imah » diulas » BLACKJET VX-1r USB 3.1 Gen 2 RED mini MAG Reader ku ATECH flash téhnologi

BLACKJET VX-1r USB 3.1 Gen 2 RED mini MAG Reader ku ATECH flash téhnologi


AlertMe


Atech Flash Téhnologi (AFT) pabrik pembaca kartu média industri sarta profésional sarta solusi gudang bakal launching maranéhna maca média panganyarna ngaranna teh Blackjet ™ VX-1R RED mini MAG® Reader.

Blackjet VX-1R utilizes nu leuwih gede rubakpita 1,000 MB / s tina USB 3.1 Gen 2, nu ngidinan Anjeun pikeun ingest, edit jeung Arsip eusi kreatif anjeun ti kartu media Anjeun dina speeds maksimum maranéhanana. Blackjet VX-1R utilizes antarbeungeut USB-C nu ngameunangkeun janten cocog sareng aya komputer Mac® na Windows® Thunderbolt ™ 3.

Bedah na kasadiaan

The Blackjet VX-1R bakal boga MSRP ngusulkeun tina $ 174.99 USD sarta bakal ongkos Désémber 17th.

Fitur konci

  • RED disatujuan Reader pikeun RED mini MAG

  • USB 3.1 Gen 2 nyadiakeun speeds nepi ka 10Gbps

  • Malik USB konektor Tipe-C ngajadikeun sambungan
    loba gampang jeung leuwih gancang

  • Ingest footage kalawan speeds nepi ka 525 MB / s *

  • dipager logam terjal pikeun mastikeun durability tur umur panjang

  • Curhat liang pikeun ngaronjatkeun dissipation panas

  • Cocog sareng Thunderbolt ™ 3

kira-kira Atech Flash Téhnologi (www.atechflash.com)

Atech Flash Téhnologi Inc. (AFT) mangrupa parusahaan internasional anu specializes di berkembang manufaktur tina USB jeung Thunderbolt produk. Pikeun leuwih 15 taun AFT geus maturan solusi lengkep ranging pembaca media profésional kartu, sistem gudang razia, sistem docking pro, kabel, sarta ogé kartu ékspansi PCIe. produk AFT anu dirancang jeung kinerja, durability sarta gaya. AFT oge hiji panyadia solusi OEM / ODM keur loba pausahaan.

* Dumasar USB 3.1 Gen 2 spésifikasi; kinerja bisa rupa-rupa gumantung kana jenis kartu na sistem host.

Blackjet ™ mangrupakeun mérek dagang ti Atech Flash Téhnologi, Inc.
RED mini MAG mangrupakeun mérek dagang ti RED.COM, LLC
Thunderbolt jeung logo Thunderbolt mangrupakeun mérek tina Intel Corporation di AS jeung nagara séjén.
Intel jeung Intel logo mangrupakeun mérek tina Intel Corporation di AS jeung nagara séjén.


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!