imah » jobs » Bilingual produser (Spanyol)

Bubuka proyék: produser bilingual (Spanyol)


AlertMe

Sinclair Broadcast Grup
lokasi: Portland OR US
Pangalaman jeung Saatos Balukar mangrupakeun tambah. Sinclair Broadcast Grup, Inc. A minimum 2 taun pangalaman dina produksi siaran téh kedah ....

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)