imah » wartos » Dell Blue Nyiptakeun Visceral "Sagala Ngitung" Titik Pikeun Alienware

Dell Blue Nyiptakeun Visceral "Sagala Ngitung" Titik Pikeun Alienware


AlertMe

Dell Blue, agénsi kreatif internal pikeun Dell, nembé nyiptakeun tempat anu hadé: 60 tempat pikeun Alienware, panyadia laptop kaulinan premium sareng desktop. Di tengah-tengah tagline "Sanggup Kaayaan," tempatna ngagambar tukang kaulinan hirup nyata anu dikepung ku Yiliang "Peter" Peng aka Doublelift, saurang pamaén Liga Legenda profésional anu ayeuna ngalamar organisasi Organisasi Tim Cair. Salaku tambahan, éta ngarebut wawasan anu paling kritis tina kaulinan PC saingan sareng perspektif esports bari indah komunikasi dina sakumna Alienware (PC, monitor, keyboard, mouse, sareng headset). Titik kasebut ditayangkan dina siaran, online, sareng sosial.

Dibangunkeun ku sutradara sareng sutradara komérsial Tony Kaye, "All Counts" ngarangkep pangalaman luhur-oktana tina kaulinan liwat perspektif para tukang pro anu ngandelkeun Alienware nalika unggal klik sareng unggal detik pikeun kameunangan. Ngagabungkeun animasi 3D sareng sérial jarak deukeut unggal gamer dina unsurna, titik kasebut nyimpulkeun, "Nalika bédana antara kalah sareng éléh diukur dina milliseconds. Unggal klik, unggal pigura, unggal sora, unggal kauntungan ... sadayana diitung. "

Pikeun nempo: vimeo.com/362192154

"Kampanye 'Everything Counts' mangrupikeun karya karya anu didamel ku tim Dell Blue urang," saur Alejandro Madrid, VP - Konsumén Pemasaran Global sareng Bisnis Leutik di Dell. "Ieu kahiji kalina dina sajarah Alienware yén urang ngaluncurkeun teu ukur PC, tapi ogé sadayana ékosistem, janten penting pikeun masihan sadayana komponénna. Dell Blue ngalaksanakeun tugas anu saé pikeun moto sadayana tawaran Alienware dina cara anu sederhana tapi anu rumit nalika nekenkeun elemen manusa pikeun ngahasilkeun hubungan émosional sareng nasabah. Kampanye parantos mayar dividen sareng papacangan média sosial positif dina bacaan awal urang. "

Pikeun tim Dell Blue, anu dipimpin ku Diréktur Grup Kreatif Seth Perisho, tujuanna nyaéta pikeun nunjukkeun kumaha Alienware méré manéh kauntungan pikeun unggal réntal midangkeun. Tim ieu ngahontal ieu ku fokuskeun naratif dina néwak pangalaman visceral para pamaén nyata nganggo Alienware, tinimbang nyorot spésifikasi teknis unggal produk dina ékosistem.

"Filsafat kami di Dell Blue nyaéta pikeun nunjukkeun kauntungan manusa téknologi endah pisan," saur Perisho. "Kami ngawawancara anggota Tim Liquid, sakumaha welSalaku tukang kasual, janten urang langkung saé ngartos naon anu dipilarian dina alat gear aranjeunna dianggo - sareng dimana Alienware langkung unggul. Anu ngahijikeun dua kelompok nya éta pagelaran, responsif, sareng betah pamakean. Saayana [Kaye] mangrupikeun pitulung dina ngadamel konsep ieu, sakumaha anjeunna mendakan émosional baku tina bakat ngalangkungan live-aksi. Désain sareng mitra animasi urang teras nunjukkeun arahna kalayan kamajuan visual anu parah anu nyauran perhatian halus ka fitur téknis Alienware. "

"Pamiarsa panongton prihatin ngeunaan sababaraha hal béda ti panongton tradisional pikeun téknologi," pungkas Perisho. "Kusabab éta urang ngarebut pentingna émosional pikeun kinerja Alienware dina cara anu pikaresepeun, visceral."

Klién: Alienware

Proyék: "Sagala Ngitung"

Agénsi Iklan: Dell Blue / Austin, TX

Diréktur Kreatif Eksekutif: Seth Perisho

Diréktur Kreatif Associate: Casey Anderson

Copywriter: Zach Stevens

Diréktur Seni: Lily Kowalski

Sutradara Diréktur Sr. sareng Operasi Badan: Heather Coleman

Kapala Produksi: Brent Holt

Produsén Senior: Megan Murray

Manajer Proyék Senior / Akun Diterangkeun: Shruti Desai

Konsumén Pemasaran Global VP: Alejandro Madrid

Diréktur Global Kreatif: Kristi Armstrong

Diterangkeun Kreatif: Lisa Meyers

Perusahaan Produksi: Gambar Tony Kaye /Los Angeles, CA

Sutradara / DP: Tony Kaye

Produser Eksekutif: Matt Sion-Basile

Produser: Mark Conley

Dimana Shot: Culver City, CA

Company Editorial: Dell Blue Editorial / Austin, TX

Redaksi senior: Jason Uson

VFX & Post Production Company: Kantor Pengembangan & Desain / New York, NY

Diréktur Kreatif Eksekutif: Gary Breslin

Produser Eksekutif: Matthew Turke & Tim Case

Produsén: Wendy Gardner & Stephanie Katritos-Sautai

Animator: Terry Lush, Fede Saenz & Brian Sensebe

VFX Lead: Joe Laffey

Koreksi warna: sapatu Nice / New York, NY

Warna: Sal Malfitano

Artis Suling: Peter Charles & Jacob Robinson

Perusahaan Produksi Musik: Shindig /Los Angeles, CA

Diréktur Kreatif: Scott Glenn

Produser Eksekutif: Debbi Landon

Komposer: Austin Shupe

Desainer Sora / Campur: Dan Hart

Kapala Produksi: Caroline O'Sullivan

Ngeunaan Dell Blue:

Dell Blue mangrupikeun agénsi kreatif internal pikeun Dell. Kami mangrupikeun grup rupa-rupa seniman, panulis, fotografer, videographers, produsén sareng para ahli eusi anu nyiptakeun kampanye anu lega sareng peluncuran produk pikeun bisnis konsumén sareng komérsial.

www.dellblue.com


AlertMe