imah » wartos » Bittree Celebrates langkung Award ngéléhkeun pikeun Ohi-sangkan Audio Patchbay

Bittree Celebrates langkung Award ngéléhkeun pikeun Ohi-sangkan Audio Patchbay


AlertMe

solusi Patch32A Anyar dirancang pikeun mantuan para nasabah seamlessly sasak analog tradisional jeung networked audio IP

Glendale, CA - April 16, 2019: Bittree - produsén ngarah kualitas luhur audio, video jeung data sistem patching - akang perlu hal piala badag sanggeus hela dina luar biasa opat accolades Industri coveted di 2019 nu NAB Tembongkeun. Dirancang pikeun streamline integrasi analog tradisional jeung IP dumasar jaringan-patching audio, Patch32A Ohi patchbay audio parusahaan ieu ngahormatan jeung Best Tembongkeun panghargaan ti quartet publikasi ku grup média internasional Future purwakarta: Pro Sora News, Téhnologi TV, Sound & video kontraktor jeung Pamaréntahan video.

Bittree urang Patch32A Ohi patchbay eliminates pajeulitna analog sarta patching audio Ohi dina siaran na AV infrastructures profésional. Nyadiakeun tanjakan ka instan mindahkeun 16 saluran audio analog onto sareng mareuman jaringan Ohi, solusi anyar boga fungsi minangka jembatan alam antara alat audio warisan sarta Sistem basis IP maké Ohi média téhnologi populér Audinate urang jejaring - kaasup platform Ohi urang nembe-ditambahkeun AES67 na SMPTE ST-2110 interoperability. The Patch32A ngaminimalkeun cabling, alat-alat konversi sarta waragad dimaksudkeun pikeun siaran, ngarekam studio, fasilitas pos-produksi jeung lingkungan AV komérsial kaasup imah ibadah, tempat kinerja, kantor perusahaan badag sarta kampus paguron luhur.

The 1.5RU Patch32A pitur sambungan patching TT pikeun analog I / O (16 × 16), kaleuleuwihan DC kakuatan inputs, kecap jam éksternal I / O, status jaringan, sarta multi-tingkat, LED VU audio Pangukuran. patchbay nu ngarojong 24-bit audio sampling di ongkos ti 44.1 mun 192 kHz, kalayan kualitas luhur conversions analog-to-digital nu ngamaksimalkeun integritas sinyal jeung kasatiaan audio. Unit nu bisa panganteur sareng Ohi Virtual Soundcard, leuwih ti nu sejen, sarta ampir sagala komponén analog dina sistem anu sarua, kaasup parabot audio distribution, workstations audio digital (DAWs), prosesor sinyal digital (DSPs), Pergaulan 1600 pihak-katilu Ohi-diaktipkeun konsol, pangrékam multi-lagu na routers video.

Kahareup urang Best Tembongkeun Awards anu dievaluasi ku panel of insinyur sarta ahli industri. Aranjeunna dipilih dumasar kana inovasi, fitur set, efisiensi ongkos jeung kinerja di porsi industri jeung sabagian nu readership target unggal ieu publikasi husus. Pro Sora News ieu dedicated kana bisnis industri audio profésional, bari Téhnologi TV, otoritas televisi digital, ngagaduhan siaran, kabel, produksi, produksi pos, bisnis jeung pasar média anyar. Sora & Video kontraktor teh sumberdaya teknis definitif pikeun integrators A / V, kontraktor, dealers sarta konsultan, bari Pamaréntahan Video mangrupakeun sumberdaya konci pikeun féderal, militer, kaayaan tur professional média pamaréntah lokal.

"The Patch32A nyadiakeun solusi elegan pikeun fasilitas média saperti aranjeunna transisi ka infrastructures basis IP, sangkan keur seamlessly jeung ongkos-efektif sasak aya Investasi parabot analog maranéhanana jeung jaringan média basis Ohi," ceuk Bryan Carpenter, konsultan jualan senior di Bittree . "Keur dipikawanoh kalayan opat panghargaan ku publikasi kalawan audiences beragam sapertos highlights applicability sahiji kauntungan nu Patch32A pikeun pamaké AV sakuliah rupa-rupa pasar nangtung, sarta kami geus reueus geus dipilih ku hakim pikeun ieu honors bergengsi".

"The Future Best Tembongkeun Awards di NAB aya dina taun kagenep maranéhna," ceuk Paul McLane, Future menata diréktur, eusi. "Program museurkeun perhatian dina inovasi luhung dina téhnologi salaku katempo sabudeureun juta-kuadrat-suku lanté némbongkeun industri urang acara dagang luhureun. Daptar winners 2019 na nominees nembongkeun mana usaha téhnologi média anu dipingpin ".

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang Bittree, mangga buka www.bittree.com.

Ngeunaan Bittree:
Didirikeun taun 1978, Bittree ieu dedicated ka maturan kaayaan-of-nu-seni patchbays jeung patch panels yén streamline routing sinyal jeung ngungkulan di operasi média jeung hiburan sadaya ukuran. Pausahaan nawarkeun hiji garis inovatif ngeunaan audio, video, sarta patchbays data keur dipake dina siaran, postproduction, JEUNG KOPERASI A / V pro. Tailored pikeun pamakéan di pos-produksi, pro A / V, integrasi sistem, sarta radio jeung televisi widang siaran, Bittree urang patching solusi anu rigorously dites pikeun mastikeun fungsionalitas jangka panjang sarta dependability, hususna keur operasi misi-kritis sarta acara live. Pikeun mastikeun konsistensi, kinerja, sarta adherence kana standar kualitas kaku, sakabéh produk patching parusahaan nu dirancang, dirakit, sarta dites di fasilitas na kaayaan-of-nu-seni di Glendale, California. Bittree mangrupa anggota aktip organisasi perdagangan Industri NAB (National Association of siaran), NAMM (National Association of Music Padagang), sarta SMPTE (Society of Motion Picture & Televisi Insinyur). Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga bukawww.bittree.com.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!