imah » diulas » Lampu Beusi mekarkeun solusi inovatif pikeun kolaborasi jauh

Lampu Beusi mekarkeun solusi inovatif pikeun kolaborasi jauh


AlertMe

Panyedia jasa pasca produksi terus ngaktipkeun kreativitas tanpa kompromi, ngumumkeun komprehensif, jasa jauh fléksibel sareng tambahan konci pikeun tim kapamimpinan.

Ti saprak didirikeun taun 2009, Light Iron, perusahaan Panavision, parantos komitmen pikeun ngémutan deui alur kerja paska produksi. Éta dédikasi kana inovasi parantos ngajantenkeun perusahaan sacara unik nyiapkeun tantangan dina momen ayeuna, dimana sadaya industri gerak-gerak dipaksa ngémutan deui kumaha operasina, ti mimiti liwat pos. Nalika produksi beuki milari cara-cara ngajantenkeun alur kerja na jauh, Lampu Besi parantos ngaréspon sababaraha jinis inovasi pikeun dailies, éditor offline, DI, sareng parantosan anu ngagedékeun pilihan kréatip klien dimana waé dimana aranjeunna damel, sanaos penawaran perusahaan di fasilitas parantos diteraskeun deui.

Dukungan salajengna pikeun Light Iron pikeun prakarsa-prakarsa anyar ieu, perusahaan parantos ngabagéakeun tilu eksekutif anu kawéntar kana tim kapamimpinan seniorna. Seth Hallen, Phil Harrelson, sareng Laura Borowsky bakalan ngabantosan infrastruktur perusahaan, ngagedékeun tawaran jasa na, sareng ngadukung bakat di jero bumi bari teras-terasan ngamumulé suasana kolaborasi, inovatif, sareng lincah anu terang Iron Light.

Peter Cioni - Diréktur Ko-Manajemén

Nalika produksi lirén awal taun ieu dina nyanghareupan lockdowns sadunya pikeun merangan panyebaran COVID-19, proyék-proyék anu parantos aya di pos kedah adaptasi dina jarak jauh pikeun nyandak aliran kerja na jauh. "Ti mimiti, éta parantos janten misi kami di Light Iron pikeun nungtun palanggan kami ngalangkungan téknologi sareng alur kerja parobihan produksi teras-terasan ngarah tiasa fokus nyarioskeun caritaanna tanpa kompromi," saur Peter Cioni, ko-ngatur sutradara di Light Iron. "Parantos lami ngempelkeun pakakas sélulér sareng kolaborasi jarak jauh, kami tiasa lancar transisi seniman sareng klien kami di luar lokasi, nyandak pangalaman di fasilitas kami pas ka bumina tanpa kantun ngéléhkeun - atanapi tenggat waktos."

Lampu Beusi mangrupikeun panaratas awal alur kerja dailies sélulér, sareng perusahaan terus berinovasi sareng Outpost Remote Control (RC), generasi pangénggalna Outpost na larutan dailies anu parantos diatur, anu ayeuna ngamungkinkeun para colorist dailies Light Iron pikeun ngendalikeun sistem lengkep jarak jauh, paduli jarak geografis. Sistem RC Outpost tiasa gancang dikintunkeun di kantor produksi, pusat data, atanapi dimana waé merenah pikeun produksi, nyayogikeun sagala kauntungan tina solusi anu caket sacara real-time tanpa meryogikeun kolor pikeun sacara fisik dina susunan. Ieu ngamungkinkeun produksi ngajaga nomer awak dina situs na ka handap - anu tetep janten prioritas salami COVID-19 - bari sakaligus masihan fleksibilitas para sinematografer kanggo kolaborasi sareng para colorist dailies dina daptar Light Iron, henteu paduli tempat lokasina.

Light Iron ogé parantos ngalegaan solusi sewa éditor offline na pikeun nyayogikeun pangalaman perdana fasilitas di New York lokasina di-fasilitas langsung ka klien, ngalengkepan éta sareng pamasangan bumi anu lengkep anu sacara aman nyambung deui kana infrastruktur utama Light Iron. Pangiriman sarung tangan bodas beusi Light Iron nyayogikeun sadayana anu diperyogikeun ku klién, ti jati dugi ka perangkat - kalebet monitor kapercayaan SDI - kalayan pangrojong lengkep, step-by-step supados sistem na tiasa dijalankeun. Sakali nyetél, sistem klien nyambung sareng maca tina aman karanjingan Server Nexis anu tempatna di Light Iron, kalayan aksés kana infrastruktur anu sami, dukungan, sareng pangalaman panyimpenan babarengan anu bakal aranjeunna resep upami damel di fasilitas éta. Sewa editorial jarak jauh offline Iron Light na ayeuna dikintunkeun di daérah New York City, kalayan target ékspansi régional di awal 2021.

Kanggo DI sareng ngarengsekeun, Light Iron nyayogikeun sababaraha solusi sinkronisasi (langsung) sareng asinkron pikeun nyumponan kabutuhan klien. Proyék anu Light Iron nembe parantos bérés sareng aliran kerja jauh kalebet séri What We Do in the Shadows, Next, The Queen's Gambit, The Haunting of Bly Manor, sareng Social Distance, sareng fitur One Night Di Miami, Wander Darkly, sareng What the Konstitusi Hartosna Pikeun Kuring.

Salaku tambahan, ti akhir Juni, Light Iron parantos nampi hosting klien nyalira. Perusahaan komitmen pikeun nyayogikeun pangalaman anu aman, fleksibel, sareng éfisién, sareng parantos ngalaksanakeun protokol kaamanan anyar pikeun klien anu damel di-fasilitas, kalebet program pembersih anu komprehensif, prosedur layanan-dahareun anu diperbarui, sareng watesan padumukan anu ketat sareng jarak anu pas. Kawijakan sareng prosedur pangénggalna ogé inpormasi status paling anyar pikeun masing-masing lokasi Light Iron tiasa dipendakan di hub sumber COVID-19 Light Iron, www.lightiron.com/covid.

Ngarojong ékspansi jasa, Light Iron parantos nguatkeun tim kapamingpinanna sareng karyawan Seth Hallen, Phil Harrelson, sareng Laura Borowsky anyar-anyar ieu.

Seth Hallen - Sutradara Co-Managing

Seth Hallen ngiringan Light Iron salaku sutradara ko-ngatur, nyandak kaahlian éksténsif dina produksi sareng pos ka tim, babarengan sareng puluhan taun pangalaman kapamimpinan sareng rupa-rupa hubungan industri. Kalayan kasang tukang salaku boga unit bisnis di jero Sony, pangusaha, sareng CEO, Hallen ayeuna janten Présidén di Hollywood Asosiasi Profesional (HPA), peran anu dicekelna ti saprak 2016.

"Ningali pertumbuhan Light Light urang langkung ti dasawarsa ka tukang parantos luar biasa," saur Hallen. "Ti mimiti, parusahaan parantos ngémutan deui kumaha produksi pos dilakukeun bari numutkeun reputasi na pikeun budaya kulawarga anu museur ku klien. Solusi alur kerja énggal ieu nawiskeun palanggan bahkan langkung kalenturan tanpa ngorbankeun salah sahiji visi kreatifna. Kuring kantos resep pisan kana bakat kréatip dina produksi pos, sareng kuring resep pisan damel sareng seniman Light Iron, anu sacara khusus dikhususkeun pikeun nganut evolusi filmmaking téknologi sareng ngarintis solusi anyar pikeun nganteurkeun sihir dina layar. "

Phil Harrelson - VP Operasi

Salaku VP Operasi Light Iron, Phil Harrelson bakal tanggel waler pikeun ngatur operasi perusahaan sacara umum, kalayan fokus khusus dina nerapkeun sistem sareng prosés pikeun ngabantosan palanggan anu langkung saé. Harrelson gaduh langkung ti 20 taun pangalaman dina pasca produksi

industri di saluareun VFX, dailies, produksi, sareng penjualan, kalebet genep taun damel di Deluxe. Anjeunna mawa sasarengan keterampilan anu luar biasa anu dikembangkeun salaku duanana klien - parantos damel langkung ti dasawarsa salaku pengawas pos sareng pos produser pikeun séri sareng fitur - sareng anu ngajual.

Laura Borowsky - Diréktur Pengembangan Bisnis

Diréktur Anyar Pangembangan Bisnis Laura Borowsky nyiptakeun pangalaman lega-na langkung ti 19 taun damel di fitur ténda, india, sareng iklan pikeun mekarkeun tim Pengembangan Bisnis Light Iron, anu dipimpin ku Katie Fellion. Borowsky ngamimitian karirna sareng Technicolor, sareng ngalangkungan karyana anjeunna ngembangkeun hubungan anu kuat sareng klien studio ogé kréatif kaasup sinématografer sareng sutradara, damel sinergi anu kuat sareng Panavision. Dumasar dina Los Angeles, Borowsky kawit ti Atlanta, sareng peran énggalna bakal kalebet fokus dina ngembangkeun pasar Tenggara.

"Kami parantos nyéépkeun seueur waktos pikeun mastikeun yén kami ngagaduhan tim anu pangsaéna pikeun ngadukung kabutuhan sadayana klien kami, sareng fase perékrut ieu mangrupikeun léngkah penting salajengna dina usaha ieu," saur Cioni. "Seth, Phil, sareng Laura nyandak seueur pangalaman industri. Aranjeunna masing-masing bakal naekeun wawasan kréatip anu urang tiasa pasihkeun ka palanggan sareng nempatkeun urang dina posisi anu pangsaéna pikeun neraskeun charting kursus urang ngalangkungan sareng saluareun gangguan anu disababkeun ku COVID-19. "

"Sanaos tantangan anu penting dina sababaraha bulan terakhir, kami optimis ngeunaan masa depan industri urang sareng kamampuan unik pikeun ngadukung palanggan," tambah Cioni. "Nalika pos sareng produksi terus mekar, fokus Light Iron tetep aya dimana waé ayana, dina ngadukung kreativitas klien kami. Kami teras-terasan ngembangkeun cara kerja anu anyar pikeun nyumponan kabutuhanana, sareng kami salawasna aya di dieu pikeun ngabantosan aranjeunna mendakan - atanapi nyiptakeun - solusi anu pangsaéna pikeun proyek masing-masing. Kalayan ékspansi ieu dina jasa sareng staf kami, klien kami tiasa ngamangpaatkeun langkung kalenturan tibatan anu sateuacanna sareng ngaraosan pangalaman paska-produksi anu lancar anu mastikeun yén aranjeunna bakal ningali visi na ti sét ka layar, henteu masalah dimana atanapi kumaha aranjeunna milih dianggo. . "

Ngeunaan Lampu Besi

Light Iron, perusahaan Panavision, sacara lega diaku salaku pamimpin téknologi sareng mitra artistik dina produksi akhir-akhir na solusi pos. Pembuat film, studio, kréatip sareng téknologi ngandelkeun kaparigelan Light Iron pikeun nganteurkeun alur kerja digital anu progresif, ti dailies sareng manajemén data dugi ka warna sareng jasa arsip média akhir. Kalayan rohangan sewaan offline sareng fasilitas di Amérika Kalér kalayan kamampuan jauh, Light Iron khususna lincah pikeun nyayogikeun kabutuhan unik pilem fitur sareng proyek episodik.


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!