imah » wartos » Ngaluarkeun BirdDog P4K - A 4K Bandwidth Full NDI® PTZ Kaméra Ngadaptarkeun 1 "Sony Sensor

Ngaluarkeun BirdDog P4K - A 4K Bandwidth Full NDI® PTZ Kaméra Ngadaptarkeun 1 "Sony Sensor


AlertMe

IBC 2019, 13-17 Séptémber, Nangtung 6.C11- BirdDog, produsén utama alat NDI parantos ngumumkeun peluncuran na BirdDog P4K, Kamera 4K bandwidth pinuh ku NDI PTZ Camera. BirdDog P4K gaduh 1 ” Sony Exlitor R CMOS backlit Sensor nganggo 14.4 juta piksel. Kalayan sensitipitas cahya anu saé pisan mangrupikeun kaméra idéal pikeun sagala aplikasi siaran, olahraga, studio jauh, kamar berita, sareng rumah ibadah anu ngahasilkeun nembak anu berkualitas tinggi.

BirdDog P4K gaduh set fitur anu éksténsif sareng rupa-rupa pilihan kaluaran. Kalayan sababaraha pilihan format kalebet; bandwidth NDI, NDI HX2, H.264, HEVC / H.265, sareng RTSP ngadukung BirdDog P4K cocog pikeun sagala rupa alur kerja kaasup kamampuan ngagunakeun port Ethernet pikeun kaluaran via 6G SDI palabuhan sareng HDMI 2.0 pikeun IP.

Fitur séjén tina BirdDog P4K kalebet hiji sistem Tally 360 gelar Tally kalayan lampu hareup, pungkur, sareng sisi Tally anu ngamungkinkeun saha waé anu ditembak ningali éta. Genlock ngamungkinkeun pangguna kamampuan nyinkronkeun sababaraha kaméra nganggo input Genlock. Sapertos jangkauan NDI PTZ lengkep BirdDog, éta ngalangkungan BirdDog Comms, sistem Audio Intercom gratis sareng PoE damel janten kaméra kabel pikeun pidéo, audio, koms, tally, sareng kakuatan.

NDI Return Feed, hiji apdet firmware gratis tambahan anu kalebet dina BirdDog NDI Encoder sareng Decoder kisaran ogé dilebetkeun kana BirdDog P4K. Return Return ngamungkinkeun pamaké PGM kaluar tina kotak produksi NDI diaktipkeun sareng dikodode ku boh 6G SDI atanapi port HDMI2.0 ogé ngirim NDI pinuh kaluar palabuhan Ethernet. Modul pilihan kalebet HDBaseT sareng SDI langkung serat.

Dan Miall, Pendiri Koop sareng CEO BirdDog nyarios, "The BirdDog P4K mangrupikeun kaméra anu hébat. Kami bungah nyandak ieu ka pasar sareng hoyong ningali naon anu tiasa kami ngahasilkeun konsumén. Kami yakin yén alur kerja anu ditawarkeun ku kaméra ieu nyiptakeun jalur anyar dina dunya NDI. ”

nu Sony 1 " Sony Exlitor R CMOS backlit Sensor mangrupikeun sénsor 10-bit sareng NDI4 ngamungkinkeun tungtungna pikeun ngeureunkeun aliran 10-bit. Kalayan dukungan 10-bit ngamungkinkeun para pamaké pikeun ngarekam feed NDI nganggo alat gratis sapertos NewTek NDI Monitor.

BirdDog P4K ngarojong anyar BirdDog Cloud anyar anu langsung ngaleungitkeun kabutuhan komputer tambahan. BirdDog Cloud ngamungkinkeun nyiptakeun tautan SRT ka mana waé lokasi di jagat ieu sareng ningali sareng kadali kaméra nganggo kadali terpadu dina GUI Web BirdDog Cloud.

"Kami bungah pisan ngeunaan pengumuman BirdDog panganyarna sareng naon hartosna pikeun Video IP sareng NDI," saur Michael Kornet, VP, NDI. "BirdDog parantos janten pamekar NDI ti mimiti sareng ningali aranjeunna ngawangun portopolio produk na produk NDI parantos luar biasa. Kami bagja pisan ningali BirdDog tumbuh sapanjang sisi moméntum IP Video sareng NDI. "

Ngadamel debutna di IBC, BirdDog P4K sayogi ayeuna nuju pre-order kalayan ramalan pengiriman pikeun Q4 of 2019 via jaringan globalna resellers.

###

ngeunaan BirdDog
BirdDog téh produsén tina parabot NDI pangalusna di dunya jeung keur dedicated ka ngajarkeun transisi anjeun ti video baseband mun workflows IP. Dumasar kaluar tina Melbourne, Australia sarta ku tim ti insinyur inovatif jeung rada quirky, gawang urang téh basajan - ngadamel produk hébat dina harga hébat. BirdDog mangrupa parusahaan Australia dumasar kaluar tina Melbourne. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan BirdDog, mangga buka www.bird-dog.tv/.

Media Contact:
Eamon Drew
[EMAIL PROTECTED]

PR Contact:
Laura Westrope
Manor Marketing
[EMAIL PROTECTED]
+ 44 (0) 7436 874 000


AlertMe