imah » wartos » BeckTV di 2019 NAB Tembongkeun

BeckTV di 2019 NAB Tembongkeun


AlertMe

BeckTV geus dilaksanakeun téhnologi inovatif pikeun ampir unggal jenis ti instalasi, kaasup siaran jeung televisi jaringan stasion, sambungan kabel na satelit fasilitas, puseur operasi jaringan, olahraga sarta truk mobile, tempat stadion profésional sarta universitas, sarta imah ibadah. Kalawan pangalaman unparalleled ieu, BeckTV insinyur bakal dina leungeun sakuliah 2019 nu NAB Tembongkeun mun marios téknologi newest na tren sapanjang kalawan amalan pangalusna dina rarancang sistem na integrasi.

Dina SL5605 stan na, BeckTV bakal nyorot jasa jeung kamampuhna nyadiakeun klien ku warung hiji-eureun pikeun sakabéh jasa desain tur integrasi, jeung ampir wae anggaran komprehensif na. BeckTV nawarkeun tata lengkep spasi, desain, rékayasa, purchasing, sarta jasa integrasi, sarta tumerapna éksténsif dina-imah logam, komposit, sarta kamampuhan fabrikasi kai pikeun nyieun solusi dumasar-klien sabenerna ngaropéa.

Datang ka stan BeckTV ogé bakal boga kasempetan pikeun ngabahas rupa-rupa pertimbangan keur desain dinten ieu ngawangun, kaasup pengeluaran ibukota versus pengeluaran operasional; awan basis workflows; di-ngarep produksi jauh; jeung deui, sapanjang jeung rentang lega deukeut siaran bisa nyandak lamun datang ka apdet fasilitas jeung proyék Greenfield.

BeckTV urang Brendan Cline Dipilih nampilkeun Téknis Paper
Brendan Cline, diréktur rékayasa di BeckTV, geus dipilih nampilkeun kertas teknis na mangsa 2019 NAB Tembongkeun. Kertas, judulna, "Gedong fasilitas Katuhu Broadcast pikeun Usaha anjeun," Sigana di tantangan milih infrastruktur katuhu dina hiji waktu nalika solusi basis IP kénéh gancang ngembang sarta siaran hibrid / rékayasa IT bakat tetep teuas pikeun manggihan. presentasi teh ogé bakal nguji tantangan design kritis dina infrastruktur tata dina SMPTE ST 2110 IP-centric lingkungan produksi, ku fokus hususna dina audio, sarta dina ngarancang kamar parabot sentral pikeun infrastruktur serat scalable. presentasi Cline urang geus kadaptar pikeun April 6, ti 9-10: 20 am di kamar N260-A.

Poto Patalina: www.wallstcom.com/BeckTV/BeckTV_Brendan-Cline.jpg
Poto caption: Brendan Cline, Diréktur Téknik di BeckTV

Parusahaan Quote:

"BeckTV nyaeta di ujung ngarah desain fasilitas siaran, sarta kami geus dirancang langkung fasilitas televisi profésional tinimbang sistem integrator lianna. insinyur urang bakal sadia sakuliah NAB ngabahas tantangan milih infrastruktur katuhu jeung téhnologi pikeun sagala fasilitas siaran - kaasup 4K dinten ieu motong-ujung, setelan HDR, sarta solusi basis IP nu urang ngalaksanakeun di sakuliah Amérika Serikat - pikeun mastikeun maksimum operasional efisiensi sarta siaran kualitas pangluhurna sarta olahraga live Productions. "
- Fred Beck, Présidén, BeckTV

Poto Patalina: www.wallstcom.com/BeckTV/BeckTV_FredBeck.jpg
Poto caption: Fred Beck, Présidén BeckTV

Ihtisar parusahaan:

BeckTV mangrupakeun salah sahiji Amérika Serikat 'Premier rarancang-ngawangun sistem integrators. Kalawan leuwih ti 30 taun pangalaman, BeckTV geus dirancang jeung diwangun fasilitas televisi beuki profésional pikeun leuwih konsumén tinimbang sistem integrator lianna. Dina ampir unggal aplikasi ti siaran tur kabel jaringan, stasiun TV lokal, truk olahraga, sarta tempat stadion mun lembaga atikan jeung imah ibadah, BeckTV ngagunakeun pendekatan kolaborasi jeung assure hasil sukses, dina waktu, sarta dina APBD. Pausahaan mertahankeun kantor-layanan pinuh di Denver, New York, Austin, kitu ogé hiji kantor rékayasa di Washington, DC informasi Leuwih lengkep ngeunaan BeckTV nyaéta sadia dina www.becktv.com.
Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.

Link kana Word Dok: www.wallstcom.com/BeckTV/190208BeckTV.docx

2019 NAB Tembongkeun titingali
BeckTV
Booth SL5605

Bagikeun eta on Twitter: twitter.com/intent/[EMAIL PROTECTED]_TV%20is%20heading%20to%20the%202019%[EMAIL PROTECTED]%21%20Booth%20SL5605.%20Stop%20by%20and%20discuss%20the%20biggest%20challenges%20of%20selecting%20infrastructure%20and%20tech%20for%20your%20facility.%20%234K%20%23HDR%20%23NAB%20%23systemsintegrator%20%23broadcast%20%23technology%20-%20http://bit.ly/2Dlcig3

BeckTV HQ
6024 Tengah Dagang Girang
Pflugerville, TX 78660
website: www.becktv.com
Kantor tambahan dina Denver, New York, jeung Washington DC

Tuturkeun BeckTV:
Facebook: www.facebook.com/BeckTV-424896514283705/
Twitter: twitter.com/Beck_TV
LinkedIn: www.linkedin.com/company/becktv/


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!