imah » wartos » Videohouse Bélgia ningkatkeun perbaikan suites software SubtitleNEXT digunakeun dina proyek anu gedé -

Videohouse Bélgia ningkatkeun perbaikan suites software SubtitleNEXT digunakeun dina proyek anu gedé -


AlertMe

Videohouse nambihan parangkat lunak SubtitleNEXT na subtitling kinerja tinggi -

Fasilitas produksi produksi Sibuk Bélgia pindah ka perangkat lunak SubtitleNEXT panganyarna pikeun naekeun produktivitas -

Proyék kasohor ayeuna nganggo SubtitleNEXT kalebet séri Viking, Big bohong Big jeung sirineu.

Fasilitas média anu ngadegkeun di Belgia Videohouse nembe ningkatkeun tata SubtitleNEXT Explorer sareng Expert suite software ti PBT EU, mimitina kanggo nyiptakeun subtitle pikeun seueur siri sareng pilem pilem berprofil tinggi. Videohouse parantos janten payuneun pilem sareng industri tivi, ngahasilkeun pilem sareng pidéo, sareng kapamilikan televisi sareng studio siaran salami langkung taun 30.

Videohouse milih lisénsi SubtitleNEXT deui dina bulan Séptémber 2018, pikeun ningkatkeun pidangan jabatan jasa eusina. Ti saprak éta, Videohouse parantos damel neraskeun sababaraha proyék anu parantos judulna nganggo SubtitleNEXT. Proyék kasohor anyar anu nganggo SubtitleNEXT kalebet séri Big Lie Series Series 2, Vikings jeung sirineu.

Elisabeth Barber, Subtitler / Panarjamah Videohouse nyarios, "Éta rame pisan, sareng éta tetep damel pikeun séri HBO sareng seueur judul anu kondang. Kalayan paningkatan anu anyar tina SubtitleNEXT kami tiasa ngetréskeun proyék-proyék ieu kalayan gampang sanajan langkung gancang sareng kami ngahontal hasil anu saé berkat SubtitleNEXT. "

Sateuacanna pamutahiran énggal sareng departemén subtitling anu rame, Videohouse ogé damel sareng PBT EU dina kamajuan SubtitleNEXT ka hareup anu masihan umpan balik sareng ideu anu berharga.

Karesep pribadi anu diturutan parantos dipasang dina SubtitleNEXT kanggo unggal operator anu nganggo potong kompas keyboard pikeun nyayogikeun aksés langsung sareng sareng workstations individu sahingga seniman subtitle di fasilitas tiasa gampil ngalihkeun alat sumber. Sababaraha potong kompas nyepetkeun prosés alur kerja sapertos Go to Cue Current, Go to Cue Now, Candak Di Link sareng Bébaskeun.

"Sagala jalan saé pisan, sahingga kami tetep bagja pisan sareng alihan kami sareng investasi dina téknologi SubtitleNEXT. Kami parantos resep nganggo SubtitleNEXT ti mimiti sareng parantos tiheula dilaksanakeun di saprak kantos, ”tambah Elisabeth.

Ann Van Bogaert, Kapala Dinas Subtitling / Tarjamahan di Videohouse nambihan, "Kuring ngagunakeun SubtitleNEXT sacara rutin unggal dinten teras ngarepkeun narjamahkeun siri HBO 2 anu bakal datang Lies Little badag nganggo parangkat lunak. "

"Kami bangga pisan aya hubungan sareng Videohouse. Perusahaan ngadamel reputasi ngamajukeun téknologi sareng kaahlian pangsaéna. Tim darmabakti di PBT EU narékahan pikeun terus ngamekarkeun SubtitleNEXT sareng ngalengkepan para nasabah kami sareng paralatan anu épéktip anu kantos énggal-énggal anu nyayogikeun dina tangtangan dina lingkungan deadline anu didorong anu tinggi-tekanan. Tim di Videohouse ngadamel beban kerja anu ageung, sareng kami ngaharepkeun ngirangan beban dimana waé kami tiasa kalayan inovasi anu jalan gancang sareng éfisién sareng ogé ngahasilkeun kualitas luhur. "Maria Markovska, Jualan Khusus Jualan jeung Produk PBT EU dikonfirmasi.

Videohouse ngaladya rekening merek ageung sapertos HBO, Endemol, CanalZ, Déwan Éropa, Komisi Éropah, Parlemén Éropa, Fremantle Media, Play Sports, MediaLaan, Ring TV, Rai Italia, RTL TV1, sareng vrt, pikeun ngan ukur sababaraha.

Viking, ningalikeun subtitle SubtitleNEXT mangrupikeun sérial drama bersejarah anu diciptakeun sareng ditulis ku Michael Hirst kanggo kanal Sejarah.

sirineu, ogé sareng subtitling SubtitleNEXT, mangrupikeun séri drama televisi Amérika ngeunaan kota duyung anu taksih dibalikkeun nalika awéwé anu misterius muncul sareng mimiti bencana. Usum kadua 16-usum kadua parantos sateuacanna di taun ieu dina Januari 2019.

Lies Little badag mangrupikeun séri televisi drama Amérika, dumasar kana novél anu sami nami ku Liane Moriarty, anu ditingali dina Pebruari 19, 2017, dina HBO. Diaku sacara kritis, séri ngagem sababaraha accolade kaasup 16 Emmy Award nominasi sareng meunang dalapan, kalebet Outstanding Limited Series sareng akting panghargaan sareng Award Golden Globe for Best Miniseries atanapi Film Televisi.

HBO renewed séri ieu pikeun usum kadua sareng disetél dina perdana tanggal Juni 9, 2019. Éta ciri anu Nicole Kidman, Reese Witherspoon sareng Shailene Woodley sareng nyaritakeun carita tilu awéwé anu kaganggu émosional di Monterey, California, anu janten bordon dina hiji panaliten rajapati. Alexander Skarsgård, Laura Dern, Jeffrey Nordling, Adam Scott, Zoë Kravitz, sareng James Tupper ngabantosan kalungguhanana. Meryl Streep gabung sareng tuang utama pikeun usum kadua.

Pangripta sareng distributor di tukangeun SubtitleNEXT: - PBT EU sareng Profuz Digital mangrupikeun sponsor Media pikeun Sadaya Konperénsi Internasional di Stockholm kalayan SubtitleNEXT salaku produk resmi Sponsor Silver tina acara. Sponsor anu sanés ngiringan acara tina 17 - 19 Juni 2019, ngalebet pamaén industri utama sapertos Netflix, OOONA sareng Lingsoft.

Panggihan ngeunaan NEXTclub - tip subtitleNEXT komunitas subtitlo ngembang, dimana anggota tiasa nyumbang kana panglawungan sareng gaduh aksés kana wawasan industri konci.
Gabung kana Klub ku ngadatangan situs sareng nerapkeun kaanggotaan gratis subtitlenext.com/club/

ngeunaan Videohouse
Videohouse ogé mangrupikeun anggota Grup Media Euro dibentuk tina 2007 ngahiji sareng Dutch United Broadcast Facilities sareng Euro Euro Télévision. Euro Media Group mangrupikeun panyadia fasilitas siaran sareng pilem di pasar Éropa kalayan tapak suku anu lega di tujuh nagara anu kalebet Inggris, Perancis, Jerman, Belanda, Bélarus, Swiss sareng Italia. Didatangan www.videohouse.be

ngeunaan SubtitleNEXT
SubtitleNEXT mangrupikeun pangguna-friendly, inovatif, kustomisasi, platform software-timed-text intuitif. Parantos diadopsi peuntas sagala rupa multimedia industri, éta gampang diluyukeun kana sagala setelan, resolusi, jeung format sakuliah video online, TV, pilem, téater, konser, festival, konferensi sarta acara. Ieu bisa dilarapkeun sapanjang proses produksi sakabéh tina konsép pikeun sebaran. Didatangan www. www.SubtitleNEXT.com

Ngeunaan PBT EU
Naon maranehna ngalakukeun - PBTEU tumuwuh jeung nyadiakeun solusi kinerja-ngarah sarta integrasi sistem rékayasa customizable mun empower panyadia eusi, siaran, produksi, jeung professional pos-produksi nepi beroperasi éfisién dina forefront tina hiji lingkungan digital kantos-ngembang.

Anu sipatna & Line Produk - fokus primér PBTEU urang téh kalenturan, inovasi produk futureproof customer-disetir, deployment gancang, gawe babarengan, Persib, mahasiswa ITB, speed, kualitas gawe tinggi, kitu ogé rojongan dedicated produk na, solusi jeung jasa, nu ngawengku - PlayBox Téhnologi Neo produk suite , pelaksana ™ siaran server na aplikasi software, Captioning canggih tur software Subtitling platform SubtitleNEXT, kitu ogé kuat prosés bisnis jeung manajemén informasi LAPIS sistim Profuz Digital urang dirancang epektip museurkeun prosés jeung data sakabeh kaayaan hiji hateup.

A Company Global - PBTEU collaborates kalawan mitra téhnologi renowned sakuliah dunya sakuliah proyék integrasi sebaran sarta sistem. Kantor pusatna di Sofia, Bulgaria ku teureuh global kaasup puseur luar ti nagara mana operasi jualan, rojongan, manufaktur, sarta R & D nyandak tempat. www.pbteu.com

PBT Kontak EU:

Alexander Stoyanov, Diréktur Penjualan & Rakan
PBT EU, [EMAIL PROTECTED]
+ 359 2 439 21 90

AlertMe
Tuturkeun abdi