imah » LAIN » Bebeneran ngidinan Anjeun pikeun Kirim Anonim teks

Bebeneran ngidinan Anjeun pikeun Kirim Anonim teks


AlertMe
[Ad_1]
TechCrunch ngalaporkeun "Kalayan harewos na Rusiah raising jutaan dollar pikeun ngawangun jasa anonim, sagala jinis aplikasi anu popping nepi yén hayu Anjeun bagikeun hal tanpa ngalampirkeun idéntitas anjeun.".

[Ad_2]
AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)