imah » Lahirna eusi » Suluh Bitcentral urang Revolutionizes Di-Line News Produksi jeung Pangiriman paradigma

Suluh Bitcentral urang Revolutionizes Di-Line News Produksi jeung Pangiriman paradigma


AlertMe

Linier dina PaméntaTM Pribadi streaming digital brings pemirsa sarta sharing deui boga eusi

fitur parusahaan sorot Ieu bulan urang Bitcentral, Mangrupa unggul pangajén ogé-dipikawanoh produsén produksi eusi warta, distribusi, aggregation tur dibekelan penerbitan kana siaran jeung pausahaan kreasi eusi. The pioneering parusahaan, diadegkeun dina 1980 sakumaha Miralite Komunikasi, a panyadia tina satelit Jaringan sakuliah dunya, robah ngaranna mun Bitcentral di 2000. Kusabab lahirna, pausahaan kalawan leuwih 50% marketshare di AS, geus disadiakeun na leuwih 255 klien campuran hadwér katut sofwérna solusiTapi aya dina prosés ngembang ka arah anu parusahaan solusi software anu bakal nyadiakeun workflows média efisien sarta solusi ngaropéa pikeun maksimalkeun pungsi nilai eusi video.

Anyar, kuring kungsi hiji kasempetan pikeun diuk turun kalayan Fred Fourcher, Ngadegkeun jeung CEO; Sam Peterson, VP Manajemén Produk jeung David Hemingway, Senior Produk Manajer ngabahas peluncuran maranéhanana suluhTM minggu ayeuna. Suluh, anu dijadikeun perdana na di NAB taun ieu sacara, nyaéta Bitcentral'S awan basis platform warta modular nu nyadiakeun siaran sarta panyadia eusi sarana pikeun nyaluyukeun setelan pangalaman nempoan online bari nulungan ka leuwih éfisién monetize aset média maranéhanana ngaliwatan iklan.

Bahan bakar jeung Momen AHA na

Numutkeun Fred Fourcher, BitCentral dimimitian pilari kana deficiencies dina modél sharing konsumén maranéhna 'sababaraha taun ka pengker na kapanggih yén aya hiji kasempetan pikeun ngabantu aranjeunna hadé nyaring tur ningkatkeun panongton maranéhanana nempo pangalaman tina nyieun na dikabaran eusi online. "Konsumén kami masihan ahli teknis urang di urang puseur rojongan customer, nu kabuka dinten 365 sataun, 24 × 7, pangluhurna kapuasan customer rating bulanan di industri di 97-100%. trust yen hibah kami aksés lengkep mun sistem maranéhanana sarta data online, sangkan bisa nguji dina lingkunganana saperti kami mendesain solusi paling inovatif, "ceuk Fourcher. "Up nepi ka kiwari, stasiun TV na panyadia eusi sadar yen aya celah sharing iklan badag antara iklan TV vs online tur yén toolsets hadir tur workflows teu dioptimalkeun pikeun bisa monetize parobahan poténsial di sharing datang ti hiji panongton online ". Salaku conto, loba stasiun TV nepi nepi ka kiwari, nempatkeun sabak a nepi atawa playback hiji newscast heubeul nalika aranjeunna henteu" dina warta nu ". Hasilna, ningali hiji feed program online ukur ningali hiji sabak hideung datang nepi ka nyebutkeun yén maranéhna bakal katuhu deui sanggeus putus komérsial, coinciding kalayan naon anu keur siaran, teu cara gede endear hiji panongton online tetep ningali situs online Anjeun.

Fourcher ngomong yén ieu dina titik ieu anu Bitcentral sadar éta nu "AHA momen" bener pikir ngeunaan samping sharing pikeun stasiun - nu mangrupa cara nyieun basajan pikeun stasiun TV na panyadia eusi pikeun ngajual, tempat jeung ngahasilkeun pendapatan iklan dina platform média sosial. "Konsumén kami téh ukur achieving 20% tina pendapatan teh aranjeunna bisa tina platform online maranéhanana. Aranjeunna teu boga hiji solusi platform workflow gampang-to-nerapkeun. Aranjeunna diperlukeun cara pikeun suplement nu sharing iklan nyirorot ti TV tradisional kalayan sharing anyar dihasilkeun tina platform digital maranéhanana, nyaéta maranéhna rék nyieun eusi aya gampang sadia on digital (OTT, web, aktip, alat nu bagerak, jsb) platform jeung salah nu panggampangna tur basajan-to-nyebarkeun workflow nu bisa monetize eusi online maranéhanana dina sadaya alat, "ditambahkeun Fourcher.

Bitcentral'S solusi inovatif ka predicament ieu platform suluh karek dimekarkeun maranéhanana. Suluh téh linier dina PaméntaTM (LODTM) Stream platform kreasi anu mangrupa Tujuan diwangun salaku skéma monetization pikeun aset nu bakal geus dijieun boh tina produksi warta atanapi kontrol master for geus meunang aset kaluar ka panongton online ngaliwatan OTT kawas aplikasi Roku, aplikasi TV Android / Apple atawa situs panongton online. Platform digital anyar affords stasiun TV pribadi saluran dina leyuran dumasar-awan. Suluh seamlessly delivers carita pemirsa museurkeun, dikirimkeun iraha jeung di mana maranéhna rék meakkeun aranjeunna, di sakuliah sadayana platform. Suluh urang pribadi LOD streaming nyadiakeun pangalaman nempoan pamungkas sabab nawarkeun jalma kamampuhan pikeun lalajo newscast atawa program ti ngawitan iraha aranjeunna ngaksés éta, gandeng ku carita atawa eusi pribadi pikeun tiap panempo.

Panalungtikan salajengna nyababkeun dua gol primér suluh urang: 1) ngabogaan hiji integrasi jeung hiji bursa ad (cara efisien keur mechanize nu panempatan ad); sarta 2) ngabogaan kamampuhan pikeun ningkatkeun pangalaman nempoan pikeun panuduh tinimbang duplicating naon stasiun TV anu némbongkeun leuwih hawa. "Suluh ngamungkinkeun stasiun TV ka pribados na nyieun hiji gaya pangalaman pikeun panuduh wither eta jadi eusi atawa iklan -. Enhancing nu papacangan liwat hiji periode panjang" iterations Future suluh bakal ngidinan Pamilik eusi ka pribados eusi pikeun viewership, kaasup warta.

Suluh urang scalable Platform

Sam Peterson, elaborated on suluh nu eta geus architected dina set modular komponén. arsitéktur Ieu nyadiakeun kalenturan nyieun ciri individual sadia papanggih pangabutuh customer husus. "Urang geus dimekarkeun suluh ka alamat tantangan konsumén urang 'tina streamlining proses workflow digital ku basajan-to-nyebarkeun, gampang-to-ngahijikeun jeung gampang-to-beroperasi prosés anu bakal mawa pemirsa sarta sharing deui aranjeunna," dituluykeun Peterson. Bitcentral'S Tujuanana pikeun suluh urang LOD streaming pribadi nyaeta nyadiakeun pangalaman nempoan pamungkas sabab nawarkeun pemirsa kamampuhan pikeun lalajo newscast atawa program ti "luhur tina playlist" iraha diakses, gandeng ku carita na kandungan pribadi pikeun tiap panempo. Eusi ieu dinamis diwangun sacara real-time maké ditingkatkeun metadata mun ngalirkeun data eusi dumasar kana géografi panempo urang, demografi na préferénsi pamaké sabab meakeun eta. stream teh pribadi ditarjamahkeun jadi tingkat luhur Dursasana, nempoan deui, sarta leuwih tayangan iklan - hasilna leuwih sharing tinggal jeung boga eusi. Generasi stream non-Pribadi oge aya.

streaming dinamis suluh urang integrates kalawan jaringan bursa ad nyelapkeun advertisements server-sisi ngajaga kualitas luhur pangalaman panempo. parabot dirancang karek nyadiakeun gancang ti kantos clipping, versioning, overlay grafik na Captioning katutup kamampuhan. Platform bodas-labél oge gampang scalable kanggo saluran média tambahan jeung syarat hareup sarta dikirimkeun dina SaaS (Software sakumaha Service a) Modél sapanjang kalawan revenue sharing iklan.

Suluh Main Highlights:

  • Nyadiakeun jalur gampang generating sharing digital anyar
  • Linier dina PaméntaTM streaming ngajaga pemirsa aktipitas tur ningali deui kana alat mana wae
  • Dinamis sarta Pribadi pangalaman nempoan (eusi langkung relevan hartina nempoan deui kali, nu hartina leuwih sharing)
  • Aliran monetized via Iklan lokal atawa ukar programmatic kalawan panempatan server-sisi pikeun nyegah meungpeuk ad
  • Non-gaul NewsTM (Otomatis live pass-liwat jeung ngarékam / VOD of newscasts kalawan panempatan ad dinamis)
  • Kabéh dina hiji efisien tungtung-mun -end workflow eusi digital
    - Ingest parabot jeung metadata newak
    - Sub-clipping
    - Biantara-to-téks pikeun enhancement metadata, Captioning sarta na rohangan ngédit gancang
    - parabot grafik pikeun nambahkeun per tilu leuwih handap sarta elemen peralihan
    - caption Closed parabot na rohangan ngédit pikeun ngamanipulasi captions nu ayeuna atawa jieun captions anyar

Hiji Tingal Di jero di suluh

"Salaku pamingpin pasar jeung ahli workflow produksi warta, konsumén urang tos ka kami pikeun ngembangkeun hiji pangalaman nempoan online inovatif saperti ngalakonan sakumaha dina TV nu bakal ngaktipkeun eta nyata monetize eusi online maranéhna," commented Daud Hemingway. "Platform solusi suluh kami mere siaran sarta panyadia eusi hiji jalur gampang pikeun manggihan pemirsa dina média sosial tur mikat ka platform digital sorangan jeung aktip".

Numutkeun Hemingway, Bitcentral'S platform suluh seamlessly aliran video relevan tina koran, online, mobile, jeung sajabana, pribadi pikeun pemirsa nalika maranéhna rék nempo aranjeunna, sarta dina alat mana wae marengan kamampuhan pikeun ningkatkeun epektip tur monetize aset aya ngaliwatan iklan. Na parabot efisien sarta gampang-to-pamakéan nawarkeun workflow lemes jeung terpadu digabungkeun ku mesin server-sisi streaming nu bareng, ngahasilkeun pangalaman nempoan pribadi. "Kalayan suluh salaku platform digital, pemirsa lalajo panjang, beuki Iklan nu ditempo, sarta leuwih sharing anu sadar".

Saacanna suluh, loba Bitcentral'S konsumén humandeuar yén ieu hésé meunang hal kaluar dina jangka waktu alatan loba teuing parabot na loba teuing jalma aub jeung workflow digital. Ka tungtung ieu, salah sahiji prioritas operasi utama pikeun suluh éta sangkan salaku panggampangna tur efisien sabisa pikeun pamaké pikeun beroperasi.

Pikeun mantuan streamline proses ingest boh online atanapi ingest hirup, tungtung hareup suluh urang geus terpadu kalayan Oasis maranéhnaTM Sistim manajemén asset. parabot dirancang karek nyadiakeun gancang ti kantos clipping, versioning, overlay grafik na Captioning katutup kamampuhan.

Dina operasi lamun proyek ditajong kaluar, metadata kasebut scraped kaluar tina eusi video sorangan. Metadata ieu prepopulated lamun dibawa dina ti Oasis atanapi Sajaba ditambahkeun kana tiap klip pidio, hasilna mangrupa pangalaman nempoan ngaropéa pikeun panuduh individu. Sistim nu lajeng nyiptakeun proxies video pikeun clipping na versioning, gambar leutik tur proxies audio pikeun ngedit alignment. Grafik tiasa lajeng jadi diselapkeun (logo bug, grafis branded mana dina layar, Captioning téks kabuka pikeun aplikasi mobile atawa loka, jsb), saméméh playlist generasi sarta pangiriman.

Suluh ogé boga hiji modul ucapan-to-téks terpadu sangkan versioning sakumaha rusuh sabisa nu maximizes efisiensi sistem urang nalika clipping eusi sumber. waktos sarta idéntifikasi klip dumasar-téks relieves pamaké tina ngabogaan vidéo scrub pikeun manggihan pasti asup jeung kaluar titik pikeun klip nu - ngan ngetik teras klik dina sagala kecap jeung sistem bakal balik langsung ka klip nu. Ti dinya, pamaké tiasa nyered-na-serelek klip pikeun ngalengkepan éta Kala video / audio. Sajaba, pamaké bisa nambahkeun metadata ditingkatkeun nepi aset sakuliah workflow ka ngaropea media mun panempo individu. Sasuai, eusi video ieu dinamis diwangun sacara real-time, per panempo, mun preferensi geografi, demografi sarta pamaké maranéhanana. Salila playout, sistem oge mere pamaké kamampuhan pikeun seamlessly pindah ka warta live unplanned, bari tetep ngajaga aliran sinambung eusi video ti komponén playlist dumasar-file na.

Anu pamungkas, BBM nambahan lapisan manajemén hak-hak komprehensif pikeun kaamanan ditambahkeun. Ngagunakeun modél dumasar aturan-, sistem bisa ngonpigurasi pikeun multi pamakéan sarta operasi multi Tenet, menata aset disebarkeun di sakuliah sababaraha lokasi. Gampang-to-nyebarkeun, manajer channel na lajeng bisa dinamis nyieun tumbu URL pikeun ngamimitian dina garis pangalaman nempoan.

Fitur utama suluh téh:

  • Ingest dumasar file-na Live Media
    - SDI na RTMP format live streaming
    - terpadu kalayan OasisTM (System Management asset)
    - Awéwé anu maké unggah berkas
  • System difokuskeun asset Manajemén
    - centric Video
    - manajemén Hak
    - manages aset disebarkeun di sababaraha lokasi
    - Ngarojong nu enhancement sarta pamakéan metadata
  • Maké jeung Kandungan metadata Manajemén & enhancement
    - System ensures metadata ieu pakait sareng aset média saméméh ingest
    - Otomatis-categorizes eusi ingested kana sistem
    - Tambihkeun metadata ditingkatkeun nepi aset sakuliah workflow nu
  • Hiji Alat pikeun sakabéh Kandungan Persiapan Salah sahiji mangpaat konci suluh téh nya éta boga sakabéh unsur na rohangan ngédit eusi dina hiji alat pikeun gancang eusi Vérsi, panawaran grafik jeung ngatur captions katutup
    - alat clipping
    - alat grafik panawaran 3rds handap, bug branding & téks kabuka
    - alat Captioning nyieun jeung ngédit captions
  • Integrated Biantara-to-téks
    - Maximizes efisiensi lamun clipping eusi sumber
    - Wayah sareng idéntifikasi klip dumasar-téks, teu kudu video scrub pikeun manggihan pasti asup jeung kaluar titik pikeun klip nu
  • switching Seamless antara aliran hirup jeung dumasar-file komponén playlist
    - Kamampuhan pikeun seamlessly pindah ka unplanned warta Live, bari tetep ngajaga aliran sinambung eusi video
  • Dinamis playlist Generation mun Jieun Pribadi Nempo Garapan
    - Eusi Video ieu dinamis diwangun sacara real-time, per panempo, mun preferensi geografi, demografi sarta pamaké maranéhna
    - tumerapna ngadorong kabeh metadata na analytics sadia pikeun ngaropea media mun panempo individu
  • Gampang Monetize Media Dimuat pikeun Nempo Online
    - Rojongan duanana titik lokal sarta pangiriman ad programmatic
    - Pra-terpadu kalayan hiji Exchange Ad
    - Insertion Ad Server-Sisi pikeun sakabéh iklan
  • Liniér-Di-Paménta (LOD) pangiriman
    - Stitching klip babarengan individual pikeun seamlessly nyieun aliran linier sinambung eusi video
    - pangiriman Server-sisi
    - Maximizes ingetan viewership
  • Scalable-pangalusna di-kelas basis Awan arsitéktur
    - Gampang timbangan kana paménta perlu
    - No expense hardware diperlukeun
  • calakan Analytics
    - Nyadiakeun sistem na panempo data ngalaporkeun eusi paling ngalakonan
    - Kamampuhan ngagunakeun kecerdasan analytic keur nyieun kaputusan hadé kana jenis eusi dijieun

Suluh urang Modél Bisnis

rollout suluh urang téh modél SaaS na konsumén anu boga muatan dumasar kana tilu elemen: 1) fee bulanan keur platform dumasar kana ukuranana pasar; 2) fee pamakéan dumasar kana jumlah aliran dihasilkeun sarta 3) persentasi inventory net.

Garis handap

"Suluh bakal ngaktipkeun stasiun TV na panyadia eusi pikeun muka nepi aliran sharing anyar kalayan méré pemirsa pilihan pikeun lalajo newscast hiji ti mimiti wae aranjeunna hoyong, pribadi mun preferensi nempoan maranéhanana dina TV maranéhanana, telepon, tablet atanapi komputer," menyimpulkan Fourcher . "Suluh mantuan nungkulan kurangna monetization on YouTube, Facebook jeung kawas ku teasing eusi dina média sosial sarta monetizing eta dina platform penyiar-dikawasa."

Pribadi, Jigana Bitcentral geus pencét imah amprok di bakar anu bakal masihan pausahaan média parabot katuhu, anu produk katuhu sarta leuwih importantly, nu analytics katuhu kana hadé monetize eusi na iklan maranéhanana peuntas sagala platform. Handap garis - suluh téh changer game éta lila liwat di industri.


AlertMe
Curtis Chan

Curtis Chan

Curtis Chan nyaéta Présidén sarta CEO / Ngadegkeun jeung Ngatur Rakan dua teknologi tinggi Brand Marketing jeung pausahaan Hubungan Public, Chan & associates sarta dampak kognitif, anu klien dibasajankeun nu Global Fortune 500 mun Modal Usaha dibiayaan startups.

jasa agénsi na ', pikeun leuwih abad saparapat, geus mantuan Garner mimiti panggung sarta pertumbuhan pausahaan paparan brand signifikan, hasilna boh akuisisi atawa IPO, ku pangajen jumlahna leuwih $ 2.0 Milyar.

Bapak Chan mangrupakeun pengusaha serial, philanthropist, panulis jeung Malaikat investor. Anjeunna maén kalungguhan eksekutif konci mimiti on di nulungan ka pelopor sarta Usher dina duanana profésional digital audio jeung video digital téknologi pikeun ngarekam, siaran, cinematic sarta masangkeun industri produksi. Anjeunna ogé maénkeun peran eksekutif konci dina nulungan pikeun ngamekarkeun jeung téknologi gudang data pasar. tukang expansive na ngawengku opat puluhan taun kantos ngaronjatkeun kalungguhan eksekutif di operasi, ngembangkeun bisnis, rékayasa na jualan / marketing di téhnologi informasi, média & hiburan, neundeun jeung jaringan, sarta industri teknologi tinggi patali lianna.

Anjeunna mangrupa mentor aktif na panaséhat senior ka loba pausahaan ngadegkeun tur mimitian-up, a analis pasar / téhnologi, jeung boga tilu puluhan tina pangalaman dina ngembangkeun brand, konsultan manajemén, turnarounds parusahaan, iklan kreatif sarta hubungan umum.

A graduate of California Polytechnic State University (Cal Poly), San Luis Obispo; Mr. Chan is celebrating his 12th year as a Board of Director for the Fullerton College Foundation and recipient of the 2017 President’s Award for Outstanding Service in Business; 17th year as an Entrepreneur-in-Residence and mentor for the Small Business Institute at California State University Fullerton and incubators. Additionally, he is a volunteer member of DECA (Delta Epsilon Chi and Distributive Education Clubs of America); an advisor to the College of Engineering's Global Waste Research Institute and Center For Innovation and Entrepreneurship, Cal Poly, San Luis Obispo and a member of the President’s Green and Gold Society. Passionate about hospice care, he was the past Board President for the Healing Hearts Association; and is a regularly featured speaker at many MBA and Doctorate level lectures around the country. He has presented and published over 30 papers worldwide, is a book co-author, an Editorial Board Member for the Society of Motion Picture and Television Engineers, Senior Editor for Broadcast Beat and AV Beat Magazines, past Senior Editor for Computer Technology Review, and is a regularly featured Contributing Editor to many US and international trade publications for over 30 years.

Nempo jasa Dampak kognitif di www.cognitiveimpact.com. Curtis bisa ngahontal dina [EMAIL PROTECTED]; Kantor: (714) 447-4993 atawa [EMAIL PROTECTED]
Curtis Chan
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!