imah » LAIN » BigColors mundut GetViable mun Tawarkeun Sumberdaya More Asia-Pasifik jeung AS Startups

BigColors mundut GetViable mun Tawarkeun Sumberdaya More Asia-Pasifik jeung AS Startups


AlertMe
[Ad_1]
TechCrunch ngalaporkeun "Bigcolours, platform berbasis crowdfunding sareng Hongkong berbasis Hongkong, parantos kaala GetViable, anu ngahasilkeun serat pakakas pikeun pendiri ngamimitian, kanggo jumlah anu henteu ditepikeun.".

[Ad_2]
AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)