imah » wartos » Bitmovin nyandak OSN nawarkeun kualitas luhur streaming video pikeun palanggan WAVO

Bitmovin nyandak OSN nawarkeun kualitas luhur streaming video pikeun palanggan WAVO


AlertMe

Wina, Austria - April 8, 2019 - Bitmovin, Pamingpin dunya dina téhnologi video online, announces yén OSNgeus dipilih Bitmovin Encoding nawarkeun eusi video pristine ka palanggan sahiji layanan vidéo streaming na, WAVO.

The WAVO platform streaming online ieu dirojong ku OSN, jaringan hiburan ngarah di Wétan Tengah jeung Afrika Kalér. platform nu showcases eusi euyeub kaasup TV hirup, nembongkeun on paménta, pencét pilem na most- nu dikaitkeun runtuyan dina basa Inggris jeung Arab.

"Pemirsa kami hoyong rentang widest tina eusi dina sadaya alat maranéhanana sarta dina hiji harga affordable, tanpa compromising on kualitas video. Bitmovin Encoding nyandak urang pikeun nganteurkeun eusi kualitas luhur sakuliah Chain Media Supply urang, sahingga urang ka nawarkeun pangalaman richest on jasa streaming urang WAVO " ceuk Dave gada, Awan na Digital Services, OSN.

OSN geus diadopsi Bitmovin Encoding kusabab euyeub fitur set na API pendekatan -na pikeun ngawangun platform na. solusi Bitmovin urang nyadiakeun fitur encoding canggih, kayaning multi codec, per-judul na tilu-pass encoding, sahingga OSN ka pilih pilihan pangalusna pikeun tiap sapotong eusi na diluyukeun sarat bitrate ngaoptimalkeun pangiriman unggal asset. fitur ieu ngidinan OSN nawarkeun eusi dina platform anu gancang, nyata ngaronjatkeun kualitas gambar jeung ngurangan waragad operasional.

"Konsumen di wewengkon MENA dirangkul video online mimiti on na paménta eusi kualitas luhur anu disadiakeun iraha wae jeung di alat naon baé," ceuk Stefan Lederer, CEO di Bitmovin. "OSN boga rékaman lagu investasi dina téhnologi inovatif tur kreatif nawarkeun paling canggih, nyaman jeung affordable pangalaman nempoan ka palanggan na. Kami reueus yén OSN dipilih Bitmovin pikeun mantuan mempermudah na Media Supply Chain workflows sarta ngaoptimalkeun encoding eusi ka standar pangluhurna. "


AlertMe