imah » wartos » RED Digital Bioskop ka showcase Real-Time 8K workflow barengan panganyarna Kaméra DSMC2® jeung asesoris Dina NAB 2019

RED Digital Bioskop ka showcase Real-Time 8K workflow barengan panganyarna Kaméra DSMC2® jeung asesoris Dina NAB 2019


AlertMe

RED Bioskop Digital® bakal showcase nu pas pikeun dileupaskeun RED R3D® SDK pikeun Nvidia® CUDA-gancangan platform, barengan éta DSMC2 MONSTRO® 8K VV, Gemini® 5K S35 jeung anyar RED Bima ™ sagala-di-hiji sistem kaméra di RED Demo Room di North Aula (N201LMR) di Las Vegas Konvénsi Center ti April 8-11.

RED urang Post Produksi jeung workflow Spesialis, Dan Duran, bakal presenting di inaugural Seminar 8K on April 10 di Room N221-222 di 11: 05 am Duran baris babagi mangpaat 8K ti akuisisi posting, dituturkeun ku sawala panel sareng moderator na organizer Chris Chinnock. di Adorama (Booth C4446) on April 8 di 4pm, Duran bakal ngabahas nilai jeung mangpaat REDCODE atah jeung Cinematographer, Kaity Williams, sarta boga imah, Steven Pierce. Duran ogé bakal ngabahas téknologi pos anyar jeung Cinematographers Philip Grossman jeung Phil Holland on 9 April di 2: 30pm di NAB Live Panggung (lokasina diantara Tengah sarta gedung Kalér).

Datang ka RED Demo Room bakal ngalaman real-time playback, edit jeung warna kelas tina footage 8K ku offloading nu decoding itung-intensif tur debayering koropak R3D onto salah sahiji atawa leuwih GPUs Nvidia.

RED ogé bakal nyadiakeun demonstrasi hirup tina téhnologi sensor panganyarna na di NAB, kaasup MONSTRO nu® 8K VV na Gemini® 5K S35. The DSMC2 MONSTRO delivers kasaluyuan lensa panghadena di industri jeung pamaké nimbly tiasa transisi tina 8K kotakna Full keur 6K Super 35, sarta ka handap pikeun 4K ku saukur ngarobah resolusi maranéhanana. The DSMC2 Gemini tumerapna modus sensitipitas dual nyadiakeun kalenturan gede pikeun rupa-rupa shooting lingkungan kaasup luar biasa kinerja low-lampu. Productions panganyarna nu dipilih sensor ieu pikeun ngabejaan carita maranéhna kaasup "Mindhunter" (musim 2), "Bosch," "kokotor" "The Witcher," "The Désa," "Sneaky Pete" (musim 3), "Peaky Blinders "(musim 5)," Ayeuna Apocalypse, "sarta" Tidelands, "kitu oge upcoming" Hirup muhrim "(musim 3)," 6 Underground, "" Maleficent: Jeng jahat, "" The Aeronauts, "" A Million Little Potongan, "sarta" Sextuplets ".

RED Bima, ayeuna aya tina RED Imah Rental otorisasi, ogé bakal on tampilan. Bima dirancang pikeun minuhan kaperluan Productions tinggi-tungtung jeung kauntungan pigura MONSTRO sensor 8K VV pinuh cinematic RED urang. Sistem sadaya-dina-hiji kaméra ngawengku tilu outputs SDI (dua mirrored na salah bebas) sahingga dua nuhun béda janten kaluaran sakaligus; tegangan lega-input (11.5V mun 32V); 24V na 12V kakuatan beluk (dua unggal); port salah 12V P-Ketok; terpadu 5-pin XLR input audio stereo (Jalur / mic / + 48V Selectable); kitu ogé genlock, timecode, USB jeung kontrol. Idéal pikeun konfigurasi studio, Bima sanggup nanganan sumber kakuatan beurat-tugas jeung boasts a kipas badag pikeun manajemén hawa quieter tur leuwih efisien. Pikeun ngaktipkeun hiji tungtung-to-tungtung manajemén warna na pos workflow mantap, ditingkatkeun pipa pengolahan citra RED urang (IPP2) ieu ogé kaasup dina sistim.

Ngagabung dina presentasi produk NAB anu asesoris newest RED urang. The RED® DSMC2 Toel 7.0 "Ultra-Brite LCD Monitor mangrupakeun mantap, optik-kabeungkeut layar rampa kalawan gorila® Kaca nu nyadiakeun hiji cara intuitif pikeun nganapigasi ménu, ngaluyukeun parameter kaméra, sarta marios .R3D klip langsung kaluar tina kaméra. Ieu nawiskeun hiji caang, luhur-harti pangalaman nempoan pikeun ngarekam jeung nempoan footage on sistem kaméra DSMC2, sanajan dina sinar panonpoé langsung. The DSMC2 produksi modul mounts langsung ka DSMC2 kaméra awak jeung incorporates hiji standar industri V-konci Gunung kalawan batré terpadu Gunung (DSMC2® Emas Gunung bakal sadia pas) jeung P-Ketok pikeun 12V asesoris. modul nu delivers hiji Asép Sunandar Sunarya komprehensif ngeunaan video, audio XLR, kakuatan, sareng sambungan komunikasi, kaasup rojongan pikeun asesoris 3V 24-pin. Ieu ogé aya salaku kit.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!