imah » diulas » Lampu Besi ngabagéakeun kolor senior Sam Daley ka daptar New York

Lampu Besi ngabagéakeun kolor senior Sam Daley ka daptar New York


AlertMe

Panyawat warna veteran tukang tanduk jasa panyadia jasa pasca produksi di pasar New York, jangkauan global ngalangkungan kolaborasi jarak jauh.

Light Iron, divisi jasa kréatip pasca produksi Panavision, parantos ngabagéakeun juru warna Sam Daley kana daptar industri anu ngagaduhan bakat kreatif. Daley ngagabung sareng tim salaku colorist senior sareng bakal damel di luar fasilitas New York perusahaan, ngadukung palanggan kalayan proyék fitur sareng episodik.

"Kami bungah ngabagéakeun Sam ka kulawarga Light Iron," saur sutradara koordinasi Light Iron Seth Hallen. "Sapanjang karirna, Sam parantos ngembangkeun hubungan anu kuat pisan di sakitar industri, khususna di komunitas New York. Sam artistry sareng karep pikeun kolaborasi kréatip kabuktosan dina padamelan anu luar biasa dina fitur sareng séri. Kiridit na teu aya nanaon sareng ngagambarkeun haliber tina karya Light Iron anu dipikaterang. Kadatangan Sam ngagambarkeun komitmen urang ka pasar New York sareng ngadukung palanggan urang dimana-mana kalayan aksés kana bakat anu pangsaéna. Kami ngarepkeun bakal nyayogikeun langkung seueur pengumuman sapanjang taun ngeunaan daptar ngembangna kami. "

Daley nyangking langkung ti 20 taun pangalaman di komunitas pasca produksi New York, ngiringan Light Iron ti Perusahaan 3. Saatos ngamimitian di dailies komérsial di DuArt, anjeunna ngembangkeun katerampilan na di Tape House sareng PostWorks sateuacan gabung sareng Technicolor. Di ditu, anjeunna nelah kelas sababaraha produksi New York anu paling ageung dina waktos éta. Didorong ku sinematografer anu mana anjeunna damel sareng colorist dailies, anjeunna ngalih kana warna akhir.

Kiridit pagawean mimiti Daley kaasup miniseries HBO Mildred Pierce sareng fitur indie anu diaku Martha Marcy May Marlene. Kiridit tivi na kalebet séri ngabantingkeunGirlsDeuce nuThe jelema nu ngalakukeun dosa jeung suksesi, sareng miniseries Kuring terang ieu seueur leres jeung Témbongkeun Me Pahlawan a, anu terakhir anu ngagaduhan anjeunna nominasi HPA Award di 2016. Kiridit fitur na kalebet The Florida ProjectPunten ngawagel jeung Dinten anu Geulis di Jiran.

"Tim Light Iron luar biasa kolaborasi sareng maju-pamikiran, sareng éta kumaha kuring damel," saur Daley. "Ngabantosan sutradara sareng sinematografer nyebrang garis finish mangrupikeun hal anu pikabungaheun pikeun kuring. Sadaya padamelan sareng cinta anu aranjeunna luangkeun ngahasilkeun hasil dina layar payuneun urang. Éta mangrupikeun bagian anu paling rewarding tina karajinan kuring. ”

"Gawe di kulawarga Panavision mangrupikeun bonus ageung pikeun kuring," tambah Daley. "Pakasaban munggaran kuring di industri ieu di jurusan nyéwa kaméra salaku diajar-damel di sakola pilem. Pangalaman éta ngamungkinkeun kuring komunikasi sareng sinematografer langkung saé nalika kuring damel di laboratorium sateuacanna dina karir kuring. Ayeuna, kolaborasi tiasa dimimitian dina persiapan kaméra! "

Seniman Light Iron nyayogikeun kolaborasi, kaparigelan kréatip ngeunaan pilem pitur, séri épodik sareng kontén bentuk pondok. Daley bakal didasarkeun babarengan sareng sasama colorist senior Sean Dunckley di New York, kalayan kamampuan pikeun damel jarak jauh sareng pembuat pilem di seluruh dunya. Daptar bicoastal perusahaan tina colorists akhir ogé kalebet Ian Vertovec, Jeremy Sawyer, Scott Klein, Corinne Bogdanowicz, Nick Hasson, Ethan Schwartz sareng Katie Jordan. Artis ieu bermitra sareng pembuat pilem dimimitian dina produksi, ngabantosan sinematografer karajinan penampilanana pikeun fotografi poko sareng nyayogikeun sumber daya anu dipercaya tina tangkap dugi ka réngsé.

Salaku tambahan kana Light Iron's New York sareng Los Angeles fasilitas, anu masing-masing nawiskeun lega jasa panungtung kreatif, perusahaan ngagaduhan lokasi di Atlanta, Albuquerque, Chicago, New Orleans, Toronto sareng Vancouver nawiskeun jasa dailies sareng sési jarak jauh. Kamampuh jarak jauh anu teu aya tandingna Light Iron - kalebet solusi pikeun dailies, séwa editorial offline, sareng warna sareng pagawean - muka panto pikeun pembuat pilem anu damel dimana waé di dunya pikeun damel sareng perusahaan.

"Sejarah Light Iron ngeunaan perintis aliran kerja berbasis file netepkeun yayasan langkung awal pikeun kamampuan jauh urang," saur Hallen. "Salami 12 sasih kapengker, nalika industri parantos ngalangkungan pandemi, solusi jarak jauh pikeun dailies, éditorial sareng pagawean parantos kabuktosan leres-leres robih gim. Daripada kedah berpusat di hiji lokasi khusus, klien kami tiasa milih damel di sababaraha kantor Lampu Besi - sareng ti kantor sareng bumi nyalira - sasarengan. Dimana waé padamel pilem damel, aranjeunna tiasa kolaborasi sareng seniman di fasilitas mana waé urang. "

Ngeunaan Lampu Besi

lampu Beusi, perusahaan Panavision, sacara lega diaku salaku pamimpin téknologi sareng mitra artistik dina produksi akhir-ka-ujung sareng solusi pos. Pembuat film, studio, kréatip sareng téknologi ngandelkeun kaparigelan Light Iron pikeun nganteurkeun alur kerja digital anu progresif, ti dailies sareng manajemen data dugi ka warna sareng jasa arsip média akhir. Kalayan rohangan sewaan offline sareng fasilitas di Amérika Kalér nawiskeun kamampuan jauh kalayan jangkauan global, Light Iron khususna lincah pikeun ngalayanan kabutuhan unik proyek pilem sareng proyek episodik. Tuturkeun perusahaan dina FacebookTwitterInstagramVimeo, atawa LinkedIn.


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!