imah » wartos » Dell Blue Nyiptakeun Visceral "Sagala Ngitung" Titik Pikeun Alienware

Dell Blue Nyiptakeun Visceral "Sagala Ngitung" Titik Pikeun Alienware


AlertMe

Dell Blue, agénsi kreatif internal pikeun Dell, nembé nyiptakeun tempat anu hadé: 60 tempat pikeun Alienware, panyadia laptop kaulinan premium sareng desktop. Di tengah-tengah tagline "Sanggup Kaayaan," tempatna ngagambar tukang kaulinan hirup nyata anu dikepung ku Yiliang "Peter" Peng aka Doublelift, saurang pamaén Liga Legenda profésional anu ayeuna ngalamar organisasi Organisasi Tim Cair. Salaku tambahan, éta ngarebut wawasan anu paling kritis tina kaulinan PC saingan sareng perspektif esports bari indah komunikasi dina sakumna Alienware (PC, monitor, keyboard, mouse, sareng headset). Titik kasebut ditayangkan dina siaran, online, sareng sosial.

Dibantuan ku pilem sareng sutradara komérsial Tony Kaye, "Sadayana Ngitung" ngarebut pangalaman oktana tinggi tina kaulinan liwat sudut pandang pamaén pro anu ngandelkeun Alienware nalika unggal klik sareng unggal detik diitung dina kameunangan. Ngagabungkeun animasi 3D sareng runtuyan frenetically cut close-up unggal gamer dina elemenna, tempatna nyimpulkeun, "Nalika bédana antara unggul sareng éléh diukur dina milidetik. Unggal klik, unggal pigura, unggal sora, unggal kauntungan ... sadayana penting. "

Pikeun nempo: vimeo.com/362192154

"Kampanye 'Every Count' mangrupikeun karya agung anu didamel ku tim Dell Blue kami," saur Alejandro Madrid, VP - Konsumén Pamasaran Global sareng Usaha Kecil di Dell. "Ieu mangrupikeun kahiji kalina dina sajarah Alienware yén kami ngan ukur henteu ngaluncurkeun PC, tapi ogé sacara ékosistem, janten penting pisan pikeun nunjukkeun sadaya komponénna. Dell Blue ngalakukeun padamelan anu luar biasa pikeun néwak sadayana anu ditawarkeun ku Alienware ku cara anu saderhana tapi pikaresepeun bari nekenkeun unsur manusa pikeun ngahasilkeun hubungan émosional sareng konsumén. Kampanye ieu parantos mayar dividen sareng Dursasana média sosial positip dina bacaan awal urang. "

Pikeun tim Dell Blue, anu dipimpin ku Diréktur Grup Kreatif Seth Perisho, tujuanna nyaéta pikeun nunjukkeun kumaha Alienware méré manéh kauntungan pikeun unggal réntal midangkeun. Tim ieu ngahontal ieu ku fokuskeun naratif dina néwak pangalaman visceral para pamaén nyata nganggo Alienware, tinimbang nyorot spésifikasi teknis unggal produk dina ékosistem.

"Filsafat kami di Dell Blue nyaéta pikeun nunjukkeun kauntungan manusa téknologi endah pisan," saur Perisho. "Kami ngawawancara anggota Tim Liquid, sakumaha well salaku pamaén kasual, sahingga urang tiasa langkung ngartos naon anu aranjeunna milari dina pakéan anu aranjeunna anggo - sareng dimana Alienware unggul. Anu ngahijikeun duanana kelompok nyaéta kinerja, résponsipitas, sareng betah pamakean. Saayana [Kaye] mangrupikeun pitulung dina ngadamel konsep ieu, sakumaha anjeunna mendakan émosional baku tina bakat ngalangkungan live-aksi. Désain sareng mitra animasi urang teras nunjukkeun arahna kalayan kamajuan visual anu parah anu nyauran perhatian halus ka fitur téknis Alienware. "

"Pamiarsa panongton prihatin ngeunaan sababaraha hal béda ti panongton tradisional pikeun téknologi," pungkas Perisho. "Kusabab éta urang ngarebut pentingna émosional pikeun kinerja Alienware dina cara anu pikaresepeun, visceral."

 

Klién: Alienware

Proyék: "Sagala Ngitung"

 

Agénsi Iklan: Dell Blue / Austin, TX

Diréktur Kreatif Eksekutif: Seth Perisho

Diréktur Kreatif Associate: Casey Anderson

Copywriter: Zach Stevens

Diréktur Seni: Lily Kowalski

Sutradara Diréktur Sr. sareng Operasi Badan: Heather Coleman

Kapala Produksi: Brent Holt

Produsén Senior: Megan Murray

Manajer Proyék Senior / Akun Diterangkeun: Shruti Desai

 

Konsumén Pemasaran Global VP: Alejandro Madrid

Diréktur Global Kreatif: Kristi Armstrong

Diterangkeun Kreatif: Lisa Meyers

 

Perusahaan Produksi: Gambar Tony Kaye /Los Angeles, CA

Sutradara / DP: Tony Kaye

Produser Eksekutif: Matt Sion-Basile

Produser: Mark Conley

Dimana Shot: Culver City, CA

 

Company Editorial: Dell Blue Editorial / Austin, TX

Redaksi senior: Jason Uson

 

Perusahaan VFX & Post Production: Kantor Pengembangan & Desain / New York, NY

Diréktur Kreatif Eksekutif: Gary Breslin

Produser Eksekutif: Matthew Turke & Tim Case

Produser: Wendy Gardner & Stephanie Katritos-Sautai

Animator: Terry Lush, Fede Saenz & Brian Sensebe

VFX Lead: Joe Laffey

 

Koreksi warna: sapatu Nice / New York, NY

Warna: Sal Malfitano

Seniman seuneu: Peter Charles & Jacob Robinson

 

Perusahaan Produksi Musik: Shindig /Los Angeles, CA

Diréktur Kreatif: Scott Glenn

Produser Eksekutif: Debbi Landon

Komposer: Austin Shupe

Desainer Sora / Campur: Dan Hart

Kapala Produksi: Caroline O'Sullivan

 

Ngeunaan Dell Blue: 

Dell Blue mangrupikeun agénsi kreatif internal pikeun Dell. Kami sakumpulan beragam seniman, panulis, fotografer, videografer, produser sareng ahli kontén anu nyiptakeun kampanye anu lega sareng peluncuran produk pikeun bisnis konsumen sareng komersial kami.

www.dellblue.com


AlertMe