imah » wartos » Bioskop Digital RED Nambahkeun HELIUM sareng GEMINI Sensor Pilihan Pikeun Sistem kaméra RANGER

Bioskop Digital RED Nambahkeun HELIUM sareng GEMINI Sensor Pilihan Pikeun Sistem kaméra RANGER


AlertMe

RED digital bioskop® ngumumkeun ayeuna yén HELIUM® 8K S35 anu meunang-pangajén sareng sensor GEMINI® 5K S35 bakal diasupkeun kana ékosistem kaméra RED RANGER®. Dua alternatif anyar ieu nyiptakeun jalur anu kuat pikeun panyipta anu resep kana sistem terpadu, sadaya dina hiji kaméra RED DSMC2® anu langkung modular. RANGER HELIUM 8K S35 sareng RANGER GEMINI 5K S35 sayogi ayeuna ngalangkungan jaringan global RED sacara reseller, pamilahan sewa mobil, sareng langsung ngalangkungan RED. Kaméra munggaran bakal dipidangkeun di IBC di ruang rapat RED di lantai kaopat Elicium di RAI Amsterdam, ti Séptémber 13-17.

Dirancang pikeun nyumponan kabutuhan produksi luhur, RED RANGER MONSTRO 8K VV parantos nampi nampi ti para cinematographers ti saprak diluncurkeun awal taun ieu, sareng tetep produk ngan ukur produk sewa.

Katiluna varian sensor sistem kaméra RED RANGER kaasup mangpaat anu sami tina kompak, standar standar kaméra, timbangan kira-kira 7.5 pon (gumantung batré). Sistem ieu ogé tiasa ngadamel sumber tanaga tugas beurat pikeun nyugemakeun konfigurasi listrik-lapar, sareng ngagungkeun jng ageung pikeun manajemén suhu anu tenang, épisién.

Sistem kaméra RED RANGER diwangun ku tilu kaluaran SDI (dua kaca sareng hiji mandiri) ngamungkinkeun dua béda janten kaluaran sakaligus; tegangan lebar lebet (11.5V ka 32V); 24V sareng 12V kakuatan kaluar (dua masing-masing); hiji 12V P-Tap; terpadu 5-pin XLR input audio stereo (garis / mic / + 48V dipilih); ogé genlock, timecode, USB, sareng kadali. Duanana pilihan batre V-Lock sareng Emas Gunung dirojong.

Sapertos sareng sadaya kaméra RED, RANGER tiasa sakaligus ngarekam REDCODE RAW ditambah ku Apple ProRes atanapi karanjingan DNxHD atanapi DNxHR dugi ka 300 MB / kecepatan nyerat. Éta ogé gaduh manajemén warna tungtung-ka-tungtung RED sareng aliran kerja sareng pipa pamrosesan gambar ditingkatkeun (IPP2).

RED ayeuna nawiskeun dua barisan produk anu kapisah tapi sasarengan anu masihan panyipta kontén langkung pilihan anu langkung kreatif. Ékosistem DSMC2 terus nyayogikeun kaméra bioskop anu paling dinamis sareng modular pikeun para pangguna anu harga anu fleksibilitas maksimal, ngamungkinkeun imajinasina ngajalankeun liar kalayan pilihan konfigurasi. RED RANGER mangrupikeun pilihan anu cocog pikeun anu langkung resep anu langkung rumit sareng alternatif anu langkung standar.

"Kolaborasi sareng imah sewa pikeun nyangking RANGER MONSTRO ka pasar, kami parantos nguping tanggapan anu hadé ti para nasabah, mere ilham dua varian anyar ieu," saur Présidén Bioskop RED Digital Jarred Land. "Kami bungah nawiskeun RANGER line-up kana rupa-rupa produksi profésional anu langkung ageung sareng ngarepkeun ningali gambar anu saé anu diciptakeun."

RANGER HELIUM sareng RANGER GEMINI kapal lengkep sareng:

  • Pengendalian Top Produksi Anyar
  • Gondéng PL Gunung
  • New LCD / EVF Adapter D nganggo kabel parantos ningkat upami dianggo di sisi kénca kaméra
  • Adaptor kakuatan 24V AC anyar sareng kabel listrik 3-pin 24V XLR, anu ogé tiasa dianggo sareng batré blok 24V
  • Lensa dipasang gunung shim
  • Cocog Hex na Torx parabot

Salaku tambahan, RED rencana pikeun ngenalkeun Canon Élusi Gunung boh versi RANGER HELIUM sareng RANGER GEMINI engké taun ieu.

Harga pikeun dua varian anyar nyaéta $ 29,950 / € 27,450 / £ 24,750 pikeun RANGER HELIUM sareng $ 24,950 / € 22,850 / £ 20,650 pikeun RANGER GEMINI.

Pindah ka www.red.com/red-ranger kanggo inpormasi langkung lengkep, atanapi kunjungan lokal anjeun Dealer Otoritas RED.


AlertMe