imah » Lahirna eusi » Biara Thailand Wat Na Pa Pong Gumantung kana NewTek TriCaster® sareng NDI® Pikeun Nyiarkeun Ajaran Budha Anu Henteu Waktos

Biara Thailand Wat Na Pa Pong Gumantung kana NewTek TriCaster® sareng NDI® Pikeun Nyiarkeun Ajaran Budha Anu Henteu Waktos


AlertMe

Biara ngan ukur nganggo medium anu pangsaéna pikeun ngabagi ajaranana, kapercayaan NewTek sareng NDI® pikeun video

Wat Na Pa Pong mangrupikeun biara Budha Theravada ayana di belah wétan-kalér Bangkok di Propinsi Pathum Thani Thailand. Ajarn Kukrit Sothipalo anu dimulyakeun mingpin biara sareng percanten diajar, latihan, sareng proklamasi sacara éksklusif tina kecap Buddha - prakték anu dikenal salaku Buddhawajana. Pikeun ngabantosan teureuh, Wat Na Pa Pong ngagunakeun seueur téknologi modéren.

Situs wéb, aplikasi sélulér, sareng kontén pidéo ngamungkinkeun pikeun pengikut - sareng anu resep kana biara sareng ajaranana - pikeun gancang nyambung online. Kitu cenah, sistem analog pikeun ngarékam sareng nyiarkeun pidéo ngalaman biara anu berjuang sareng kualitas gambar. Pikeun ngalereskeun kaayaan éta, Wat Na Pa Pong tos ka NewTek sareng NDI®.

Hal Anu Pangsaéna

Kepala Wat Na Pa Pong nyariosna teh NewTek sistem ngagaduhan standar anu luhur pikeun patepung nalika biara nolak netep naon waé tapi médium pangsaéna pikeun ngabagi ajaranana.

"Nalika urang ngalakukeun naon-naon ngeunaan Buddha, urang milih anu pangsaéna," saur Ajarn Kukrit. "Nalika urang nyetak buku, urang ngan ukur nganggo kertas anu pangsaéna. Ajaran ieu bakal diturunkeun ka jalma anu ngagunakeun téknologi canggih. Kami pikir NewTek ngagaduhan alat anu pangsaéna ku téknologi anu pangsaéna dina waktos ayeuna. ”

"Kuring sanés ahli dina IT sareng alat, tapi kuring tiasa nyambung kana NewTek sistem gampang, "saur Ajarn Kukrit. "NewTekRarancangna merenah pisan pikeun disiarkeun ti mana waé, iraha waé. Abdi tiasa masihan khutbah ti mana waé di dunya. ”

ICamplus Co., Ltd., NewTekMitra di Thailand, damel babarengan sareng biara mendesain alur kerja dumasar kana NewTek TriCaster® Kaméra TC1 sareng NDI PTZ. Sistem produksi langsung TriCaster TC1 ngamungkinkeun panyipta ngalih, ngalirkeun, sareng ngarékam lebet HD sareng 4K UHD 60p nalika nawiskeun integrasi Skype asli - sampurna pikeun nyandak anu nelepon jauh kana pidéo. Éta ogé ngamungkinkeun streaming langsung dua-kanal kana Facebook Live, Microsoft® Azure®, Periscope, Twitch, YouTube ™ Live, sareng seueur deui.

The Shift kana IP

Samentawis éta, kaméra NDI PTZ ngan ukur butuh sambungan Ethernet tunggal pikeun setelan, kakuatan, operasi, sareng aliran sinyal. Kaméra pasangan sampurna sareng TriCaster pikeun pangalaman NDI bébas konfigurasi sareng anu langkung saé tibatan siaran broadcast.

Protokol video-over-IP NDI ngahijikeun sistem babarengan, kalayan sadaya sinyal vidéo dikirim antar alat ngalangkungan jaringan. NDI gratis kanggo pangguna ngamungkinkeun individu sareng organisasi ngakses kauntungan tina cariosan visual visual anu ditetepkeun ku parangkat lunak pikeun sebagian tina biaya protokol IP sanésna atanapi metode transportasi video tradisional.

Biara ogé ngamangpaatkeun seueur Alat NDI anu gratis, anu tiasa diunduh ti www.NDI.tv. Parabot sapertos NDI Scan Converter, NDI Studio Monitor, sareng NDI Virtual Input ngamungkinkeun integrasi antara TriCaster sareng komputer pribadi - ngamungkinkeun panyipta pikeun gancang sareng gampang nambihan kontén média tambahan atanapi video éksternal kana produksi.

Biara nganggo aplikasi NDI-HX Capture - anu sayogi pikeun alat ios atanapi Android - pikeun ngamungkinkeun layar panangkapan layar langsung tina alat sélulér sareng aplikasi Kaméra NDI-HX pikeun gancang nambihan sumber pidéo kualitas luhur pikeun produksi.

Setup NDI lengkep ngamungkinkeun Wat Na Pa Pong ngalirkeun eusi kana tilu eupan Facebook, tilu saluran YouTube, sareng hiji feed RTMP unggal dinten.

Maca carita lengkep ngeunaan NewTek, NDI sareng Wat Na Pa Pong sareng nonton pidéo na Ieuh.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep ihwal NewTek sareng produk énggal ieu, mangga buka www.newtek.com.

kira-kira NewTek:

NewTek nyaéta pamimpin téknologi vidéo IP anu masihan unggal juru carios sora liwat pidéo. Gawe ekslusif sareng Mitra Channel anu dipilih di sakumna dunya pikeun nganteurkeun solusi inovatif ka pasar, NewTek nguatkeun konsumén pikeun ngembangkeun pamirsa, merek sareng usaha anu langkung gancang ti kantos. NewTek produk asli IP-centric via NDI®.

Klién di antarana: Mahkamah Agung Inggris, New York Giants, NBA Development League, NHL, Nickelodeon, CBS Radio, ESPN Radio, Fox Sports, MTV, National Aeronautics and Space Administration (NASA), Pinsent Masons LLP, sareng seueur deui tibatan 80% tina US Fortune 100.

NewTek mangrupikeun bagian tina Vizrt Grup barengan merek adina, Vizrt sareng NDI. NewTek nuturkeun tujuan tunggal Grup ieu; carita anu langkung, langkung nyarios. www.newtek.com


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!