imah » LAIN » BigColors mundut GetViable mun Tawarkeun Sumberdaya More Asia-Pasifik jeung AS Startups

BigColors mundut GetViable mun Tawarkeun Sumberdaya More Asia-Pasifik jeung AS Startups


AlertMe
[Ad_1]
TechCrunch ngalaporkeun "Bigcolors, platform ngamimitian crowdfunding na venture teguh ibukota basis Kong Hong, geus kaala GetViable, nu ngahasilkeun hiji Asép Sunandar Sunarya ti parabot pikeun pendiri ngamimitian, pikeun jumlah undisclosed.".

[Ad_2]
AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

Leave a Reply

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!