaran, padagang kontén 4K, operator jaringan video (satelit, terestrial), operator telco (IPTV) sareng saluran TV umum atanapi swasta.

Hubungan Media Daérah:
surélék: [EMAIL PROTECTED]
website: www.bbright.com

Ngeunaan Matrox Video

Matrox Video nyaéta téhnologi jeung pamimpin pasar dina widang 4K, HD, sareng SD na vidéo vidéo vidéo sareng software pikeun gancangan éncérasi H.264, ngédit péditan, audio / video input / kaluaran, ngalirkeun data, konversi sinyal A / V, server newak / playout, sistem kanal-in-a-box, sareng CGs. Teknologi-unggul pangajén Matrox's kakuatan kakuatan sauntuyan pinuh layar platform kreasi sareng pangiriman anu dipaké ku siaran, telcos, operator kabel, fasilitas pos-produksi, produser acara live, videographers, sareng professional A / V di sakuliah dunya. Diadegkeun dina 1976, Matrox nyaéta perusahaan anu pribadi di kantor puseurna di Montréal, Kanada. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, buka www.matrox.com/video.

Kontak Matrox Media:
surélék: [EMAIL PROTECTED]
Tel: + 1 (514) 822-6000
website: www.matrox.com/video


AlertMe