imah » wartos » Beureum Digital Bioskop Pikeun host Paguneman Jeung Cinematographer Sandra Valde-Hansen Dina 2018 Camerimage
Canon Cinematographers, di Sundance. 2014

Beureum Digital Bioskop Pikeun host Paguneman Jeung Cinematographer Sandra Valde-Hansen Dina 2018 Camerimage


AlertMe

Canon Cinematographers, di Sundance. 2014

Di 26 nuth EnergaCAMERIMAGE International Film Festival, RED Bioskop Digital ". Ngadorong Warna on AYEUNA APOCALYPSE kalawan Sandra Valde-Hansen" baris hadir hiji seminar, paguneman bakal lumangsung Nov. 14 di 13: 30 dina Miejskie Centrum Kultury (MCK). Sutradara fotografi bakal kawincik nepi ka bubuk leutikna on pendekatan nya ngarancang dunya visual yén Aisyah devised kalawan panyipta-diréktur Gregg Araki pikeun Starz runtuyan upcoming na AYEUNA APOCALYPSE, nu eksekutif dihasilkeun ku Steven Soderbergh.

disetél dina Los Angeles, AYEUNA APOCALYPSE mangrupakeun runtuyan datang-of-umur komedi nu kieu grup babaturan sabab ngajajah identitas maranéhanana, seksualitas na artistry. Valde-Hansen bakal teuleum jero kana kumaha aranjeunna dijieun katingal tina luhur-gloss fashion fotografi sapanjang kalawan penchant Araki pikeun super jenuh pop kelir. Ditémbak ku sensor RED MONSTRO 8K VV, manéhna bakal ngabahas kumaha RED urang IPP2 workflow tur kreasi LUT kalawan colorist nya mantuan nya nyorong katingal tina acara. Manehna bakal nembongkeun prosés pamikiran nya jeung ngajelaskeun tahap perencanaan manehna indit ngaliwatan dina nyieun gambar panon-catching runtuyan 'ti preproduction sagala cara pikeun warna final.

Festival goers ngadatangan stand RED urang dina Opera Nova Main emper bakal boga kasempetan pikeun meunang leungeun-on sareng panganyarna kaméra DSMC2 MONSTRO 8K VV na DSMC2 Gemini 5K S35 parusahaan.

Camerimage téh hijina festival pilem taunan dedicated ka seni Sinématografi. Édisi 2018 ngalir Nov. 10-17 di Bydgoszcz, Polandia. Kaasup diantara nu sababaraha film screening taun nya éta ditémbak on RED nu presentasi lawang peuting "Di kalanggengan urang Gate" ditémbak ku Benoit Delhomme, AFC; Paul Greengrass ' "22 Juli" lensed ku pal Ulvik Rokseth; sarta "The Teror" difoto ku Kolja Brandt, Florian Hoffmeister, BSC, sarta Frank van den Eeden.


AlertMe
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!